ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

Globko

Globko

07.02.2010 19:00:47

Користуючись нагодою, хочу привітати всіх з перемогою Віктора Федоровича Януковича на виборах президента України!

По темі. Я так думаю, що якби УМК зосередився виключно на доведенні будинку до більш-менш пристойного стану, замість того щоб розпорошувати сили на паркінг - толку було б значно більше. Ніхто з інвесторів не протестував би проти того щоб робити ремонт у власній зданій оселі, спостерігаючи з вікна за будівництвом паркінгу у дворі, авжеж? Що до здачі паркінгу в першій черзі, то це не вказано у договорі, тому можна було б легко відступити від цього.
Тепер про те чим можна було б займатися саме зараз, в морози. По-перше це виготовлення та встановлення вікон, мороз цьому процесу не заважає аж ніяк (головне контролювати чи тепленько вдягаються будівельники). По-друге - сантехніка, електрика, ліфти, радіатори опалення. По-третє - підведення комунікацій. Чому б не прокласти їх зараз, щоб не гнатися перед самою здачою?

Ну а вже коли буде тепло, то швидко доробити те що зостанеться.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

07.02.2010 19:35:08

Теорія - річ хороша, але ще є практика.
Перша черга будівництва=будинок №1 + підземний паркінг.
Держ. комісія не прийме будинок без паркінгу, а відповідно і "почати ремонти, поглядаючи у двір" - не вийде.
Більше того, якщо у Вас або у мене в договорі інвестування не згаданий підземний паркінг, є ще й підписані договори на цей самий паркінг. Там терміни здачі фігурують ті ж самі, що й стосовно будинку.

А взагалі-то запрошую Вас на зустріч в Меридіані, яка відбудеться в кінці цього тижня. Зможете озвучити свої пропозиції. Точний час зустрічі буде викладений тут разом із списком запитань дещо пізніше. Результати викладатись тут не будуть.

Цитувати

GlobkoReal

GlobkoReal

07.02.2010 22:28:12

Ребята це вже нікуди не годиться. Починаючи з 18.32 - це вже не я писав. Я так багато як наприклад віртуозо не пишу. І так позитивно не розмірковую. Не треба перечитувати декілька разів ці пости. Щось тут погане робиться - і звідки така ідея забирати ніки які не рееструються. Це нонсенс. Я зараз зарееструю свій нік, але дуже жалкую, що не зробив це вчасно. Сорі.

Цитувати

Трутенко

Трутенко

07.02.2010 22:34:20

Маладцом Globko:)! Тут писали, что в УМК собственники БЮТовцы. Теперь главное вовремя переметнутся на сторону новой власти. Главное тут не лохануться как бывший президент одной северо-восточной страны.

Цитувати

GlobkoReal

GlobkoReal

07.02.2010 22:37:00

Не реагуйте будь-ласка на ці повідомлення. Незнаю хто це писав. Я зарееструвався і знову за вами, сусіди.

Цитувати

йцукен123

йцукен123

07.02.2010 22:45:58

давайте не будем устраивать цирк с ветки! предагаю дальше приветствовать постинги как писал ОВОД! Кратко и по сути! В понедельник к вечеру обьявим точную дату и время встречи с директорами УМК и Меридиана. Ориентировочно на пятницу. Готовьте вопросы которые планируете задать, ИГ их соберёт и отправит факсом в УМК.

Из позитивного, в пятницу проплатили алюминиевые профиля для окон пентхаусов.

З. Ы. что за детский сад какая то сволочь зарегестрировала мой ник. Блин не взрослые мужики а дети малые.

Цитувати

vik1405

vik1405

08.02.2010 07:17:51

я была на стройке в субботу около 10, прораб сделал мне экскурсию, на паркинге велись работы по сварке арматуры и подготовительные работы для монолитных работ, в доме работали электрики. В секции Г действительно поставлены окна уже на 6 этажах. фотоотчет через полчаса будет на неофициальном форуме.

Цитувати

Трутенко

Трутенко

08.02.2010 07:41:00

Скажите пожалуйста, а в чем состоит криминал вывешивания фоток на этом форуме?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.02.2010 08:15:09

А чому кримінал?
Кожен вивішує там, де йому зручніше.
Інша справа, що тут фотки доступні кожному зустрічному і поперечному. І починаються суди-пересуди, виривання з контексту і нагнітання ситуації. От наприклад, галереї офісів не дороблені ще з 2009 і це видно на фото. Недоброзичливці не пропустять шанс надавити на цей факт. А ми тут до хрипоти будемо комусь доказувати, що на це є об`єктивні причини... А нам до хрипоти будуть доказувати, що ці причини необ`єктивні (просто по приколу або для чорного піару).
Другий момент - авторські права. Кожен має право вирішувати, чи свої власні фотки, отримані у вільний час при мінусових температурах, має бачити весь світ чи тільки сусіди.
Третій момент розвивати не буду, так як це протиречить правилам поточного форуму. Кому цікаво - обговоримо через приватні повідомлення або на очній зустрічі в кінці цього тижня.

Цитувати

vik1405

vik1405

08.02.2010 08:17:53

фото со стороны ул. Ломоносова

Цитувати
<< 414 415 416 417 418 ... 579
Архів