Статьи в газетах о ценах на недвижимость

Циник

Циник

02.10.2008 09:17:15

Фифа: Циник: Для теоретиков напомню что вообще без отделки дом сдать анреал в принципе...
А...

Фифа,
то что сдают называется "под чистовую отделку", т. е. как минимум стяжка под чистовой пол, штукатурка стен, система отопления, подключение/разводка канализации и воды, разводка электрики. Все это прилично увеличивает стоимость строительства.

Геец,
кроме как пукать в лужу ничего не умеете?

Цитувати

Фифа

Фифа

02.10.2008 09:25:32

Да, ГААП, вот такая я "коварная". Ведьма :)
Ну куда уж мне до ССЫЛКИ-ГААПа. А не обращай на меня внимание. Разве я тебе мешаю? Да разве женщина вообще может такому зрелому мужу как ВЫЫЫЫ создавать конкуренцию, а тем более что-то или кого-то убить?
Ну, что, ГААП с ссылками напряг получается? Хочешь, могу помочь научиться компьютером пользоваться? Это совсем просто, покупаешь книжку "Компьютер для ЧАЙНИКОВ" и долго-долго тренируешься.

Цитувати

Фифа

Фифа

02.10.2008 09:39:18

Циник:
Фифа,
то что сдают называется "под чистовую отделку", т. е. как минимум...

Циник, так все-таки они могут это как-то сдавать?
Меня просто начинает это раздражать, когда в квартире не заведена разводка сантехтруб на кухню и вваливается начальник жека и начинает скандал за то, что в стене с туалета в кухню делают дыру для прокладки труб. Или не дай Бог какая-то там штроба в стене...

Цитувати

kharch

kharch

02.10.2008 09:42:49

Цинік, я не можу схвалити Ваш метод ведення дискусії.
Для чого зразу навішувати ярлики і вживати круті фрази про калюжу?
Королеву Фіфу дістали про золото - ну вона щось таке бовкнула.
Але мені здається вона про те жалкує і, слава богу, ніби зараз такий тон зник.
Я розумію, що більшість людей з впертістю, яка варта кращого застосування, відстоюють свої, нехай неправильні, застарілі, але переконання.
Вас переконали що все дорого і може бути тільки дорожче?
Знаєте, не вступайте на шлях лоха.
Я переконаний, що Ви варті більшого.
Мені теж складно уявити, що звичайни американський робітник ще 100 років назад міг без напрягу назбирати за 5 місяців гроші на автомобіль.
Мальборо впевнений, що цеглина коштує більше, ніж Intel Core Duo - я його вітаю.
Це зайвий раз свідчить про його рівень.
Його інтелект ще блищить, але, на жаль, вже затухає.
Тримайте очі відкритими, терпимо ставтеся до думок інших, навіть якщо Вони Вас дуже дивують.
Частіше дивіться на сонце, насолоджуйтеся бабиним літом.

P.S. Цинік, я впевнений, Ви жартуєте коли думаєте, що я тут буду битися головою об стіну і складати якийся там кошторис на якісь там будинки. Я спеціаліст з загальних питаннь. Високого духу, інтелектуального, фізичного, психічного здоров`я. А Ви мені якісь комунікації, підключення, оздоба.

Цитувати

kharch

kharch

02.10.2008 09:47:02

Фифа: Да, ГААП, вот такая я "коварная". Ведьма :)
Ну куда уж мне до ССЫЛКИ-ГААПа. А...

Королева, Ви скоро мемуари будете писати про те, як оволодіваєте знаннями?
Невже все - з книжок для чайників?

Цитувати

Marlboro

Marlboro

02.10.2008 09:56:42

kharch : Я спеціаліст з загальних питаннь. Високого духу, інтелектуального, фізичного, психічного здоров`я.

Ну если вы из другой области, то чего вы лезете в строительство или оцениваете Intel Core Duo в 200 у. е, если я покупал его 3 дня назад за 70 у. е., из которых как минимум 30 заработали наши барыги.
Дорогой мой, давно прошли те времена, когда за компьютер давали два Камаза, сейчас за один Камаз дают 50 компьютеров.
И ничего особо технологичного в литографии нет, в свое время IBM размешал заказы на заводах СССР, и если бы не интеллектуальная собственность и патентное право, то ваши Core Duo сейчас бы выпускали, как минимум 10 стран, по цене обычных чипов, по 10 центов за ящик.
Занимайтесь своим психическим здоровьем, и не рассуждайте о космических кораблях.

Цитувати

kharch

kharch

02.10.2008 10:00:51

Мальборо, щоб Ви тут не виховували покоління лохів, посилання в студію про вартість електропідстанції
http://www.rosinvest.com/news/204009/
Близько 120млн рублів.
Але це з трьома порядками відкатів - Ви ж мабуть маєте уявлення як у нас робиться бізнес.
Так що за мілліон долларів, по раціональному, можна побудувати ту підстанцію і, можливо, навіть не одну.
Якщо не вірите, то почитайте отут
http://businesspskov.ru/articles/energy/39401.html
за скільки планували скупати ті підстанції в Пскові (12-15 тыс рублей) - 500 баксі за штуку. Ги-ги - ушлі хлопці.

Цитувати

Marlboro

Marlboro

02.10.2008 10:09:34

kharch, куда вы лезете?
750 киловольт за 1 миллион долларов, вы с какой планеты я вас спрашиваю?
Дык, закатайте рукава, и постройте, я вам гарантирую очередь заказчиков со всей планеты.

Цитувати

Циник

Циник

02.10.2008 10:14:14

kharch: Цинік, я не можу схвалити Ваш метод ведення дискусії.
Для чого зразу навішувати...

"Вас переконали що все дорого і може бути тільки дорожче?"

Приведите мою цитату где я утверждаю что может быть ТОЛЬКО дороже.

А вот Ваше утверждение:
"Цинік, насправді метр2 можна робити за 100, навіть 50 баксів, було б бажання."

Аргументов в подтвержение этого я услышал НОЛЬ. Так что пока бла-бла-бла...

Цитувати

kharch

kharch

02.10.2008 10:18:17

Мальборо, дякую за побажання моєму здоров`ю.
Я не знаю, що Вам продали бариги, але з Вашою допомогою з задоволенням переконався, що мій процесор не подешевшав.
Рік назад він коштував 210$ і зараз він коштує +/- тіж гроші
http://hotline.ua/tx/intel_core_2_duo_e6750_bx80557e6750/
Я хочу лише сказати, та і Ви це підтверджуєте, що сонце світить однаково для всіх. І для виробників процесорів і для будівельників.
Тільки одні беруть лінзу і фокусуючи проміння досягають високих результатів (дійсно, сьогодні суперкомп`ютер
http://news.playground.ru/22215/
можна купити дешевше камаза, тоді коли ще років 6-10 назад за таку потужність давали мільйони)
а інші пускають цемент та пил у очі і говорять про кінець світу, який бажано провести в норах, які вони будують за мільйони поки що гривень, але оскільки все і далі дорожчає а житла будується мало, то скоро і мільйони доларів.

Світла Вашій вірі, Мальборо!

Цитувати
<< 155 156 157 158 159 ... 168
Архів