Голосеевский р-н, переулок Моторный, 3а, 4, 6, 8 (Житло Инвест)

liberdade

liberdade

08.12.2013 09:19:14

Усi, хто сьогоднi буде на Майданi, зв`яжiться з iнiцiативною групою, у нас є лист для пiдписання, це стосується КОЖНОГО!Орiєнтовний час зустрiчi 15:00 -16:00.

Цитувати

Hagall

Hagall

10.12.2013 21:20:49

Новости со стройки.

Второй дом докрасили, где было не докрашено. Из наружных работ осталось обшить козырьки у входов в некоторые нежилые помещения. Остальное вроде все сделано.

На детской площадке по сравнению с фото от 24 ноября появились еще одни качели, баскетбольное кольцо, турники.

Не знаю было ли тогда место для мусорных контейнеров, сейчас есть. Асфальт на проезжей части как и был, черновой.

Рабочие говорят что остались еще работы по отделке социальных квартир, когда сдадут дома - не знают. Не уверены даже что сдадут до нового года.

Цитувати

zebra

zebra

11.12.2013 13:51:30

zebra: Моя квартира вiдповiдно Договору - 47,34 кв. м., вiдповiдно технiчного паспорта БТI-...
Зробили контрольнi замiри, метраж в квартирi вiдповiдає площi, яка зазначена в технiчнiй документацiї БТI. Загальна площа житлових примiщень дiйсно збiльшилась.

Цитувати

Hagall

Hagall

11.12.2013 22:10:25

Скажите, а как вы померяли квартиру? Вроде как до сдачи дома никого не пускают.

Цитувати

mma2008

mma2008

12.12.2013 06:30:52

У меня тоже этот вопрос возник, но только zebra на него отвечать не будит можно и не сомневаться, потому что у неё свои возможности.
В Спецжитлофонде сказали что квартиры с ремонтом закрыты и до включения отопления не будут открываться.

Цитувати

tatyana

tatyana

12.12.2013 08:09:20

У Києвi викрили злочинну групу, яка впродовж восьми рокiв продавала пiльгове житло, повiдомляє прес-служба МВС.
До складу групи входило семеро осiб – шiсть жiнок та один чоловiк. Всi затриманi – ранiше не судимi мiсцевi мешканцi. Затриманий чоловiк – колишнiй посадовець столичної районної державної адмiнiстрацiї.
Впродовж восьми рокiв члени злочинної групи, з метою незаконного збагачення, пiдробляли рiзноманiтнi документи: медичнi довiдки про тяжкi хвороби осiб, довiдки навчальних закладiв про те, що особи є педагогiчними працiвниками, довiдки житлово-експлуатацiйних органiзацiй про реєстрацiю i проживання осiб у гуртожитках тощо. На пiдставi цих документiв громадяни разом з членами їхнiх сiмей зараховувались на квартирний облiк за пiльговими категорiями i мали змогу придбати житло за програмою 50/50 або 70/30.
За сприяння в отриманнi пiльгових квартир шахраї брали у громадян вiд 5 до 15 тисяч доларiв "добровiльної" подяки.
Правоохоронцi встановили, що цiєю злочинною групою було продано 36 пiльгових квартир. В результатi дiяльностi аферистiв Головному управлiнню житлового забезпечення КМДА завдано збиткiв на загальну суму понад 2,5 мiльйонiв гривень.
Наразi всiм затриманим повiдомлено про пiдозру у скоєннi злочинiв. Обвинувальний акт вiдносно органiзованої злочинної групи з корумпованими зв`язками буде направлено до суду.
Джерело: Gazeta.ua

Цитувати

liberdade

liberdade

12.12.2013 09:19:51

mma2008: У меня тоже этот вопрос возник, но только zebra на него отвечать не будит можно и...

Можливостi у всiх однаковi, але комусь лiнь встати з дивана. Я вам не буду пiдказувати, що робити, пiсля того як не був пiдписаний лист до Мiнюсту кожен сам за себе, вiд вас вдячностi не дочекаєшся, лише однi наклепи в адресу тих людей, якi зрушили будiвництво з мiсця. Ще хочу сказати, що люди, якi до останнього боролися за нашi будинки, пiдписали додатковi угоди в своїй редакцiї, тому не дзвонiть i не жалiйтеся. Ситуацiя з будинками дуже серйозна, наразi всi проплатили додатковi кошти, але грошей для завершення будiвництва, як i ранiше, нема. Щасти вам!

Цитувати

Валентина94

Валентина94

12.12.2013 11:27:40

Возможность померять метраж своей квартиры была как минимум два раза, в день открытых дверей ( 31,08,2013г и 14,09,2013г) Многие инвесторы тогда и меряли!

Цитувати

Borets

Borets

12.12.2013 13:29:42

Валентина94, померять можно было не только в день открытых дверей.
Буквально около 2-х недель назад были в своей квартире.

Цитувати

tatyana

tatyana

14.12.2013 12:00:59

"Генеральная прокуратура Украины выдвинула подозрения главе КГГА Александру Попову http://focus.ua/politics/292689/".... а кто ж ленточку на Моторном перерезать будет? всё, ввод домов отложен?

Цитувати
<< 334 335 336 337 338 ... 386
Архів