ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 11:35:26

Ну от, FMAX, не чекав на підтримку з Вашої сторони :)
Договору прямо під рукою у мене нема, але там все-таки не вказані ні специфікації фасаду, ні систем опалення, ні електропроводки... нічого. Є номер квартири (тут би мав бути "гордий" смайл) :)
На вияснення ситуації поки що зголосились беркут, matinale, Fobia і Natallia. Зі мною це п`ятеро. З більш ніж 200 інвесторів. Буде хоча б двадцять, бачу сенс збиратись. Ні - будемо сидіти і молитись.
Підкреслюю: можливо, ми отримаємо ляльку, а не будинок і все буде на вищому рівні, просто преміум-клас. Але вважаю, що не зайве перестрахуватись, беручи до уваги розходження в думках зацікавлених сторін і країну, в якій ми живемо.

А щодо вентканалів спробую пояснити ще раз. Я цілком усвідомлюю, що на верхніх поверхах вентканалів більше і площа їх теж - відповідно - більша. Тим же зумовлені відмінності між площею квартир, скажімо, на 5 і 20 поверхах. Про що я говорю - так це про те, що в межах одного поверху, однієї і тої ж самої квартири є відмінності в конфігурації і площі приміщень, якщо порівнювати схему на вебсайті 4 сезонів (якою користуються всі інвестори) і схему, яка є в Меридіані (якою користуються забудовники). Іншими словами, Ви розраховуєте на рівну стінку в санвузлі, а вона, як виявляється, буде посунута всередину, а замість того буде ніша площею 10*10см в кутку (толку з якої ніякого). Я не порівнюю поверхи і квартири, розмова про один і той же самий куток, в який зміни вносяться по ходу. Надіюсь, тепер ясніше висловився.

Цитувати

StanS

StanS

15.07.2009 11:39:45

virtuoso:
Ну за це я не переживаю. Передбачені два контури подачі води (і відповідно -...

спасибо за объяснение!

Цитувати

StanS

StanS

15.07.2009 11:45:50

если для дела надо, то можете рассчитывать и на мой мушкет :)) это я по поводу встречи, но не на этих выходных

Цитувати

йцукен

йцукен

15.07.2009 11:51:53

я недумаю что реально собрать 20 и более инвесторов ранее 12 сентября....

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 11:56:48

йцукен: і Вам дякую за підтримку :)
Якщо збираємось після 12 вересня (наприклад, 13 числа), то найшвидше, коли петиція буде в УМК, це 14 вересня. 2 тижні на відповідь - і в результаті 28 вересня ми отримуємо папір, де пише, що фасад буде просто заштукатурений, а радіатори опалення - бюджетні. Аллілуйя.
Що нам з того буде 28 вересня, якщо (дай Бог) на ту дату фасадні роботи уже можуть початись і ми це самі побачимо???

Для довідки: кожної доби більше 2000 переглядів нашої гілки. Це не можуть бути тільки потенційні інвестори.

Цитувати

йцукен

йцукен

15.07.2009 12:08:46

предлагаю вернутся к этому вопросу после 17.07.09 когда будут известны результаты тендера Минрегионстроя
З. Ы. весной в мае собралось около 20 инвесторов, а колективное письмо подписывало человек 10 не больше

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 13:35:41

Стосовно кількості інвесторів: із 6 чоловік, які зголосились зараз, як мінімум троє "літніх", тобто до "старих" інвесторів уже можна сміливо додавати свіжеспечених.
Для того, щоб заохотити людей зібратись і підписати документ, можна застосувати багато чого. Можу запропонувати наступне: зібратись у вихідні прямо на об`єкті і, крім обговорення, додатково домовитись з прорабом про колективну зустріч. Групою обійти об`єкт, пересвідчитись в тому, що зроблено, пофотографувати, а також отримати по мірі можливості детальну інформацію про хід будівництва і подальші плани.
Всю отриману інформацію вивісити на форумі не раніше, ніж через тиждень після отримання (хоча б для того, щоб повідомити тих, хто з поважних причин не зміг з`явитись). Якщо люди будуть знати, що коли не прийдуть, то і результатів не взнають (або принаймні не так швидко), це може посприяти більшій активності :)
По-моєму, це неправильно, коли 4-5 активних людей регулярно продзвонюють зацікавлені сторони, їздять на об`єкт, вивішують фото на форумі - а решта собі тихенько сидить і ту ж саму інформацію отримує, не відриваючись від "пасьянсу, сапера і солітера".

Цитувати

polynuchka

polynuchka

15.07.2009 13:39:49

Я підтримую зустріч. Бажано дійсно її провести найближчим часом. Питання цікаве і вагоме, але як юрист перспектив у нас мало. Я, наприклад, тільки зараз в контексті кризи задумалась чому не наполягла, щоб планування квартири та інші характеристики будинку були закріплені в додатках до попереднього договору. Вік живи, вік учись)

Цитувати

phantom

phantom

15.07.2009 14:15:45

Что касается внутренних инженерных систем, хочу внести некоторую ясность, так как это непосредственно касается моей профессиональной деятельности.
Системы водоснабжения и вентиляции разделены на две зоны:
1 зона - 3-12 этажи
2 зона - 13-23 этажи
Для каждой зоны системы водоснабжения предусмотрены отдельные насосы, которые устанавливаются в подвале, причем система 2 зоны проходит транзитом 1 зону, в одной шахте с трубопроводами 1 зоны, и обслуживает квартиры начиная с 13 этажа, соответственно никаких промежуточных разводок и карнизов о которых упоминал virtuoso не будет, а тот карниз (архитектурный элемент) который вы видели на макете - по факту его скорее всего не сделают. Так что, StanS, не волнуйтесь если в проекте правильно подобрали насосы, то проблем с подачей воды на верхние этажи не будет, а если какие-то проблемы и будут, то их быстро устранят, так как сверху пентхаусы :-))
Что касается вентиляции, ситуация примерно такая же - 1-ый вентблок собирает вытяжной воздух с 3-12 этажей, а дальше транзитом проходит выше кровли и, соответственно с 13 этажа появляется 2-ой вентблок, который собирает воздух с 2 зоны и подымается выше кровли. В общем запроектировано все правильно, а как смонтируют и как будет работать - посмотрим.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.07.2009 14:26:18

2 phantom: Дякую! За карніз, значить, у мене була неправильна інформація. Добре, що написав "як я розумію", а не безапеляційно :)
Думка професіонала - це те, що нам в основному і потрібно.
polynuchka: тепер нас семеро.

Цитувати
<< 161 162 163 164 165 ... 579
Архів