Новая Власть: Слова и Дела...

Фифа

Фифа

24.02.2012 18:23:56

Общество, в котором культивируется надругательство над женщиной- это общество интеллектуально отсталых мужчин и самообесцененных женщин. Донбасс, очень ярко это общество олицетворяет.
Проблема даже не в том, что это дискредитация женщин... она шире. Это дискредитация ЛИЧНОСТИ!!!Что они сейчас тотально демонстрируют. Уничтожение и дискредитация личностей по Украине- тотально!!!!!!!!!!Возврат в первобытнообщинный строй... Любое проявление индивидуализации должно быть уничтожено. Обратно в советский союз.... Да только лозунгов у них нет... Советский союз строился на идеологии. А тут- полный бред. Ценностей ноль. Демотивация колоссальная. ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖуть!

Цитувати

kharch

kharch

25.02.2012 09:30:01

Фiфа, Україна зараз схожа на гангстерський бойовик, де людину спонукають говорити тримаючи її над краєм прiрви.
Нас всiх повиннi нарештi навчити, що не треба ходити до тiєї прiрви.
Не треба вибирати одних бандитiв замiсть iнших тiльки тому, що бандити вмiють красти i акумулювати грошi для соцiологiв, якi пiдводять населення пiд правильне голосування.
Київ навчений Черновецьким. Релiгiйна людина яка ходила до Аделаджi але безбожно крала i пускалася у всi тяжкi.
Україна навчена буде 100% паралiчем державної дiяльностi, оскiльки цей рак, який зараз, - вiн дискредитує державу i державнi органи як iнститут.
Буде добре, якщо ми пройдемо це без смути i громадянських воєн - просто викинувши на обочину зло. Але для цього нам треба всiм розумiти, що зло ми носимо в собi i боротися зi злом у собi. З нетолератнiстю, ненавистю, страхом, смутком, безнадiєю, розпачем. Нам треба пiдтримувати гарне i не проходити мимо несправедливостi. Нам треба захоплюватися i вчитися а не лежати на диванi i дивитися телевiзiйнi шоу. Нам треба розумiти що шанс людини у новiтньому суспiльствi - це знання i добра моральнiсть, а не пiдлiсть, зухвалiсть, наглiсть. I тодi десь дам далеко за дощовими хмарами i свинцево-чорним заснiженим небом засяє сонце свободи i щастя.

Всiм вдачi!

Цитувати

Фифа

Фифа

25.02.2012 18:46:17

Саша, как Вы красиво изложили все...
Вы по темпераменту другой. Вам свойственно созерцать, согревать, стабилизировать.
Я- нет. Я человек результата и предпринимательства... я не могу долго ждать пока этот чирий сам рассосется. Да и не рассосется он. Мы дождемся, что он уничтожит весь организм!
На мой взгляд наша с вами активная позиция даже на этой площадке дает какой-то положительный результат. Если бы таких как мы было сотни, тысячи, мы бы их уничтожили даже отсюда, с виртуальной реальности...

Цитувати

Фифа

Фифа

25.02.2012 21:32:56

"Релiгiйна людина яка ходила до Аделаджi але безбожно крала i пускалася у всi тяжкi."
Ну, это вы загнули... они такие же оба религиозные, как я- балерина... Аделаджа и ко- это бизнеспроект. Вообще религия это очень темная лошадка, поэтому лучше ее фильтровать через бОООльшое сито. Талантливо интегрированная бизнес игра с государственной поддержкой. Интересно кому на откуп отдана эта отрасль нынче?..

Цитувати

kharch

kharch

26.02.2012 08:55:36

Фiфа, я не можу похвалитися таким життєвим досвiдом як Ви.
Але навiть спостерiгаючи за собою, чи людьми яких я знаю, я можу сказати, що немає абсолютно святих чи абсолютно злих людей.
Wherever God erects a house of prayer,
The Devil always builds a chapel there;
And `twill be found upon examination,
The latter has the largest congregation.
Всюду, где воздвигают храм Богу, дьявол строит себе часовню — и самая многолюдная паства оказывается у него.
(Даниель Дефо)

В кожному росте зерно добра i кожного тягне вниз пучина зла.
Важливо щоби суспiльнi iнститути гарантували, що зло буде наказано, а добро - пiдтримано. Хто би не творив зло чи добро.
Нинiшнiй президент започаткував гарну традицiю саджати попередню владу.
I пофiг, що все висмоктано з пальця. Нинiшнi то не сховають свої реальнi злодiяння i, або будуть наказанi, або будуть змушенi тiкати куди очi бачать.
Так поступово i природнiм чином у нас започаткована гарна традицiя ротацiї елiт. Ну а Юлi дай бог трохи бути схожим на Манделу. Хоча би у спiввiдношеннi 7:27.

Всiм вдачi!

Цитувати

funny_hog

funny_hog

26.02.2012 12:59:18

Фифа: "Релiгiйна людина яка ходила до Аделаджi але безбожно крала i пускалася у всi тяжкi."
Ну,...

http://www.youtube.com/watch?v=ayTLP27Qhes&feature=related

Цитувати

kharch

kharch

26.02.2012 14:42:11

То абсолютна правда, Хог. Такого пристанища чи оплоту духовностi, яким ранiше була церква чи монастирi зараз немає.
Я розумiю, що це - деструктивно - так заявляти.
Але може менш деструктивно виставляти вищим чинам, тим, хто формує зараз цей iнститут свої мiлiоннi машини, кiлограмовi золотi крести, сiяти ворожнечу до чужих конфесiй? Церква погрязла в матерiальних статках, з неї пiшов дух служiння богу. Натомiсть вони служать своїй єпархiї для збагачення, захвату нових земель, боротьбi за паству.
Народ це все розумiє, тому i шукають нових пророкiв, нову церкву, таку, як був Аделаджi.
З iншої сторони ми живемо у вiдкритому iнформацiйному просторi. I душа що шукає вона має змогу знайти. Молитися i просити прощення.

Прошу прощення всiх кого ображав, ображаю i буду ображати. Амiнь.

Всiм вдачi!

Цитувати

kharch

kharch

27.02.2012 08:54:39

Банда полiзла в матрац до населення
http://www.epravda.com.ua/publications/2012/02/24/316878/
Мiнiстерство фiнансiв пропонує населенню вкласти свої пiдматрацнi долари в облiгацiї державної позики. Окрiм 100-вiдсоткової держгарантiї, покупцю облiгацiй пропонують ще й добрий дохiд – у 9,5% рiчних. Залишається навчити банки продавати ОВДП та зробити деякi змiни у законодавствi.

Покажемо велику дулю економiчнiй полiтицi, що вiбрала в себе всi найгiрщi сторони як соцiалiзму так i капiталiзму!
Пiд час перестройки всi хотiли отримувати як на заходi а працювати як в Союзi. Зараз всi працюють и витрачають як на заходi, а отримують - як в Союзi.
Ну i ще хочуть бандити як в Союзi потрясти населення на зелень. Тодi, правда, трясли на мало чим забезпеченi папiрцi якi називалися рублями.

Цитувати

Циник

Циник

27.02.2012 13:07:53

"Янукович вспомнил время, когда был еще не «проффесором», а всего лишь «молодым ученым»"

http://obkom.net.ua/news/2012-02-27/1502.shtml

Наверное логичней было в юмор :)))

Цитувати

kharch

kharch

27.02.2012 14:03:35

Ага, жжот.
Товарищ Сталин, Вы - большой ученый.

Цитувати
<< 524 525 526 527 528 ... 548
Архів