Борода
11.04.2007 11:33:57
Что-то сомнительно мне... А что это Президенту даст? Я бы еще мог понять перенос на месяц-полтора, чтобы Регионы успели запрыгнуть в уходящий состав.
Viki
11.04.2007 12:14:39
хм... президенту...? можливість не набрати Юлею ДУЖЕ багато голосів... та й премєр ніколи ще таким обіср.. ним не йшов на вибори, і дається йому з президентського плеча невелика фора - ну там пенсії підняти, помусувати тему тарифів у свою пользу, знову ж таки обличчя президента промалювати знову і знову, як великого мєрітєля всєх і вся...;) Короче кажучи привид Люлі з сокирою у руках над шиєю президента ще не такі рішення може підказати...
Мирова жінка - всіх їх штабелями укатала і сокиру на них поклала ;) - Мороз виступав зі знятим скальпом з обличчя, послідовний щось мичить, намагаючись якумога меньше разів з подивом повторювати таке дивне і довге слово "антиконституційний", президент досить діловий, намагається виглядати спокійним, але приціл у вигляді червоного маленького серця продовжує бігати по його голові...;)
Даниил
11.04.2007 12:27:07
Viki: Не может Янукович поднять пенсии. Они уже 2-ю неделю утверждают что не могут найти 300 млн на выборы. А на повышение пенсий - нужно ведь тоже вносить изменения в бюджет. А если это оформить как надбавки, то простите для этого тоже нужны деньги. Причем напорядок большие. Например для выплаты всем пенсионерам одноразовой надбавки в 100 гривен потребуется 1400 млн гривен. А это в 5 раз превышает ту сумму которой им не хватает на выборы :)
Viki
11.04.2007 12:40:34
>>>Viki: Не может Янукович поднять пенсии.
ну... тоді... я не знаю... може танок з бубном на териконі..., або попередня перевірена мантра - НАТА, російська мова, брежнєвські поцілуї з Росією і на завершення кульмінації - Юлька-воровка... пересічні громадяни аплодують стоячи...;)
Для подняття патріотизму - правда довго читати...
http://www.politforums.ru/foreign/1164463047_0.html
Борода
12.04.2007 12:33:13
А баба Параска уже в джипе по Киеву вышивает! Грят, всем нашеукраинцам скоро по джиперу будут выдавать!
Viki
12.04.2007 12:59:40
Та ну... зараз інші питання наразі визріли... біло-голубий єлекторат у розпачі... так кого ж сьогодні вважати майдаунами?! ;)
Ніщо так не обєднує країну як майданення на Майдані у Києві. Хай живе Україна і її обєднуюча столиця - найкраще місто в світі - КИЇВ!!!
kharch
12.04.2007 14:20:39
Не знаю як кому, а мені нинішній блакитний майдан видається пробитим м`ячем, який постійно накачують грошима, а він спускає і спускає.
Одна користь - люди з регіонів почнуть розуміти, що більше свободи - більше достатку.
Взагалі набридла політика.
Всі починають розуміти невідворотність розпуску.
Ну нехай трохи поживуть з цим рішенням. Спочатку, коли втрачаєш - боляче.
Потім це проходить.
З Америкою чи без - Україна буде демократичною країною.
zorro
13.04.2007 05:27:46
Viki: >>>Вики,
приблизительно то же самое можно сказать и о различии двух оранжевых...
>>>zorro, Ви дійсно такий наівний чи прикидуєтесь?!
Що, особисто для мене, виборця НУ це дає? Те що Кінах буде позафракційним(що в принципі неможливо виходячи з нової конституції) і буде продовжувати працювати у Кабміні?! Я віддала свій голос за сьогоднішню опозицію і хто він такий(Кінах), щоб порушувати мою волю, волю народу, його виборця?
Вики, в истории достаточно примеров, когда политики и должностные лица не оправдывают возложенных на них надежд и изменяют своим принципам. Обычно такие политики досиживают до конца своего избирательного срока и уходят в политическое небытие, потому как теряют как своих избирателей, так и сторонников по партии от которых они избирались. Это естественный процесс.
Кроме того, согласно статье 81 новой конституции, при выходе депутата из политической фракции от которой он избирался, его депутатские полномочия прекращаются по решению этой фракции. Может я чего и пропустил, но по-моему даже вопрос лишения депутатских полномочий депутатов ни в БЮТ, ни в НУ не ставился. Вместо этого почему-то решили распустить всю ВР.
>>>Читайте Конституцію - для імпічмента потрібно 3/4 голосів. Ви дійсно вірите в те, що ПР має підтримку 3.4 України?
