Соломенский р-н, ул. Гарматная 29-31 (Аркада)

Smirnov

Smirnov

20.03.2014 14:35:34

Был вчера на стройке, работа кипела 4 экскаватора работали. Интересно что там с коммуникациями есть сдвиги?

Цитувати

R-Tem

R-Tem

20.03.2014 18:00:29

Ширина проезжей части перед пподъездом 4,4 м.

Цитувати

domino

domino

22.03.2014 08:44:40

Соседи, добрый день!
Кто уже смотрел свою квартиру, скажите, у вас потолки побелены?

Цитувати

L777

L777

22.03.2014 11:04:03

Соседи, кто смотрел квартиру! Отпишитесь, как качество! Работает ли лифт? Сколько времени на осмотр?

Цитувати

Kelbas

Kelbas

22.03.2014 13:45:40

ДА, ДА РАССКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА...

Цитувати

nor_light

nor_light

22.03.2014 14:35:50

Я был на осмотре в пятницу, но что сказать особо не знаю, потому что видимо не знаю с чем сравнивать.
Как минимум один лифт работал - грузовой, легковые наверняка тоже работают, но мы их не вызывали. Стены в квартире ровные, потолки и полы тоже. Планировка такая как и планировалась. Уже есть позетки и проводка. Стоят счетчики - почему-то и на кухне и в ванной (и там и там по два - холодная и горячая вода). Счетчики электричества - вне квартиры. В общем вроде все ок.
На счет того побелены ли потолки - кажется нет. Но я не знал что они должны быть побелены правда, потому не обратил внимания.
Времени на осмотр тоже нормально - никуда никого не подгоняют.

Цитувати

Svitlana

Svitlana

22.03.2014 16:59:05

Дивилась квартиру в п"ятницю. У кiмнатi консьєржа були представники з будiвництва. Час огляду квартири не обмежений. У разi вiдсутностi зауважень iнвестор пiдписує про це довiдку пiсля огляду квартири. За наявностi зауважень - вони фiксуються в спецiальному журналi для подальшого усунення.

Щодо безпосередньо огляду квартири. Вхiднi дверi, як на мене нормальнi як для новобудови. Якiсть стяжки - на 3-4 по п"ятибальнiй шкалi (є затертi трiщини, є незатертi, в одному мiсцi стяжка просто покришилась). Шпаклiвка стiн - можна сказати вiдсутня (дуже тонкий, прозорий шар), стеля не фарбована (не передбачено проектом). Ручки на вiкнах i дверях балкону не встановленi (як нам сказали, вони будуть ще встановленi, ще буде проводитись налаштування дверей i вiкон). Також будуть встановлюватись ще кришки на пожежну сигналiзацiю.

Витяжка на витяг не працює. Бiльш того, є досить вiдчутна зворотня тяга. Вiдсутнi вентилятори (хоча проектом передбаченi, може ще встановлять).

В квартирi розбитий розгалуджувач на каналiзацiю (розгалуджена трубка у ваннiй). Лiчильники встановленi.

Опалювальнi прилади встановленi нормально (вiдстань до балкону та до стiни нормальна).

На балконi не прочищенi стоки для води. Оздоблення стiн на балконi досить добре.

Також хочу вiдмiтити, що огородження дiлянки, як я довiдалась, буде вздовж пiдпiрної стiнки до кiнця дiлянки i далi зi схiдної сторони. Виїзд на вул. Машинобудiвну буде.

Цитувати

Svitlana

Svitlana

23.03.2014 06:25:17

Питання до Аркади.

Згiдно з проектом перегородка у ваннiй кiмнатi має бути з керамiчної цегли, оштукатурена з боку коридору. А по факту маємо перегородку з незрозумiлої речовини, яка забезпечує чудову звукопроникнiсть. В моїй квартирi ця перегородка ще й встановлена криво.

Цi перегородки будуть переробленi вiдповiдно до проекту чи Банк поверне нам зекономленi на цьому кошти?

Цитувати

изАркады

изАркады

24.03.2014 10:04:31

Svitlana
Ви помиляєтесь, цеглянi перегородки передбаченi тiльки на першому пов., а з 2 – керамзитобетоннi, вiдповiдно тех. характеристики.

Цитувати

byrym

byrym

24.03.2014 11:50:00

Здравствуйте. Ув. застройщик подскажите, Гарматная 29-31 - это почтовый или строительный адрес? Если строительный, то когда будет почтовый и что для этого еще нужно сделать? Спасибо

Цитувати
<< 117 118 119 120 121 ... 169
Архів