sacha222
01.09.2010 17:31:23
kharch: Ну продовжуючи цей ланцюжок - якщо внаслідок процессу який називається дефолт реальні...
Назовите хоть одну категорию населения у которой растут финансовые возможности. Если вы имеете ввиду пенсионеров, то пример не удачный. Они как не могли ничего себе позволить при пеньсии 1000грн. так не могут при пеньсии 1080грн.
Иванута
01.09.2010 17:38:45
Думаеться что улучшение (расширение) ил наоборот это всего лишь 10-15 % рынка. А основной рынок это покупка неимеющих жилье. И в связи с этим у меня вопрос сколько времени надо чтобы сложить 100 тыс. И любой из Вас если за 2-3 года сложит эти 100 тыс то пойдет ли во вторичную двушку девятиэтажного дома ? Надеюсь на честный ответ.
kharch
01.09.2010 18:27:44
Іванута, питання не в тему.
Нерухомість люди без нерухомості купують тільки через іпотеку. Ну принаймні 95%. На жаль, як справедливо помітив Цинік, такі люди мало думають в категоріях "вигідно" "не вигідно". А лише I want it now як співав покійний Фаррух Булсара (Фредди Меркьюри). А що буде потім - то не важливо.
Дякуючи таким людям ми і маємо зараз 100к за двушку.
Через іпотеку купляють зараз хіба що беркути з червоної книги (бачив сьогодні плакат біля пішоходного моста на труханів острів - їх залишилося всього десять пар в україні).
Иванута
01.09.2010 19:18:39
То може ті беркути хай летять в теплі краі. А нам хай пришлють оленів небритих і неголених, то може вони і прокинуть РН до пристойних (доступних) цін.....
kotu
02.09.2010 06:01:03
kharch: Іванута, питання не в тему.
Нерухомість люди без нерухомості купують тільки через...
100к за двушку мы имеем по массе причин. И первая из них это неразвитость инфраструктуры в области. Въехать в Киев из области утром особенно с востока проблематично. Люди бы с удовольствием жили в области, если бы можно было быстро приехать на работу в Киев.
Иванута
02.09.2010 06:12:44
Эта ветка называется "реальные цены". Исходя из этого, прошу подкинуть реальной статистики по проведенным сделкам. Или здесь нет риелторов ? Есть кто работающий в агенстве на форуме которого я сейчас ?Дайте статистику хоть по ВАШЕМУ АГЕНТСТВУ.....
Иванута
02.09.2010 17:03:04
kharch: Іванута, питання не в тему.
Нерухомість люди без нерухомості купують тільки через...
І як це питання не в тему, коли шукаю відповідь чи справедлива ціна в 100 тис для 20 річноі двушки біля метро. Чи може це гілка не про реальні ціни. Чи я буксонув(ла) ?
Иванута
05.09.2010 12:24:43
Я так понимаю это или серьезный вопрос или серьезная ветка форума (не для таких как я пролетариев). В любом случае ответ я ждал 3 дня, Подожду еще 5. Будет смешно если скажете - на вопрос о реальности цен нет пока по Киеву ответа - все как есть, или воспринимай или иди дальше. Но я хочу увидеть рынок недвижимости Киева в сентябре изнутри, а не по "мертвым" предложениям...
Вячик
06.09.2010 04:42:30
Задал ваш вопрос, знакомому риэлтору...
реальные цены сделок такие:
1к. минус 10-15% от заявленных в Авизо и др. СМИ
2к.(3к.) минус 15-25% от заявленных...
Количество сделок 5-6 в мес. (в агентстве примерно 20 чел)
до кризиса КАЖДЫЙ делал 2-3 сделки в мес.
kharch
06.09.2010 07:19:06
Так, ситуація очевидна. РН зараз не є ринком - скоріше якась флуктуація.
Завжди знайдуться люди яким просто треба і вони не стоять за ціною.
Це так як авто - ціни на бензин дикі для України (дорожчі ніж в штатах в півтора рази, дорожчі ніж в Росії на 10-20% хоча і там і там доходи - більше).
Але Київ задихається в пробках, бо люди іраціональні і заповнили своєю іраціональністю вузенькі та широкі вулички Києва.
Не знаю, на щастя чи ні, але РН вже поглинув свою долю іраціональності.
Він зможе ожити тільки, якщо при нинішніх, чи навіть скромніших цінах піде іпотека до 7% річних.
Спостерігаючи динаміку депозитів і намагання нинішньої влади будь-що легалізувати справжню зарплатню маленького українця киянина можу сказати, що воно тихенько до того йде. Поки є можливість (думаю мінімум 2-3 роки) можна спокійно акумулювати фінансові ресурси і спостерігати за ситуацією. Росту в порівнянні з нинішніми цінами не буде років 5-6 мінімум.
Всім вдачі!