ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

svbogus

svbogus

31.03.2010 09:23:54

СМИ: http://ru.proua.com/news/2010/03/31/113541.html

Цитувати

ГРМ

ГРМ

31.03.2010 10:46:12

що за маячня?! про що ви кажете, які повістки? невдалий жарт. я розумію, що ви зайняті так званим засіданням. якщо Ви такі освідомленні то скажіть який це районний суд номер справи і у кого в доповіді справа. а ми перевірим.

Цитувати

ГРМ

ГРМ

31.03.2010 10:53:40

навіщо Ви будоражете людей? Ви розповсюджуєте такуінформацію де факти. ви боретесь за благоустій чи за приміщення на перших поверхах. одна справа, що хочуть ліквідувати ОСББ це зрозуміло. Кострожимський збудував комплекс і за наші також кошти і хоче заробляти через свій ЖЕК. Це одне. Воюйте якщо є бажання і можливість. я приєднаюсь коли вселюсь. Але ці Ваші нічні звинувачення це серйозно! Ви не боїтесь людської паніки. Щоб з Вас не спитали за інформацію. Можливо Ви допомагаєте комусь робити чорний піар на депутата блока Литвина і паралельно намагаєтесь створити соє ОСББ. Не ображайтесь але Ваше повідомлення мене схвилювало і обурило. Сподіваюсь це жарт.

Цитувати

ГРМ

ГРМ

31.03.2010 10:57:42

Шановний snap прокоментуйте після засідання якщо воно було що відбувається.

Цитувати

ГРМ

ГРМ

31.03.2010 11:03:29

Київ.proUA.com теж оприлюднив цю інформацію але це не показник. там оприлюднюється вся інформація яка виходить з вуст Гацько. а що у Вас є ще? Донесіть, що там за афера і поясніть людям звідки ростуть ноги.

Цитувати

Na12

Na12

31.03.2010 11:45:31

ГРМ, зачекайте наїжджати. я теж зранку була в шоці, але давайте почекаємо на детальну інформацію, а тоді вже будемо думати, як реагувати. у будь-якому разі криком і обуренням не допоможеш. сподіваюсь, що це якесь непорозуміння.

Цитувати

тик

тик

31.03.2010 13:03:47

Snap харош писать всякий бред имейте совесть (что услышал то и пишу). Вы представляете как люди со слабыми нервами могут отреагировать на Ваши сообщения. Уверен что все что Вы навыдумывали в скором времени будет опровергнуто. А соседей призываю успокоится и спокойно продолжать начатое дело и не слушать всякого бреда.

Цитувати

svbogus

svbogus

31.03.2010 13:27:18

Заявление действительно серьезное, но давайте все-таки воздержимся от обвинений и дождемся пресс-конференции назначенной на завтра.

Цитувати

svbogus

svbogus

31.03.2010 13:31:41

snap: Друзі, в нас суд за годину. Не маю можливості писати.
До жартів ця інформація...

А также ждем обещанные сканокопии документов на. орг

Цитувати

snap

snap

31.03.2010 13:31:56

Послухайте,
я один з тих, до кого прийшов такий позов. Тому, заспокойтесь і чекайте офіційної інформації.
Все що потрібно ми скажемо на прес-конференції. Це в наших інтересах, щоб деталі справ розголошувалися там, де потрібно і в той спосіб, який зможе убезпечити і унеможливлити приходження подібного позову до кожного з мешканців будинку.
Ваша допомога, наразі, не потрібна. Якщо до Вас прийшов такий позов, то дзвоніть. Якщо ні, то майте терпіння.

Цитувати
<< 326 327 328 329 330 ... 621
Архів