Национальная идея? Национальная мечта?

Борода

Борода

22.01.2011 11:46:27

Тэ-эк... повеселились и будя, пора отрабатывать тридцать сребреников! :)
Вот тут постоянно звучат слова о том, что советский люди были тупые, забитые, злобные, грязные, малограмотные уроды. Заглянем в документы наших бывших врагов, что они пишут. Я думаю, Харч, начальника полиции безопасности и СД 3 Главного управления Берлина ты не заподозришь в симпатиях к унтерменшам?
"... Эти секретные доклады имперской службы безопасности были подготовлены для высшего руководства нацистской Германии и потому содержат информацию, свободную от пропагандистских корректив.
Читая эти документы, с одной стороны, невольно испытываешь чувство гордости за советских людей - это были Люди, а с другой, чувство возмущения, - за какое же быдло держат современные СМИ нас, потчуя их предвоенными разработками геббельсовских специалистов..."
Итак, наслаждайся http://cripo.com.ua/?sect_id=9&aid=108058
Привет с Принц-Альбрехтштрассе!

Цитувати

kharch

kharch

22.01.2011 16:29:25

Юлiан, не тiльки радянськi, а й сучаснi українськi люди переважно тупi, лiнивi та забитi. Жалiються на життя, нацикiв, бандитiв та iнше. Лiнь пошевелити мiзком, сходити в достойну церкву, стати на шлях iстинний. Легше шукати легкої копiйки та дешевої iжi яка мекйс зем даун.
Статєйку почитаю хоча ясно що вона з методичних матерiалiв.
Для серця - допель херц купаюся в озерi зранку. Воно так радiсно починає ганяти кров по тiлу. Так приємно бачити цю червону засмагу та пар що з тебе йде. Тонус i настрiй - гарантовано.
Зараз - кiно.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

24.01.2011 06:46:19

"не тiльки радянськi, а й сучаснi українськi люди переважно тупi, лiнивi та забитi. "

"Переважно" - это наверное имеется в виду "за редким исключением в виде Харча, Гиба..."?

"Лiнь пошевелити мiзком, сходити в достойну церкву, стати на шлях iстинний. "

Да-да, в достойную церковь, Посольство Божье, например, к достойному пастору Аделадже, и прихожане чтобы были достойные, типа Лени Космоса

Цитувати

kharch

kharch

24.01.2011 13:22:35

Iдальго, я за таким же гумором як i ти вiдношуся до церков.
Бiльшiсть церков - це чистої води бiзнес.
Десь хамство, боротьба за владу i грошi розїли самi високi iєрархiї, десь це поодинокi випадки.
Але що з того? Я i до лiкарень так вiдношуся, але iнколи вони допомагають.
Неокрiпшим душам якi заблудилися i не впевненi в собi та силах свого органiзму.
Чи людям, якi повнiстю поринули в заробляння тридцяти срiбникiв та не бачать слизький льод пiд ногами.
Звичайно шукати треба бога а не церкву.
Але це - для сильних духом. Звичайнi люди повиннi ходити в церкву.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

24.01.2011 13:47:44

"Звичайно шукати треба бога а не церкву.
Але це - для сильних духом. Звичайнi люди повиннi ходити в церкву."

Харч, я ж только за.
Обычные люди должны ходить в церковь. Для обычных детей, ну которые не особо одаренные, нужно ввести в школах Слово Божье, а лучше ну их эти школы, оставим их для сильных духом, точнее умом, ага. А для обычных детей - три класса церковно приходской школы будет вполне достаточною
Нафига им больше знать. Многая знания, многая печали. Для того, чтобы на дядю из Эуропы батрачить трех классов вполне достаточно, имхо.

Цитувати

Olga

Olga

27.01.2011 01:40:57

"Звичайнi люди повиннi ходити в церкву."

Я не верю своим глазам.... Уж от кого-кого, а от Вас, Саша, я такого не ожидала.
Одно из самых больших советских достижений - это отрыв народа от наркотической сиськи церквей. Людей заставляли думать, получать образование. Меня, если честно, просто пугает последнее время повсеместное агрессивное наступление церквей.

Цитувати

kharch

kharch

27.01.2011 13:12:55

Ольга, я ж сказав "звичайнi" люди.
Вони все одно - в дурманi.
Наприклад жiнки - в дурманi цих убогих серiалiв. Чоловiки - пивбарiв та обжиралiвки. Вони як зомбi поглинають цю муть, не розумiючи що сама бiльша фiгня лишається всерединi.
I я маю на увазi справжню церкву. Впевнений - такi iснують.

Цитувати
<< 41 42 43 44 45 ...
Архів