kharch
30.05.2013 09:22:47
Ой, дякую Бакс, пореготав вiд душi.
Жаль тiльки не знаю зараз за кого той козел - за регiони чи за нацiонал-фашистiв чи за прєдателей.
Але все-одно - повний ульот.
Бакс-Мани
30.05.2013 11:08:27
Шановный Харч, козел- это козел, все равно, черный он или белый. Гопник- это гопник, независимо от нанимателя.
А злоба, агрессивность и упрямство приводят на бойню, и какая разница, под флагом какого цвета и под какими лозунгами туда ведут провокаторы.
kharch
31.05.2013 05:13:42
Абсолютно згоден, шановний Бакс!
Слова не мальчика но мужа.
Треба скинути собi на телефон той клiп i коли хочеться когось боднути запускати i дивитися як вмiло це роблять козли.
Всiм вдачi!
fes
31.05.2013 05:40:40
"Слова не мальчика но мужа" - це добре, коли людина, охолонувши, починає по дорослому розмiрковувати i давати тверезi оцiнки. Дуже хотiлося б, щоб час це пiдтвердив.
Бакс-Мани
31.05.2013 09:56:27
fes, как гадости по ночам писать- так пожалуйста, а как охолонувши, извиниться- что, духу не хватает? Я успел прочитать ту грязь, которую Модератор утром сразу удалил. Так как насчет извинений, fes?
fes
31.05.2013 12:10:09
Оце так! На мить здалося, що я потрапив у 90-i роки. Якось, братки намагалися "здерти" з мене 100 баксiв за те, що я їх ледь "не подрезал" (я тодi був за кермом). Тодi взагалi гопота використовувала такий трюк: штовхнувши чи наступивши на ногу, вимагала вибачень та й ще на додачу грошi. Сподiваюсь, грошi ще я Вам не винен?
Це добре, що Ви прочитали цей останнiй пост. I Ви знаєте, таки вибачусь. I за "клоуна", i за "Ты". Навiть за те, що це було написано росiйською. Тiльки, може згадаєте, а чому я так вiдповiв? Так що там щодо Вашого "духу"?
На всяк випадок, забiгаючи наперед, вiдразу скажу: Буду завжди так вiдповiдати тому, хто, навiть не приховуючи своє невiгластво, переходить на "ТЫ" без згоди на то спiвбесiдника. Та й взагалi, тому, хто переходить на особистостi. Якщо Ви не згоднi зi мною, поки зачекайте з вiдповiддю, не поспiшайте, нехай Харч дасть оцiнку хоча б стосовно тiльки мене (вiн у нас миролюбна i вихована людина, думаю, Вас не скривдить) - вiн уважно читав свою гiлку.
Бакс-Мани
31.05.2013 12:33:45
Очень многословное и замысловатое ВАШЕ извинение, fes. Но оно принято.
Я не хотел Вас обидеть, переходя с Вами на ты. Можете спокойно мне писать ты. Вообще говоря, это принято при общении на интернет-форумах.
Относительно остального. Гопники 90-х ничем не отличаются от гопников нынешних. И свободовские гопники ничем не отличаются от гопников-регионалов. Как и их работодатели. Как и цели, преследуемые работодателями.
fes
31.05.2013 14:30:07
Ну ось, бачите, Бакс, це зовсiм не важко. Все ж таки можете висловлювати свої думки, не переходячи на особистостi. I за це я Вам вдячний. Те, що стали писати менi Ви з великої лiтери, я теж можу сприймати як вибачення?
kharch
31.05.2013 19:24:03
Фес, я дуже радий, що Ви знайшли силу вибачитися!
У Бакса є така фiшка - вiн вже колись Цинiка просив вибачитися.
Там правда не склалося.
Для мене це виглядає прикольно, але я не така iнтелiгентна людина, можливо занадто цинiчний i грубий щоб вiрити в те, що хтось це може зробити.
Це дуже важко - визнати власну неправоту.
Це всiм важко.
Немає святих людей, воно тiльки комусь здається хтось гiрший, хтось кращий.
Насправдi людське життя - як примхлива природа. То свiтить сонце, то вiтер i похмурi хмари.
Але тим бiльше це цiнно. Треба робити по правильному i не чекати правильних дiй у вiдповiдь.
Кожен повинен вiдповiдати за себе i намагатися робити свою добру справу.
Нiкого неможливо змiнити - крiм себе.
Себе теж неможливо, але варто хоча б пробувати :(
Всiм вдачi!
fes
31.05.2013 20:12:48
Дякую Вам, Харч, за добрi слова на мою адресу. Гадаю, що вони щирi. Але Ви помилились, назвавши мене iнтелiгентом. Нiколи не був та й не намагався навiть їм виглядати. I заповiдi "якщо вдарили по однiй щоцi - пiдстав другу" нiколи не дотримувався. Проте з вами згоден - у свiтi стiльки є гарного, що гаяти час, щоб щось комусь доводити, дуже шкода.
Щодо iнтелiгенцiї. Колись, на питання "Вы интеллигент?" Гумiльов вiдповiв: "Упаси Бог!"
P.S. На всяк випадок, якщо хто-небудь захоче менi щось закинути, вiдповiм: Нi з Гумiльовим, нi з будь-яким iншим поетом себе не порiвнюю.