ЖК "Лісовий" м. Київ, вул. Генерала Матикіна, 12, 2 черга (ІІ будинок), р-н Конча-Заспа (Укрбуд)

OksiGn

OksiGn

24.06.2014 11:19:16

Полян: Так, ключi я отримав ще два тижнi тому!!!
Вода в нашому будинку пiдключена вще...

Я Вас щiро вiтаю, i я так хочу)). Дякую за iнформацiю. Iнодi хочется наплювати на цi доробки i самим зробити, але у нас їх (недоробок) так багато.
А документи на квартиру дали якiсь чи що обiцяють?

Цитувати

Полян

Полян

24.06.2014 11:23:10

Пiсля пiдписання акту приймання-передачi виготовляєте у нотарiуса довiренiсть на юристiв УкрБуду, передаєте її Соломкiнiй Наталi у вiддiлi продажу i вони на протязi мiсяця виготовляють Вам свiдоцтво права власностi на омрiяну квартиру :)

Цитувати

OksiGn

OksiGn

24.06.2014 11:25:36

Теперь все ясно :). Дякую. Щоб у нас так у вiддiлу продажу пояснювали))).
Гарного дня Вам!

Цитувати

Mile

Mile

24.06.2014 12:43:48

Полян: Так, ключi я отримав ще два тижнi тому!!!
Вода в нашому будинку пiдключена вще...

А недолiки Вам усунули чи Ви пiдписали акт незважаючи на них?

Цитувати

Полян

Полян

24.06.2014 14:26:02

Можна сказати, що усунули!!!

Цитувати

Pinna

Pinna

26.06.2014 13:30:06

Були у Фондi..., що сказати, сидять соплi жують.
Питаю:„Чому не пiдготовили для банку (Автокраз) листа на виплату всiєї суми? Закривайте рахунок! Будинок зданий!”
Вiдповiдь:„По нашим даним будинок (ЛIСОВИЙ) готовий тiльки на 97%, тому сьогоднi (СЬОГОДНI!!!) 26.06.2014 пiдготуємо лист на суму... грн. ”
Питаю:„Чому будинок не готовий, коли вже дехто перерахував кошти повнiстю?”
Вiдповiдь:„Питайте у Курiнного, це його розпорядження. ”
Для вибраних грошi перекинули повнiстю!? Вони вже право власностi оформлюють.
Фонд стверджує, що забудовник (УКРБУД) не пiдготовив технiчнi паспорти, хоча обмiри БТI виконав ще у квiтнi! Марина занести паспорти у Фонд не може?
Здається, треба звертатися у прокуратуру. Махлюють гади.

Цитувати

Pinna

Pinna

01.07.2014 09:46:17

Хто знає, ключi офiцiйно видавали чи нi? Будинок зданий пiд заселення?

Цитувати

lvov

lvov

01.07.2014 19:07:01

Пiсля того як пiдписали Акт прийому-передачi, Договiр iз ЖЕКом, написали Заяву на пiдключення до електромережi та сплатили 150 грн. авансового платежу, отримуєте ключi вiд квартири та набор усiляких лiчильникiв, фiльтрiв тощо. МОжете приступати до ремонту.
Однак, добре, якщо ваша квартира на першому, ну максимум на другому поверсi, гiрше, якщо вище. Дуже погано, якщо значно високо. От тут з ремонтом прямо бiда. На 9-14 поверхи кожен мiшечок пiднятого будматерiалу золотим виявляється.
Цiкаво, лiфти будуть i коли включати? У когось є iнфа з цього питання?

Цитувати

lvov

lvov

01.07.2014 19:49:34

UAShumaherV12: Всем привет я инвестор ЖК"Садовый" на днях был у вас в гостях домик вообще супер)))...

Сьогоднi були на будовi.
Зробили фото спортивного майданчика.
Гарно, безсумнiвно.
НА майданчику передбаченi баскетбольне та волейбольне поля. Трошки iнше нiж на рекламному проспектi будинку (замiсть волейбольного, повинно було бути футбольне), але не бiда. Головне, що побудували бодай цi.
З повагою, В.

Цитувати

Pinna

Pinna

02.07.2014 08:37:56

У нас „непруха”: „Програма 70/30” з грошима, що зависли у банку!!!
Ходимо кругом будинку i тiльки облизуємося на сплачену, та поки не свою, квартиру, тихо завидуємо щасливчикам, якi не купилися на держ. замануху i можуть вже приступати до ремонту. На цьому форумi ще є постраждалi вiд „державної турботи”?

Цитувати
<< 66 67 68 69 70 ... 70
Архів