ЖК "Зеленый остров-2", Шевченковский р-н, ул. Сикорского, 4-6 (Ковальская)

inco

inco

23.11.2013 08:00:30

Шановний balance, вiдношення вiддiлу продажу до iнвесторiв, на мою особисту думку, практично неможливо визначити за допомогою показникiв товарного залишку. Якщо мається на увазi, що "вiддiл продажу " притримує квартири щоб потiм їх продати дорожче, то, я просто не розумiю навiщо притримувати квартири, i вважаю, що все регулюється тiльки цiною. Маєш бажання продати якiсь квартири дорожче - так продавай їх дорожче:). Стосовно вiдсоткiв. Вiдсоток складає бiльше 50% i менше 60%. Якщо казати про окремi будинки, то цi показники не вiдображають споживчих уподобань, тому що у рiзнi промiжки часу, рiзнi будинки, мали рiзнi темпи реалiзацiїї (просто лiнуюсь рахувати по будинках окремо:)). Дуже цiкавим фактом є те, що по вiдсотку реалiзацiї лiдерами є трьохкiмнатнi та однокiмнатнi. Якщо однокiмнатнi - зрозумiло - як кажуть - "тренд сезону", то з трьохкiмнатими - несподiвано, зважаючи на те, що їх третина вiд загальної кiлькостi квартир, i в зо2 поривняно з зо1 кiлькiсть була збiльшена в 1,5 рази.

Цитувати

inco

inco

23.11.2013 08:20:00

Подумав, подумав i зрозумiв!
Мабуть мали на увазi, що вiддiл продажу має вказiвку пропонувати "неходовi" квартири i не пропонувати (робити це в останню чергу) ходовi. Якщо це мали на увазi - то цi питання теж регулюються цiною, коли є явнi лiдери перегонiв - просто на цi квартири "не дiє" акцiя або цiна збiльшується. Коли акцiя суцiльна - тодi є необхiднiсть виводити частину товарного залишку з продажу, iншої необхiдностi не зустрiчав:)
Якщо порiвнювати будинки (не полiнувався - подивився) Лiдерами сьогоднi є третiй i другий будинок, а аутсайдерами перший i четвертий (при чому рiзниця мiж найкращим i найгiршим складає до 10% (на глаз) А четвертий будинок довго був лiдером i має саму високу середню вартiсть метру квадратного. Так що температура в середньому 36,6:)

Цитувати

olyshka_zo

olyshka_zo

23.11.2013 15:15:41

inco: Шановний balance, вiдношення вiддiлу продажу до iнвесторiв, на мою особисту думку,...

Доброго дня! Инко, у Вас как всегда всё по полочкам разложено, спасибо ))) На счёт того, что ОП может придерживать хорошие квартиры, бывает, если только действует при Акциях, тобишь когда проходит акция, естественно выставляются не все варианты. Это мы заметили, когда хотели купить жилплощаль в ЗО1. В ЗО2 летом был выбор на все вкусы, возможности и пожелания. Однако хочу с Вами не согласится, почему Вы решили, что в аутсайдерах дом №1? В рамках акции "9500 грн." в нём квартиры вообще не предлагали. Это тоже интересный мне вопрос? Почему? если есть факты, напишите пожалуйста. (опять же, интересуюсь не просто так, а только потому, что купили мы метры квадратные именно в доме №1 =) )

Цитувати

KOT777

KOT777

24.11.2013 08:32:21

Какова интересно камуналка за паркинг в зо1?

Цитувати

inco

inco

24.11.2013 10:02:33

olyshka_zo:
Доброго дня! Инко, у Вас как всегда всё по полочкам разложено, спасибо ))) На...

Не могу с Вами согласиться. Не решал я ничего - голая статистика и ничего более, вынесла сей вердикт. А если говорить серьезно, то лидер и аутсайдер это очень условно - разница до 10% не существенна и не говорит о предпочтениях или каких либо характеристиках домов. Акцией регулируется спрос на типы пользующиеся меньшей популярностью в сравнении с другими, либо желание собственника стимулировать продажи и тогда в акцию попадет либо все, либо то, что по субъективному мнению собственника или людей которые готовят доя него аналитику, он/они не против продать по более низкой цене. Причем данные решения скорее субъективны чем объективны, я не знаю ни одного девелопера который к данному вопросу подходил фундаментально и использовал доступный статистический инструментарий для анализа. Например, когда то анализировали планировку с 5 метровым предбанником возле входа. Логически- это плохо, снижается коэффициент "полезности" квартиры, и по идее предпочтение не должно отдаваться такой планировке, но опрос показал примерное равенство предпочтений. Или вид - как можно оценить логикой стоимость вида, и ввести коэффициент этажности где 10 этаж от 11 отличается в цене на 1%? Это я к тому что лидеры и аутсайдеры это все условности:)

Цитувати

alegzander

alegzander

24.11.2013 10:36:17

Добрый день всем,
Кто то знает дом №3 первый этаж будет жилой или не жилые помещения?

Цитувати

olyshka_zo

olyshka_zo

24.11.2013 10:49:05

inco:
Не могу с Вами согласиться. Не решал я ничего - голая статистика и ничего более,...

Ну и замечательно, что статистика приведённая Вами тоже условная,-. Чуть-чуть успокоилась, а то немного переживать стала в аутсайдерах ))) шучу. Если квартиры раскупят хотя бы 80%. это будет отлично.

Цитувати

balance

balance

24.11.2013 10:56:48

Шановний inco. В деякiй мiрi слiдкував за Вашим спiлкуванням на гiлцi по ЗО1 та вражений вашими оперативними та компетентними коментарями та вiдповiдями. Думаю, що завдяки такому спiлкуванню кiлькiсть iнвесторiв значно збiльшилось. Вiдносно питання, яке ми обговорюємо, скажу наступне: на сьгоднi для мене та управляючого фонду мета одна: залучення iнших 40-50% iнвесторiв для якнайшвидшої здачi будинкiв. Тому з цiкавiстю буду слiдкувати за маркетинговою полiтикою фонду по цiнi на м. кв.(хоча для мене цiна захищена повною передоплатою.

Цитувати

Nymph_ua

Nymph_ua

24.11.2013 15:20:11

alegzander: Добрый день всем,
Кто то знает дом №3 первый этаж будет жилой или не жилые помещения?

В ОП говорили, что жилой.
К 3 дому самый ограниченный подход, там и не выгодно нежилой делать.

Вот кстати мои ошибочные предположения о 70% как раз на 3 доме и основывались и повышенному к нему спросу.

Цитувати

bucho

bucho

25.11.2013 12:44:50

Vitalia:
Добрий день всiм! Вартiсть закладки стiни становить близько 2300 грн. (за роботу...

Вобщем просят аккурат столько же денег, сколько бы пришлось возвратить инвестору за потеряную из-за заложеной стены площадь.

Цитувати
<< 82 83 84 85 86 ... 278
Архів