Здоровый дух

kharch

kharch

13.04.2012 07:27:52

От дивися на цi всi "веселi" картинки i зразу в голову стукають важким молотом бiблейськi заповiдi "не воруй", "не вбий", "не зраджуй".
Адже те, що ми в тюрьмi - фiгня.
Бiльше всього, ми хочемо щоб були щасливими нашi дiти.
I що, хтось скаже що вони щасливi?
http://tabloid.pravda.com.ua/photos/4f8589931a156/

Цитувати

kharch

kharch

14.04.2012 06:47:50

Далi буде видно, але вже зараз можу сказати, що казкова ракета у свiт духовностi заряджається паливом ранкового вставання коли пiднiмає бог.
Бог знає коли - i вiн саме в цей час будить.
Диявол придумав годинники i вкладає спати якщо "нє, ну ще рано вставати".
Сьогоднi попри все встав 3.30 i ранок - просто казковий.
З оглушливим спiвом пташок, червоним кольором свiтанкового неба, захопливим дзюрчанням чистого джерела, бадьорiстю криштально-чистої води i льодово-холодного купання.

Всiм вдачi!

Цитувати

Санлайт

Санлайт

30.04.2012 06:51:08

Oleggio: Недавно столкнулся с тем, что на банке сока срок годности был указан - 2 года; крайне...

Все, что пишут на банках и упаковках может быть если не ложь, то как минимум не точная информация. А мы это едим, а потом еще и медицинскую страховку оплачиваем, чтобы лечить то, что покалечили химикатами.((((

Цитувати

kharch

kharch

18.10.2012 11:35:55

Любите пиво з горiшками?
Вам сюди
http://samlib.ru/m/melxnik_anatolij_antonowich/arahisdoc.shtml

Цитувати

Анджей

Анджей

21.10.2012 07:46:57

Сашко, ты что-то перепутал, это в Голандии и в Германии пьют пиво с орешками, а у нас или в рашке всегда пили с таранкой сухой или жирной и всегда на газетке, ей-же и вытирали потом руки.

Цитувати

Olga

Olga

12.11.2012 19:27:19

Ох, Анджей, напрасно Вы это написали. Теперь ждите страшилок на темы: "таранка-убийца, сказ о рассаднике гельминтов" и "газета - медленное свинцовое отравление".

Цитувати

kharch

kharch

14.11.2012 06:00:48

Олiчка, на здоров`я, смачного, та щастя в лiчной жiзнє!

Цитувати

kharch

kharch

22.01.2013 12:46:56

Ну раз Анжей визиває... :)
Менi подобається як Голландцi вiздначають день народження.
Нiхто по офiсу не ходить грошей не збирає на мерця iменинника.
Навпаки iменинник йде в якийся магазин гарних солодощiв, i всiх пригощає. Всi приходять, поздоровляють, беруть солодощi i радiсно посмiхаються.
I хто скаже що не щиро? Всi щирi - iменниник про якого згадують i вiтають.
I тi хто вiтають - теж щирi. Їм радiсно з`їсти печєньку i привiтати людину.
Не буду придумувати хитрих метафор - скажу прямо: пiдхiд працює.
Може хто буде заперечувати що, як це заведено на Украъны, вiд дущi вiдриває навiть 10-ку 20-ку... x00-ку коли збирають на подарунок Петру Сидоровичу?
Коли ми чекаємо подарункiв на день народження - це свiдомий шлях бути нещасним. Нiколи не вгадають, подарують смiшну суму грошей, а от подрузi подарили значно бiльше i таке iнше. Виходить - просто: всi нещаснi. I тi хто дарує, i iменинник. I особливо iменинник почуває себе нещасним коли про нього нiхто не згадує. А всього то - треба самому згадати - i виставитися. Нiхто не буде проти, всi прийдуть. :)
Людина приходить у цей свiт служити iншим. Це - безальтернативний шлях для щастя. Нiхто не буде заперучувати пригоститися. I сказати гарнi слова поздоровлення. Це - безкоштовно, але - наскiльки приємно! Не треба тiльки дивитися на це як "iменинник купує собi поздоровлення". Не так - вiн радий що трапився день народження i можна пригостити колег по роботi. I не очiкувати нiчого замiсть цього. I щиро радiти, якщо люди вiдповiдають поздоровленнями.
Трохи довго i, можливо, нудно.
Але хотiлося зафiксувати це враження.

Всiм вдачi!

Цитувати

kharch

kharch

25.01.2013 07:13:58

Цiкавий мужик
http://yogastudio-skubko.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=56

По моему мнению, совесть и действенное сострадание выше любых обрядов и догм. На определенных ступенях йоги боль и радость другого существа воспринимаются как свои собственные, подобный опыт объясняет устройство мироздания лучше, чем тысячи религиозных трактатов.

Цитувати

kharch

kharch

27.01.2013 21:26:47

When God loves a creature he wants the creature to know the highest happiness and the deepest misery He wants him to know all that being alive can bring. That is his best gift. There is no happiness save in understanding the whole.

By : Thornton Wilder

Мене бог точно любить. Бо пiсля всiх цих поневiрянь, рокiв тяжкої боротьби з режимом, вiн направив мене в рай на землi - голландiю.
Знаєте чому рай? Тому що тут живуть щасливi люди.
Чому щасливi? Тому що дбають про iнших людей так як про себе (возлюби...)

Я тут був у термi
http://goo.gl/ehhNW

1. Автор оповiдання точно подбав про iнших коли так красиво i захопливо описала свiй досвiд. Їй сподобалося - вона не ковтнула це а вважала за справедливо дати гарний вiдгук. Це свято i народжує коло позитивiзму (vs порочный круг)

2. Коли був у термi (це не сауна, це 7 (збився з рахунку) саун (детальнiше у вiдгуку) дiйсно помiтив, що зiбралися люди якi прийшли вiдпочити а не гучно проводити свiй час. Навiть якщо говорили, то пошепки, щоб не турбувати спокiй сусiдiв по саунi.

3. Коли вже повертався рюкзак не став закривати бо не помiщалися всi причандали. Але прикрив щоб не випадали. На темнiй вулицi до мене на велiку пiдїзжає очкарик типу шурiка з кiнокомедiй гайдая- у вас рюкзак не закритий.
Уявляєте нашого очкарика який на темнiй вулицi пiдiйде до якогось високого здорового жлоба з вiдкритим рюкзаком i порадить йому рюкзак закрити?

Я думаю що ви зрозумiли що я хотiв сказати.
Рай, бо люди дбають один про одного а не про "друзiв", "сiм`ю", "синочка".
Тому що не знають як по iншому.

Всiм вдачi!

Цитувати
<< 27 28 29 30 31 ... 31
Архів