parkvirpen
17.05.2013 08:17:10
К местным бесполезно, земля уже была под арестом, кто то повлиял и сами понимаете (((
Karl-Marx
17.05.2013 10:53:13
Мiсцевi зобов`язанi виконувати закони. I ми навiть формально повиннi спочатку звернути їх увагу листом - заявою. Де викласти що ми бачимо, що хочемо i можливо прикласти фотографiї i перелiк законiв якi стоять на сторожi знищення лiсу. Цей лист потрiбно зареєструвати в районнiй адмiнiстрацiї або виконавчому комiтетi (якщо не вдасться то направити замовленим листом). Iснуют термiни через якi нам повиннi вiдповiсти (здається два тижнi).
Якщо вiдповiдi не буде ми маємо повне право звертатись зi скаргою на бездiяльнiсть мiсцевої влади у вищi органи (обласна адмiнiстрацiї, прокуратура то що) де повiдомити що було звернення до мiсцевої влади (№ нашого зверненя) i продовжується порушуватись закон (забудова, смiтник i тд i тп).
Думаю якщо пiдняти галас навколо загрози знищення лiсу, який iснує в межах мiста - то мiсцева влада не пiде на ризик без дозволу високих покровителiв.
Щоб почати цю справу треба в листi-заявi вказати прiзвища i адресу декiлькох людей, якi проживають в зонi лiсу (мают прописку) i якi пiдпишуть цю заяву.
Звичайно багато залежить кому належить земля (приватна чи державна)
parkvirpen
17.05.2013 12:58:17
"Враховуючи це, Генеральна прокуратура України рекомендує громадянам та керiвникам юридичних осiб з первинними зверненнями звертатись безпосередньо до районних, мiських та обласних прокуратури для вирiшення їх по сутi. У разi, якщо заявник вважає, що його звернення не знайшло свого вирiшення вказаними прокуратурами, то вiдповiдно до вказаних законодавчих та нормативних актiв вiн має право оскаржити рiшення керiвникiв цих прокуратур до Генеральної прокуратури України чи безпосередньо до суду.
Звертаючись iз письмовою заявою до Генеральної прокуратури України, необхiдно дотримуватись вимог статтi 5 Закону України "Про звернення громадян".
Зокрема, обов`язково необхiдно зазначити прiзвище, iм`я, по батьковi, мiсце проживання громадянина, вказати суть порушеного питання, зауваження, пропозицiї чи скарги."
Все верно Вы говорите. Надо начинать с местных.
vitaliian
20.05.2013 07:39:44
Для застройщика этот лесок- настоящий лакомый кусочек. Все коммуникации подведены и дорога с Чехова построена, затраты на строительство значительно снизились бы.
Вот только мотивация инвесторов, которые заинтересуются жильем на этом участке, объяснения не имеет. При такой плотности застройки все переулочки между домами будут загружены машинами с узкими тропками для людей.
parkvirpen
20.05.2013 11:23:57
Совершенно верно. Давайте же думать над текстом письма жалобы, я, к сожалению, не имею опыта официальной переписки. Прошлись на выходных по району, поговорили со многими. ПОДПИШУТ ВСЕ! Есть и скептики, но то, что попытаться стоит - единогласно.
Karl-Marx
20.05.2013 13:15:18
Parkvirpen,
як найбiльш активний учасник по цiй темi, прошу повiдомити свою електронну адресу, на неї я перешлю свiй варiант листа "Клопотання" по цiй темi. Головне, щоб у вас були люди з мiсцевою адресою якi зможуть пiдписати цей лист (я тiльки планую проживати в м.Iрпiнь).
parkvirpen
21.05.2013 11:21:30
parkvirpen@mail.ru
Klen__
22.08.2013 20:38:35
т. к. сообщений давно в теме нет, нужно понимать, что инициатива исчезла на стадии формирования:( с мая месяца ничего не изменилось, ни одно письмо никуда не отправлено?
Swan141
16.10.2013 10:09:34
Это так называется "А давайте я подорву толпу, а сам постою, понаблюдаю. Авось получится че"