Даниил
22.02.2007 20:30:29
оптимистка: Примерно месяц назад я смотрела одну передачу, так там говорили, что экономически...
оптимистка: На самом деле. Государство, просто таким образом тоже зарабатывает.
delo.ua/news/economic/theme/info-14898.html
Это и налоги в бюджет и другие поступления + возможность проводить инвестиции.
Как по мне электроенергия у нас еще очень даже дешевая по сравнению с другими странами. Кроме того, насколько я понимаю, скоро будут вводиться специальные тарифы для населения, целью которых есть стимулирование уменьшения потребления энергии. Суть - если Вы потребляете меньше граничной нормы - то платите по одному тарифу, если больше - то по повышенному на 30-50%
Viki
23.02.2007 12:37:39
http://www.business.ua/i733/a23190/
kharch
28.02.2007 16:45:31
Цікаву фішку запустили ПР.
http://www.rbc.ua/rus/top/2007/02/28/179409.shtml
Даниил
02.03.2007 08:54:05
www.pravda.com.ua/news/2007/3/1/55199.htm - Наши лидеры. Урок первый. Читаем по ударениям :)))))))))
kharch
27.03.2007 15:11:34
Как говорил один мой знакомый, ныне покойный, я слишком много знал
http://korrespondent.ua/main/184180
Відчувається, що нинішня влада працює без шуму і пилу.
kharch
17.05.2007 10:06:38
Вирішив поділитися враженнями про ситуацію зі старою владою на Україні через проекцію на службу ДАЙ
Як відомо, однією з найбільш гучних справ помаранчевих була тотальна і капітальна розруха служби ДАІ, в автомобільній термінології ДАЙ ;)
Прибрали цей розсадник поборів на дорогах, всі ці КПП, засади в кущах
Їздити та дихати стало вільно і комфортно
Зараз ДАЙ знову розцвітає буйним квітом
Сьогодні спостерігав цікаву ситуацію на Московській площі
Там якось по дубовому зробили розвязку і немає дозволеного повороту з Червонозоряного на проспект Дружби Народів
А народу треба.
І народ звик туди повертати.
Стояло машин 10 повернуті на недозволений лівий поворот.
А трохи далі 5 голодних вовків ДАЙ вже чекали їх привітно помахуючи паличками
У мене немає інсайдерської інформації, як любить говорити Цинік, але історію треба розуміти а не знати, як любить говорити Олегіо.
Очевидно, що знову служба ДАЙ працює на повну потужність - ніхто не соромиться брати взятки причому вже не десятки - двадцять мінімум
Звичайно з цього "добре" всім - від рядових і далі вгору по ланцюжку
Оранжева влада прибрала вовків з галявин і молоді барани швидко почали набирати вагу та безстрашшя.
А тепер прийшла Влада Вовків які по повній програмі стригуть та ріжуть розжирівших баранів.
Всім чути гаїшника за кутом, як Шаріков чуяв котів!
весна
17.05.2007 16:27:22
Уважаемый Харч! Ну чего Вам спокойно не живется?Сходите в ботанический сад -там сирень цветет, ландыши обалденно пахнут, по Крещатику красивые девушки гуляют. А Вы как всегда оды оранжевым поете. Ветка ушла в небытие, а Вы ее тащите. Сходите лучше в цековь и Богу спасибо скажите, а не своим кумирам. Люди уже устали от политики -уже все давно поняли кто есть кто. И ваши слова благодарности за "порядок"на дорогах-просто агитация. Поверьте, как ни странно, машина есть не только у Вас, как и уши и глаза. Вы мните себя поводырем для всех. Пересказываете то, что Вы видите. Смотрите на красивое и будет Вам счастье.
оптимистка
17.05.2007 16:46:53
И не нарушайте правила слишком часто, тогда не нужно будет "голодным волкам" отстегивать ни 10, ни 20 грн :)))
А при отсутствии гаишников на дорогах без того обнаглевшие водители (их немного в соотношении с адекватными, но беды от них предостаточно) обнаглеют еще больше !
И власть тут, ИМХО, вообще ни при чем...
kharch
17.05.2007 18:34:09
весна: Уважаемый Харч! Ну чего Вам спокойно не живется?Сходите в ботанический сад -там сирень...
весна, якщо Ви помітили, сьогодні був просто мій день. І моєї енергії вистачило на декілька тем і я прагнув конструктиву.
Критика дуже рідко буває конструктивною, але по-любому за побажання щодо Ботанічного саду та дівчат - дякую.
Їх, красивих, море не тільки на Хрещатику.
А щодо не порушувати - "строгость законов российских компенсируется необязательностью их выполнения". У нас, можливо, не все так жахливо з законами, але багато чого в місті не пристосовано для цивілізованого життя і багато проблем легше вирішувати десяткою (якщо проштрафишся чи потрібно дати хабар) ніж блюсти правила і стояти в жахливих пробках/чергах.
Слава богу, чуття на ДАІшників в мене як у Шарікова на котів. До того ж під склом гордо майорить помаранчевий прапорець "Наша Україна", який на ДАІшників діє просто заворожливо (перевірено декілька раз).
Так що не турбуйтеся за мене і за владу.
Приберемо владу вовків і баранчики будуть спокійно пастися далі.
В тому, що політика зараз нікого не цікавить крім тих, хто може підзаробити грошей за стояння на майданах я з Вами абсолютно згоден.
Вовки зараз загнані і під мушкою. Якщо не надумають здаватися - просто будуть знищені.
Вам вдачі і не заходьте в цю тему, якщо це Вас нервує.
kharch
24.05.2007 17:43:16
Я вважаю, що хід з Піскуном вдався.
http://pravda.com.ua/news/2007/5/24/59229.htm
Живець сам заплив у сіті.
Пора вже мочити.