Голосеевский р-н, переулок Моторный, 3а, 4, 6, 8 (Житло Инвест)

IVA

IVA

11.06.2013 19:18:06

Завжди намагаемось надiятись на краще життя, на гарнi вiдносини мiж людьми, завжди при зустрiчi з друзями чи рiдними ми розповiдаемо як погано
поводять себе нашi керiвники країни i взагалi про становищще в країнi.
Але при цьому самi не робим жодного кроку до гарного життя. Дiйсно, якщо проаналiзувати наш форум (переписку iнвесторiв i тощо), то можна зрозумiти, що тiльки 10 вiдсоткiв наших iнвесторiв намагаються змiнити життя на краще свое та iнших. Якщо ми самi не змiнемо те що вiдбуваеться, то життя кращого не буде.

Цитувати

IVA

IVA

11.06.2013 19:41:19

А ще хочу нагадати тим, хто живуть на цiй землi, що не всiм дано заробляти багато грошей, не всiм дано мати можливiсть втiлювати в життя свої мрiї, одним дотиком пальця, i те, що iнколи треба дивитися на те що деякi люди поруч з нами, теж хочуть посмiхнутись вiд щастя. Це я проте що деякi, заплативши грошi по додатковiй угодi, своїми балачками, показують що чхати вони хотiли на проблеми iнших.

Цитувати

Хочужилье

Хочужилье

11.06.2013 20:49:38

Как Вам не стыдно! Вас задели чьи-то "большие деньги"?
Вы собственноручно подписали договор в котором предусмотрена доплата по факту ввода, притом сумма за квадрат может быть самой непредсказуемой. О чем Вы тогда думали, ходили к юристам?
Сейчас есть возможность зафиксировать сумму 5500 грн., договориться без ремонта, с отсрочкой. Люди идут на это не от лишних денег, а наоборот страхуя себя.

Цитувати

liberdade

liberdade

12.06.2013 06:06:17

Будiвництво дiйсно набирає нормальний темп, але ми всi маємо контролювати цей процес, тому завтра 13.06.2013р. є можливiсть звернутись з особистими заявами до Темника Г. П. щоб Мiнрегiонбуд взяв контроль над нашим будiвництвом, пров. Музейний 12, з 10 до 13 реєстрацiя, прийом без запису з 14 до 17.
Будинки не мають перетворитись в довгобуди по причинi вiдсутностi грошей в бюджетi!

Цитувати

zebra

zebra

12.06.2013 06:26:31

Среди наших инвесторов есть инвалиды Чернобыля, семьи с детьми инвалидами, многодетные семьи, ветераны войны, инвалиды войны - у этих людей денег на доплату нету. Эти квартиры они должны были получить бесплатно. Кому должно быть стыдно? Мне стыдно, что Вы об этом пишете. О каких юристах Вы говорите, людям государство с очереди, где они стояли по 25-30 лет предложило квартиры по льготной цене и они поверили. А сейчас, что выбросить этих людей? Лично я буду делать все возможное, что бы им помочь.

Цитувати

arista

arista

12.06.2013 08:47:23

Никогда не поверю, что в этом доме все 270 квартир - эти категории, а про ветеранов и инвалидов войны вообще лучше не вспоминать, посчитайте, кто мог дожить до 100 лет?

Цитувати

IVA

IVA

12.06.2013 10:14:14

Яка рiзниця скiльки квартир по пiльговiй категорiї, вони є, i цього достатньо. I якщо цi люди не зроблять доплату, то їм мають не надати квартиру, ви так вважаєте? Є порушення закону, i ми повиннi вiдстоювати свої права. Да, я знаю, що ви зараз почнете казать що, ви забули в якiй країнi ми жевем, але МИ!!!!!!!! жевем в цiй країнi, i ми повиннi не давати можливостi нас дурити. Да зараз буде важко, але треба, якщо хочемо щоб нашi дiти та онуки жили краще.

Цитувати

IVA

IVA

12.06.2013 10:21:08

Вiчна пам;ять ветеранам та загиблим на фронтах, за нашу з вами свободу та життя, i треба пам;ятати їх вiчно, а не забути про них.

Цитувати

zebra

zebra

12.06.2013 11:10:34

arista: Никогда не поверю, что в этом доме все 270 квартир - эти категории, а про ветеранов...

Правильно делаете, что не верите, я тоже не верю, что все 270 квартир- по программе. Среди наших инвесторов инвалиды и ветераны Афганистана и до 100 лет им еще далеко.

Цитувати

arista

arista

12.06.2013 12:11:46

Ну да, может и есть кто-нибудь.....

Цитувати
<< 302 303 304 305 306 ... 386
Архів