Здесь Вы правы, думаю 3/4 они не наберут.
>>>цей крок - пустота, і зроблен він для Вас, zorro, щоб Ви послухали наших коаліціянтів і написали це тут, а також переконували Ваших знайомих у тому, що коаліція зробила якійсь там крок на зустріч президенту.
Что значит пустота? ВР приняла реальное постановление и изменила свой регламент, чтоб устранить главную причину конфликта из-за чего и был распущен парламент. Это есть факт. Была установлена численность в 238 депутатов от коалиции, то есть все вернулось на круги своя. И если это сделано специально для того чтоб убедить меня, как Вы пишите, что коалиция сделала шаг навстречу, то сделано хорошо, потому как убедили. А каких именно шагов навстречу ожидали Вы, непонятно? И какие шаги навстречу сделал президент?
Viki
13.04.2007 06:09:58
>>>Вики, в истории достаточно примеров, когда политики и должностные лица не оправдывают возложенных на них надежд и изменяют своим принципам. Обычно такие политики досиживают до конца своего избирательного срока и уходят в политическое небытие...
у Країнах СНД - можливо. Здається останнім часом позачергові вибори відбулися в Німеччині. Причину знаєте?
Президент дав можливість людям не чекати на те, коли закінчиться каденція обранців-зрадників, а просто затвердити, або не затвердити сьогоднішній склад коаліції - це чесно і справедливо. Ну які сьогодні аргументи у іншої сторони - гроші?! А якщо б було по іншому - коаліція була помаранчева і біло-сині перебігали як криси у владу, яке б у Вас було відчуття, після такого самого указа Ющенка?! Ви згідні були б це терпіти до закінчення їхньої каденції?!
>>>Кроме того, согласно статье 81 новой конституции, при выходе депутата из политической фракции от которой он избирался, его депутатские полномочия прекращаются по решению этой фракции. Может я чего и пропустил, но по-моему даже вопрос лишения депутатских полномочий депутатов ни в БЮТ, ни в НУ не ставился. Вместо этого почему-то решили распустить всю ВР.
Там все досить хитро - депутат повинен САМ написати заяву про вихід з фракції(вони звісно не пишуть), а фракція взагалі немає жодного впливу на цього депутата. Викорінити це може лише закон про імперативний мандат, який коаліція і президент не вважали запотрібне приймати, але коли в Раді почалася скупка голосів, то президент зрозумів, що в нашій країні демократію можна побудувати лише з імперетивним мандатом, хоч Европа його і осудить за це - так у Европі депутати такого і не викидують...
>>>ВР приняла реальное постановление и изменила свой регламент, чтоб устранить главную причину конфликта из-за чего и был распущен парламент.
ВР не усунула головну причину. Читайте вище. Тому це просто слова.
>>>И если это сделано специально для того чтоб убедить меня, как Вы пишите, что коалиция сделала шаг навстречу, то сделано хорошо, потому как убедили.
Ось бачите, таким чином коаліція може зробити багато кроків на зустріч президенту, наприклад, завтра вони скажуть, що забирають свої слова назад про 300 голосів, і ніколи не будуть більше про це говорити.... - це буде пустота, але Вас вона переконає, чи не так?!
>>>А каких именно шагов навстречу ожидали Вы, непонятно? И какие шаги навстречу сделал президент?
Ви читали, що пропонував президент перед розпуском? Щось неможливе?
Наприклад, прийняти універсал, як указ - що поганого, його ж всі підписали і зобовязалися виконувати? То що стримує? Чи реальний пацан - хазяїн свого слова - захотів дав -захотів забрав?!
І взагалі, які були заперечення з боку коаліції - одне - президент бачите подав нам ультиматум 8-) і більш нічого...
Тепер же вони триндять що вони взагалі практично погодилися на все, а вонючка президент таке учинив...;)
zorro
13.04.2007 06:22:25
Olga_Flower: zorro, меня удивляет Ваша уверенность в собственных словах :)
Ну как Вы можете...
>>>zorro, меня удивляет Ваша уверенность в собственных словах :)
Ну как Вы можете настолько безапелляционно заявлять "Срежессированы Белым Домом. Тимошенко совсем недавно ездила получать инструкции от Чейни и Кондолиззы Райс". Вы при этом присутствовали?
Это действительно лишь мое мнение. Но существует достаточное количество фактов, которые выстраиваются в логическую цепочку и приводят к такому выводу.
http://www.korrespondent.net/main/181168
http://www.korrespondent.net/main/181339
http://www.inosmi.ru/translation/233916.html