Бакс-Мани
03.03.2012 12:05:16
Харч "Нам потрiбнi сильнi люди щоб йти вперед"
Лазаренко?
Анджей
03.03.2012 13:49:31
kharch:
Анжей, її можна називати воровкою, популiсткою, недостатньо розумною. Нiхто...
Мы смело в бой пойдем -и мы за вами
И как один умрем - идите сами.
Приехал с Австрии, а тут в неньке так все депресивно, даже погода какая то не такая.
kharch
07.03.2012 09:58:35
Ну ладно там важке дитинство, бурхлива молодiсть, гормонь(и) грала, шапки зривала.
Космонавт Береговий лист очистив, судимостi зняв.
Але вор - вiн вор по життю. Цього нiякий суд не знiме
http://www.pravda.com.ua/articles/2012/03/7/6960195/
А от те, що таке вiдбувається i всi органи влади мовчать на чолi з прокурором а саджають якихось там оранжевих за якiсь там квартири якимось водiям - значить, що в країнi встановлено диктатуру.
Якщо влада, суди, прокурори не працюють - то вистачить себе втiшати що будуть вибори i ми виберемо щось нормальне.
Кiна бiльше не буде. Буде гра з шулером в однi ворота - як у Росiї.
Чого чекати виборiв, якщо очевидно що влада працює не на країну а на себе i проти країни?
Короче:
Вставай страна огромная,
вставай на смертный бой.
С Донецкой силой грозною,
с проклятою ордой.
Бакс-Мани
07.03.2012 11:11:06
Харч перегрелся на мартовском солнце!
Idalgo
07.03.2012 12:01:58
Родная интеллигенция никак не поймет чего хочет, то ли революции, то ли осетрины с хреном-)
kharch
07.03.2012 14:56:34
Бакс-Мани: Харч перегрелся на мартовском солнце!
Бакс, яке там сонце, воно все на межигiр`ї, муха-бляха!
Навiть мартовскоє сонце у нас вкрав супостат поганий!
Бакс-Мани
13.03.2012 13:58:02
В Польше вслед за Германией задержали шестерых украинцев
http://obozrevatel.com/crime/65483-v-polshe-vsled-za-germaniej-zaderzhali-shesteryih-ukraintsev.htm
"Польские пограничники 9 марта задержали шестерых граждан Украины по подозрению в совершению туристической поездке по бизнес-визе.
Это второй подобный случай за сутки – ранее, как сообщал Обозреватель, по аналогичной причине задержала семерых туристов из Украины полиция Германии.
Людей забрали в полицейский участок прямо из автобуса. Причиной назвали то, что у них была открыта не туристическая, а бизнес-виза, которую сразу же аннулировали. Немецкая сторона назвала это нецелевым использованием мульти-визы."
Вот ведь нашли преступников! Люди поехали на экскурсию, а визы им открыли бизнес. На каторгу!!
По-моему, достаточный повод для немедленного восстановления визового режима со странами ЕС.
Неужели никто из оранжевой мрази не ответит за свое предательство интересов Украины- одностороннее открытие ее границ?
kharch
13.03.2012 15:29:29
Бакс, я повнiстю згоден.
Ну якби ще без оранжевої мразi а то нiби там i я колись на себе вiшав шарфик i якось ще не дойшов до високого рiвня духовностi щоб визнати себе мраззю.
Хоча все до того йде :))
Ти конкретизуй краще хто повинен конкретно вiдповiсти.
I що треба робити.
Ну i по вiзам - зараз все в руках блакитної мразi.
Вони теж повиннi вiдповiдати на новi виклики якi створила мразь оранжева.
Бакс-Мани
13.03.2012 15:45:35
Дополнение
"в Германии задержали семерых украинцев, которые поехали отдыхать по туру выходного дня Львов-Дрезден-Краков. Людей забрали в полицейский участок прямо из автобуса"
Вот преступники, Дрезден захотели посмотреть! Небось еще в картинную галерею собрались!!!
Харч, ты же достаточно умный человек, чтобы понять, что оранжевой мразью я называю вовсе не тебя и не других обманутых обычных людей.
kharch
13.03.2012 15:56:42
Бакс, одна справа це читати розумнi тексти про те, як треба себе вести i з якими всi згоднi. Iнша справа коли якесь слово задiває якусь муть в душi яка з розумом нiяк не пов`язана. Я цю думку хочу до тебе донести. На цiй мутi працюють абсолютно всi манiпулятивнi технологiї, робить мiлларди iндустрiя грьоз (кiно). Вибори i голосовуання - це не завжди вибiр меншого зла. 2004 були - нашi проти ваших. I т. д. Тому, прошу, використовуй бiльш помiрну риторику щоб донести абсолютно розумнi i логiчнi думки.