ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

тат

тат

23.07.2009 16:25:37

когда, где и кого собрание? - пож-та скажите

Цитувати

phantom

phantom

23.07.2009 17:47:45

25 июля в суботу в 12:30 возле входа на стройку со стороны ул. О. Трутенка собрание инвесторов.

Цитувати

йцукен

йцукен

23.07.2009 20:26:12

2 StanS
возможно я преувеличил но ненамного возможно необходимо продать около 30 3к и 30 2к.... в лучшем случае такое количество квартир продадут за 6 месяцев... хотя есть ещё немного 1к и с 3к продаются паркинги.... интересна будет статистика продаж в сентябре тогда можно что то прогнозировать...

Цитувати

virtuoso

virtuoso

23.07.2009 21:28:26

тат: когда, где и кого собрание? - пож-та скажите

Дякую phantom за нагадування по часу/місцю зустрічі, додам тільки, що представників УМК (як пише йцукен), очевидно, не буде - неробочий день.
По результатах зустрічі можна буде домовитись про подальшу дискусію в офісі УМК, у вигляді ініціативної групи з 3...5...10 чоловік. Ця інформація узгоджена з УМК.

В планах на суботу:
1. Ознайомитись з об`єктом і об`ємом робіт, який виконаний за останній час, а також по мірі можливості з тим, який запланований.
2. По результатах огляду обговорити наші подальші дії і необхідність подачі письмового запиту в УМК з приводу термінів/якості робіт, які будуть виконуватись.
3. Зустрітись з сусідами для обміну телефонами, а також відповісти на запитання потенційних інвесторів (виглядає, що їх трохи буде).
Я візьму з собою ноутбук і А4 для того, щоб при потребі можна було б оформити наш запит у письмовому вигляді.
Важлива кожна думка, тому просьба прийти по мірі можливості, особливо для існуючих інвесторів. Якщо хтось не може прийти на 12.30 (планований час початку огляду), можна пізніше - на "пренія", тобто після 13.00

Цитувати

virtuoso

virtuoso

23.07.2009 21:54:20

aaa:
Дякую за виявлену до моєї персони повагу.
Проте.
1. Якщо Ви або Ваші...

Дякую за відповідь і поради.
По молодіжному кредиту в мене немає ніякого досвіду, але якщо Ви говорите, що це цілком можна реалізувати, може і спробую - віковий ценз ще дозволяє :) Знайомі (з тих, хто займався даним запитанням) говорили, що дуже складно.

З приводу "читайте уважно". Від перестановки доданків сума не змінюється. В сухому залишку те, що без особливих підстав Ви наводите паніку на гілці. Немає ніякого сенсу в перерахуванні вартості м2 для нових інвесторів (так як би через потенційний кредит)... тобто і теоретично, і практично - так для чого писати? А немає сенсу через те, що
а). з наведених мною аргументів та фактів відсутній прямий взаємозв`язок між конкурсом і реальними квартирами, які куплені за цією схемою. Іншими словами, конкурс швидше з розряду "припиніть вводити людей в оману", або - дешевий Пі. Ар. Простіше дати гроші на метро - всі Теремки проголосують правильно на виборах, так а не дають же!
б). сама схема уже блокована Презиком (щоправда, уже після Вашого повідомлення).

А от на конкретні запитання Ви так і не відповіли - наводжу їх востаннє:
- звідки ставка у 14.7%
- як потрапити в пільгову категорію соціальників з "першочерговою потребою в житлі"
- яка вірогідність того, що живі гроші будуть виділені на оце кредитування і отримати їх можна буде, якщо в тебе прізвище/ім`я не починається ні на Ю, ні на Я?

Підкреслюю, що не маю нічого особистого проти Вас.

Цитувати

StanS

StanS

24.07.2009 12:26:36

Метро в нашу сторону обещают сдать уже в 2010г., хотя, судя по тексту статьи, лучше было бы сказать, когда лишние деньги в стране появятся:
http://korrespondent.net/kyiv/912536

Цитувати

PG1693

PG1693

24.07.2009 13:23:52

Эксперты положительно оценили действия президента. "Президент запретил фактически открытую коррупционную схему, которую предложило правительство. Уверен, что в списке так называемых `льготников` – около половины высокопоставленных чиновников", – говорит директор по экономическим вопросам компании Argus Real Estate Игорь Черний. "Строительная отрасль ничего не потеряет.

Для застройщиков это означает, что они просто больше будут участвовать в аукционах Минрегионстроя. А вот граждане, имеющие право на льготы, бесплатно жилье уже не получат. Им придется покупать его в кредит, как и всем остальным", – отметил президент Ассоциации экспертов по недвижимости WIDevelopment Николай Багаев.

http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1209350

Цитувати

йцукен

йцукен

24.07.2009 15:55:17

сегодня проезжал мимо дома, по монолиту много сделано так что думаю что до 1 октября крыша будет точно..... по остальному изминений незаметил.... нужно будет завтра изучить внутреннюю готовность дома и через месяц например проверить изминения...

Цитувати

virtuoso

virtuoso

24.07.2009 16:00:22

По т. з. державній підтримці:
На самом деле, государственная поддержка в виде финансовой помощи никакой пользы застройщикам не принесет, это больше популистское решение.
http://www.100realty.com.ua/news/2168.html

Цитувати

йцукен

йцукен

24.07.2009 16:19:29

2 virtuoso
что бы раставить все точки над "і".... по вашему мнению было бы очень плохо если бы ГИУ выкупило у УМК 30-40 квартир по цене 7920 за метр, перечислило дженьги, потребовало ввод дома в эксплуатацию до 25.12.2009 как прописано в конкурсных условиях, а потом выдало бесплатные квартиры льготникам?
скажите что вы в этом видите отрицательного?

Цитувати
<< 179 180 181 182 183 ... 579
Архів