Днепровский р-н, Соцгород, ул.Красногвардейская, 10, 12 (Житло-Інвест)

donk

donk

06.07.2011 14:22:40

А меня зачем выкинули? Добавляю себя опять:

Дом 10
- Lesik_1974 /Олексiй/
- Мариша10
- bubuzja(Лена)
- круглов
- Ann_1979 (Аня)

дом 12:
- sp1 /Сергей/
- anya /Аня/
-julietta_38/Юля/
- Сан_я
- yurec
- donk (Владимир)
- _Mango_

Цитувати

_Mango_

_Mango_

06.07.2011 15:20:09

donk
простите, это случайно

Цитувати

bubuzja

bubuzja

07.07.2011 06:45:23

_Mango_: Здравствуйте. Я обладательница двушки в 12 доме. Раньше только почитывала форум,...

Я думаю заявление пошло в ход уже давно, но что-то результатов пока не видно, тут тушкан так переживал, что прокуратура и иже с ними сразу начнут все проверять. Не в той стране живем. А почему с пятницы уже нельзя? Лифтеру уже деньги не нужны?

Цитувати

_Mango_

_Mango_

07.07.2011 08:40:12

to bubuzja :
Не уверена, что жалобы пошли в ход, т. к. в Ж-И вчера сказали, что никакой коллективной жалобы, кроме той, которую подала женщина (Галина, я с ней познакомилась в пятницу в 12 доме), где немного наших подписей, не поступало. И еще ей там сказали, что при лучшем раскладе свет дадут не раньше середины октября. Вот такие пироги...
А по поводу лифтов тоже со слов рабочих, делающих ремонт в соседней квартире.

Цитувати

bubuzja

bubuzja

07.07.2011 17:01:21

Я в шоке

Цитувати

donk

donk

07.07.2011 17:02:04

Ходят слухи что лифты еще завтра будут работать как прежде, а с понедельника их передают Отису, что влечет за собой увеличение тарифа в 2 раза. Так что поторопитесь кому еще нужно что-то поднять.

Цитувати

bubuzja

bubuzja

07.07.2011 17:13:52

Простите, а сейчас вам кто поднимает? Сотрудники Инбуда? Я думала лифты уже переданы давно..

Цитувати

Julietta_38

Julietta_38

11.07.2011 08:11:50

tuschkan: Я заинтересован в том, чтобы как можно быстрей можно было начать ремонт в своей квартире....

Звонила в Жек - сказали, что подключение воды перенесли на конец августа.
Так и до нового года недалеко.... Надо собираться и штурмовать жек и ЖИ и выяснять у кого каких док-тов не хватает..... А то кормят нас затраками.. и друг на друга сваливают...

Цитувати

Lesik_1974

Lesik_1974

11.07.2011 10:30:23

Я був у минулу середу на їхнiй нарадi стосовно рiзних проблем по збудованим i таким, що будуються, об`єктам. Нiчого приємного для себе я не почув: судячи по всьому ЖI, як замовник ДО СИХ ПIР не передав ЖЕКу документiв, якi дозволяють РОЗПОЧАТИ процедуру пiдключення води (продувку труб, перевiрку лiчильникiв тощо). Питання: де був ЖI весь цей час??? зважаючи на те, пiд час наради кiлька разiв пролунала фраза, що "2 рази продувку нiхто робити не збирається", я дуже переживаю якби всi зазначенi процедури не почали б робити з початку опалювального сезону (тобто, з середини жовтня), адже ж ще треба перевiрити працездатнiсть системи опалення, не забувайте!!!
Виходячи з цього, прогноз Джул`єтти на кiнець серпня здається дуже приємно оптимiстичним... З такими темпами ближче до китайської пасхи щось буде...
А саме неприємне - це загальний настрiй на нарадi: ми (iнвестори) зi своїми проблемами, вибачте, на.... нiкому не потрiбнi! Люди збираються на цю нараду слухають один одного, щось говорять один одному, навiть записують у нотатниках! А потiм розходяться, i - до наступної середи. Жодного контакту один з одним з приводу питань по роботi (по проблемам наших будинкiв) протягом тижня!!! Люди з рiзних iнстанцiй абсолютно не спiвпрацюють один з iншим. ЖЕК сам по собi, ЖI - сам по собi, Iнбуд - теж. I тiльки на нарадi починають один одному щось говорити i доводити як має бути замiсть того, щоб вийти на об`єкт i це саме зробити "вживу". Жахливий совок!!! От тiльки мiй батько при Союзi працював в житловому будiвництвi, сам, як виконроб здав не один житловий будинок, але не мож зрозумiти як це так: будинок прийнятий держ. комiсiєю до експлуатацiї i в людей вже навiть є документи на квартири, а за воду, свiтло i тепло ще тiльки домовляються i узгоджують папери. За його роботи за таке "знiмали" i навiть могли б кудись далеко вiдправити, наприклад, будувати теплицi на Крайнiй Пiвночi...

Цитувати

Lesik_1974

Lesik_1974

11.07.2011 10:35:10

Єдине, що конструктивне було почуто на нарадi - це дату, до якої ЖI повинен передати локументи ЖЕКу по водi - 01 серпня 2011 року. Дата була заактована протоколом наради як дата Ч. I вже вiд неї обраховуються усi iншi оборудки, якi повинен вже робити ЖЕК для введення по об`єкту водопостачання. Тому, напевне, i було сказано про кiнець серпня: як раз цiлий мiсяць на те, щоб вiдкрутити кран, зробити 3 доби тестування, пiдписати акт i укласти договiр з постачальниками. Швидше - нiяк....

Цитувати
<< 80 81 82 83 84 ... 93
Архів