Соломенский р-н, ул. Кадетский гай, 6 (Житло-инвест)

Nata_86

Nata_86

24.04.2013 18:47:07

Шановнi сусiди! Прошу не залишатись рiвнодушними. Нашого класного двiрника звiльняють за те, що вона працює погано. Всiх, кому неи всерiвно, прошу залишити на сайтi КП "Житло-сервiс" скаргу на начальника вiддiлення №4 Летяк Олену Сергiївну, Дякую

Цитувати

case

case

25.04.2013 06:04:37

Написал, но я так понял обращения модерируются.

Ссылка на подачу обращения http://www.g-servis.kiev.ua/page10.php

Мой текст обращения:

Шановна, Летяк Олена Сергiївна!
Я мешканець будинку № 6 по вулицi Кадетський Гай.
Ходять чутки, що у Вас є намiри звiльнити двiрника, яка обслуговує наш будинок, в звязку з тим, що вона не виконує свої обовязки.
Не знаю звiдки у Вас така iнформацiя, тому хочу повiдомити Вам, що наш будинок знаходиться в дуже гарному, доглянутому станi, нашi лiфти регулярно миються дезинфiкуючими засобами i гарно пахнуть, нашi газони зеленi i на них ростуть квiти, бiля ящикiв зi смiттям нiколи не має розкиданого смiття, нам приємно зранку бачити посмiшку людини, яка так тяжко працює.
До цих людей звертався Голова КМДА Попов О. П. за допомогою в скрутнi зимовi снiгопади i вони йшли й боролися з негодою, а сьогоднi Ви їх хочете звiльнити.
Тому ми, жильцi будинку, будемо вживати усiх заходiв, аби наш двiрник залишився на своємо робочому мiсцi.

Цитувати

Nata_86

Nata_86

25.04.2013 17:54:34

Огромное спасибо, Ваше сообщения сегодня уже видела, оно было у директора на росмотрении, Ярослав, если не ошиблась, да?

Цитувати

case

case

25.04.2013 19:29:01

Доброго дня, Ярославе! Ваше прохання задоволено, двiрник будинку № 6 по вул. Кадетський Гай залишається працювати.
З повагою, адмiнiстратор сайту

Цитувати
<< 187 188 189 190 191 ...
Архів