Оболонь, ул. Малиновского, стройплощадка 4 (Аркада)

Ilyaa

Ilyaa

06.03.2013 10:37:03

Здесь Все очень хорошо)))) я б сказал отлично))) а вМК пускай воруют))))

Цитувати

rinnnna

rinnnna

06.03.2013 17:41:52

Стройка есть стройка. Без забот не бывает

Цитувати

Fendi

Fendi

06.03.2013 19:31:51

Ilyaa: Здесь Все очень хорошо)))) я б сказал отлично))) а вМК пускай воруют))))

Ну i Африка! Ви думаєте, що Аркада на Малиновського це щось iнше, нiж Аркада в МК? Хоча, як про мене, п`яте колесо Вам спереду i два шостих ззаду! Те, що я пишу на вашiй гiлцi теж має свiй сенс. Аркадi термiново потрiбнi грошi, тобто новi iнвестори з великими бажаннями. З МК вже все пiдiйняли, що могли i навiть бiльше - втулили 2 будинки замiсть одного паркiнгу!. Далi озеро. Залишається об`єкт на Малиновського. Тут i акцiї i прапорцi i кульки i хороводи навколо Ваших кровних (я б навiть паперового дракона над оболонню запустив) аби тiльки намальований план майбутньої квартири Ви купили! I тут з`являємося ми, "вдячнi" iнвестори з МК i повним ходом рекламуємо Аркаду. Звичайно, тi, хто вже вляпався, так i залишаться, зелений прапор їм у руки. Проте певну частину нових iнвесторiв такi коментарi вiдлякують, а тому Аркадi потрiбно все зробити, щоб нам затулити рота. Це можна зробити лише єдиним способом - прискорити роботи i здати наш будинок. Таким чином, це один iз засобiв впливу на Аркаду з нашої сторони. Вибачайте)
Не дивлячись на те, що Ви так п`яно радiєте, що у Вас начебто все добре, а у нас пiдкрадують, хочу щоб через пару рокiв, а може ще й бiльше - нiхто не знає), Ви не займалися тим самим, що й ми зараз. Хоча з точки зору здорового глузду це нам потрiбно над Вами смiятися, так як у нас вже побудований будинок i навiть лiфти їздять, а що у Вас, окрiм поваленого крану, пари трупiв i огорожi???

Цитувати

rinnnna

rinnnna

07.03.2013 10:41:03

МК на левом берегу а это отстой)) ничего личного)))

Цитувати

Ilyaa

Ilyaa

07.03.2013 10:53:51

А мне очень нравится Оболонь. Классное место, Днепр, воздух. ПО моему один из лучших районов Это вам не мк возле мусорных заводов. Поэтому тут все будет прекрастно.

Цитувати

Romadoc

Romadoc

09.03.2013 17:49:58

Здравствуйте, уважаемые господа инвесторы!
Ура! Свершилось!
8.03.2013 На стройке возобновлена работа. Проезжал рядом, работал кран и "пыль стояла столбом" - наверное работала буровая.

Цитувати

alluska

alluska

11.03.2013 06:13:42

Вот это действительно, отличная новость!Спасибо,Romadoc ! Будем с нетерпением и радостью наблюдать за продвижением строительных работ! Дай Боже чтобы на этом закончились все неприятные моменты и работы продвигались в нормальном темпе!
А "залетным друзьям" типа Fendi, хочется пожелать быть добрее по природе своей души, злорадство и ненависть всегда только разрушают душу и самого человека и никогда ничего не созидают! Счастья, мира в душе и добра Вам, уважаемый Fendi!

Цитувати

ииванович

ииванович

11.03.2013 16:55:53

ну мягко скажем еще не бурят - но все на месте. пока докапывают. но к 10-15 апреля должны закончить свайное поле. Паралельно начнут подбетонки, изоляции, защитне слои и армирование подушки. Пографику будут напрягать серьезно - не смотря на все проблемы разного рода и характера.

Цитувати

Ilyaa

Ilyaa

11.03.2013 17:18:01

Иванович, работайте на здоровье. Главное начать бурить а там все будет как по маслу)))) хоть 20 апреля)))

Цитувати

Fendi

Fendi

12.03.2013 06:41:10

ииванович: ну мягко скажем еще не бурят - но все на месте. пока докапывают. но к 10-15 апреля...
Iванович, Ви вже до Оболонi добралися, вже тут зi своїм графiком? не обдурюйте людей - скажiть їм правду. Ви ж нам пiвроку назад таке заливали - i дах клеїли, гарячу воду пiдключали, фарбували стiни - робота кипiла, пара йшла. Але будинок не зданий вже пiвроку i стоїть майже готовий. А 11 б/м - готовий i не зданий вже як 1,5 рокiв. Та у вас з Аркадою, банкротiв, грошей немає!!! Аркада - це Титанiк!!!

Цитувати
<< 7 8 9 10 11 ... 29
Архів