Viki
25.10.2006 15:05:00
>>>Мене ще радує, що бізнес ОКО пішов угору і якщо Консл сказав правду, то ми за рахунок підйому бізнесу будемо після закінчення навігації кататися на пароході на Гідропарк...
Я дивлюся, що у деяких вже наступило покрайщення життя вже сьогодні@Я ;)
може і у мене наступить... та ні - я не за тих голосувала ;)
>>>>а координаты поставщика травы таки продиктуйте
записую теж... ніщо так не зближує людей як куріння трави в публічному місці після прийняття закону про зоборону будь-якого куріння у цих самих місцях...:))))
kharch
25.10.2006 15:46:00
По траві, шановні друзі - до Циніка чи Ізгоя.
Вони експерти по траві.
Я спеціаліст по продовженню життя.
Секрет простий.
Встати в 4.30 ранку, написати повідомлення на форум, потинятися по сайтам з туалетами, збігати зустріти сонечко на озеро, вдихнути запах золотої осені, залізти в приємно крижану воду синього озера.
Життя тільки починається. А ви - траву.
Донецький слухай Висоцького - у нього є там щось про нужные книги в детстве.
Вдачі!
донецкий
26.10.2006 07:14:00
поздно слушать Высоцкого-детство то уже глубоко позади.
что-то у вас или часы неправильно идут или вы проспали-4.30 и 18.46 это две большие разницы!
Вики-ну не будем в общественном-будем в лесу под шашлыки....
kharch
26.10.2006 07:57:00
Донецький, хто зрозумів життя, той намагається бути дитиною.
Радіти будь-якій дрібниці, моментально забувати про неприємнощі.
Он Ізгой в сусідній гілці помудрішав і впав в дитинство - пропонує Вікі вишиванку і кобзу аби лише потусуватися з нею на Майдані.
Всім успіхів!
Даниил
26.10.2006 08:22:00
Думаю что Kharch живя в Америке вспоминает любимый Киев :)
ОКО
26.10.2006 08:52:00
Viki: >>>Мене ще радує, що бізнес ОКО пішов угору і якщо Консл сказав правду, то ми за...
"Я дивлюся, що у деяких вже наступило покрайщення життя вже сьогодні@Я ;)
може і у мене наступить... та ні - я не за тих голосувала ;)"
Милочка, советую Вам не голосовать да критиковать, а делать дело-работать. Тогда можете и достигнуть собственного благосостояния, уровня позволящего назваться капиталистом-обладания частной собственности(она ведь священна-руки всяких голодранцев прочь от неё, в церковь их всех :) и финансовых активов.
При теперешнем-же подходе, ИМХО, максимум что можете иметь в жизни это 700-1500$ + конура на затрещинах-сквозняках!
Циник-
"Более того, когда 95% людей кричали "хвалу"КПСС я был "белой вороной"так как анализировал "белые пятна"истории и часто выступал с критикой политики партии."
И как анализы?Критиковал на толчке в туалете?"
Незнаю даже, что Вам ответить.
kharch
26.10.2006 09:46:00
Даниил: Думаю что Kharch живя в Америке вспоминает любимый Киев :)
Для тих хто в оранжевій субмарині - я живу на Виноградняках (С) ОКО в Києві.
Даниїл - я думав що я відсторонений від життя і неуважний, але ж треба потроху актуалізувати інформацію про зовнішній світ а не жити уявленнями двохмісячної давності.
ОКО - крім своїх бізнес успіхів узнай де в Києві роблять більш товсту шкіру і протизапальне нервове покриття. Тебе вразити - це сказати що Росія змінила ім`я на Малоросія (щоб було куди рости). Тебе запалити - це сказати що ти невдаха. Тільки сама людина може складати думку про себе. Я знаю, що в тебе нормальна самооцінка, але варто мати також прийнятну ізоляцію від зовнішніх подразників.
Успіхів!
Даниил
26.10.2006 10:27:00
Kharch: Да я чтото помню Вы писали что работаете сейчас в США. Я подумал, может еще там :)
ОКО
26.10.2006 10:59:00
kharch:
Для тих хто в оранжевій субмарині - я живу на Виноградняках (С) ОКО в Києві.
Даниїл...
Харч, дружище, для меня общение на форуме-это игра,"расслабуха"так-сказать!
Мне нравится нервировать обывателя, понимаешь?
Даниил
26.10.2006 11:07:00
Зачем же самого себя нервировать? Это плохо для Вашего здоровья, ОКО :)