Женаль
04.02.2013 17:31:02
Добрый день! Мой муж встретил в Борисполе представителя ТОВ "Бориспiльмiськбуд". Они пообщались и он сказал, что в марте этого года планируется возобновление строительства нашего дома.
Все для этого уже готово, кредит им дадут в марте и сразу начнут строить. Насколько это правда я не знаю, но такую информацию он сказал. Помоему того представителя зовут Олег, фамилии не помню. Он присутствовал при перезаключении договоров и ставил подписи на документах.
shlyah
04.02.2013 20:48:01
Шановна "Женаль", пiсля 6-ти рiчної перерви у будiвництвi, досить небезпечно для слабконервних писати такi повiдомлення. Крововилив буває не тiльки вiд горя, а й вiд неочiкуваної радостi. Виходячи з ваших слiв "нашего дома" - ви є iнвестором i маєте перепiдписаний договiр, де стоїть в т. ч. пiдпис тiльки однiєї людини з iнiцiалами О. В. Тому дивно, що ви не знаєте його прiзвища. Спитайте у чоловiка.
Виходячи з максими "все подвергай сомнению", ваше повiдомлення можна розцiнити як чергове годування народу "завтраками". Хотiв би помилятись!
ост
05.02.2013 06:51:52
Шановнi сусiди Ви мабуть забули, що будiвництво нашого будинку почнеться
пiсля початку будiвництва на київському майданчику.
А як пише шановнiй awer, для цього потрiбно:
-"выполнить проект по киевской площадке, представить на Государственную экспертизу и получить " позитивний експертний висновок комплексної державної експертизи щодо проекту";
-получить "Дозвiл на виконання будiвельних робiт".
Що б це вiдбулося потрiбнi кошти i квалiфiкованi працiвники, як видно у забудовника нема нi одного нi iншого.
Забудовник мiг би вже сьогоднi почати роботи по київському майданчику,
для цього потрiбно виконати проект на "Пiдготовчi роботи" i приступити до виконання пiдготовчих робiт на пiдставi зареєстрованої декларацiї про початок виконання пiдготовчих робiт.
Все дуже просто, як що i для цього, як писали ранiше "нет мозгов и денег", то пробачте, що такий забудовник може виконувати.
Можливо нехай читає наш форум, ми безкоштовно будемо складати план заходiв на кожен мiсяць для всiх служб забудовника, я думаю в нас фахiвцiв вистачить, тiльки при умовi звiтування на форумi, що виконано за звiтний мiсяць.
На лютий мiсяць роботи у забудовника вистачить, якщо вiн читає форум.
Женаль
05.02.2013 09:10:38
shlyah :
Я пишу то что узнаю. А фамилии того человека я знать не обязана, мне главное что бы был достроен дом.
Я указала только имя на букву О, а в договоре стоит две подписи О. М. и О. В.. Так что сами выбирайте, кто вам больше нравится. А у мужа спрашивать мне не обьязательно я в договоре могу посмотреть.
Тем более что я хоть что то пытаюсь узнать и донести до соседей. А чем вы здесь занимаетесь? Язвите только от нечего делать?
sck
05.02.2013 13:55:39
Добрый день Уважаемые инвесторы!
Вчера утром состоялась встреча с Маринехой Н. А. он сообщил, что работа по возобновлению строительства ведется. На сегодняшний день идет работа по подписыванию договора по участку и соответственно финансированию. Также он сообщил, что они ведут работу по возобновлению техники. На вопрос когда готов приступать к строительству, был получен ответ что как только все будет все подписано и как только будет финансирование то в марте он готов.
С уважением активный инвестор!
shlyah
05.02.2013 14:28:02
Шановнi, у нас тут не "мадридський двiр" з його секретами i iнтригами. Прошу висловлюватись бiльш чiткiше i не говорити езоповою мовою. Нашi колеги говорять про дуже серйознi речi, при цьому боячись називати прiзвища, а це насторожує. В моєму договорi наприклад, тiльки одна людина з iнiцiалами О. В. ставила свiй пiдпис (це Полiщук О. В. - сторона 4 ТОВ "Агробудпереробка ЛТД"). Так i кажiть що цей пан заявив, що в березнi вiдновлять будiвництво. Тiльки чому ми взнаємо про це в результатi випадкової зустрiчi двох людей.
Виходячи ж з iнформацiї пана "sck" (не маю нiчого особистого), Мариньоха сказав "как только..., так сразу". Нi щоб сказати, - в лютому вже закiнчуємо пiдписання, в лютому отримаємо кредит (гарантовано домовлено), а в березнi запрошуємо всiх прийти i переконатись у вiдновленнi будiвництва. А так, навчений кiлькарiчною брехнею, можу розцiнити цю iнформацiю, як годування народу черговим "мартовским завтраком". Щиро хотiв би помилитись!
Що скаже IГ ???
ост
05.02.2013 15:21:18
05.02.2013р.
Шановна IГ!
Ми всi сподiваємось, що Ви звернулися листами до ТОВ "Бориспiльмiськбуд",з тими питаннями якi узагальнили iнвестори, та маєте на руках зареєстрованi листи з датую i вхiдними номерами.
Тiльки таким чином ми повиннi одержувати iнформацiю стосовно будiвництва нашого будинку, це буде фаховий пiдхiд до справи i в майбутньому,якщо буде така потреба такi вiдповiдi, або їх вiдсутнiсть ляже в основу подання до суду.
17.02.2013р.
Як виявляється нашi сподiвання марнi, IГ з 05.02.2013р.вiдповiдi на
доручення iнвесторiв не дає, тодi риторичне запитання, чиї iнтереси
Шановна IГ захищає?.
aaa100
19.02.2013 10:23:45
Они защищают интересы тех кто купил им квартиры(ёщё 4 года назад)для того что-бы они водили нас за нос. Или это не правда ув. ИГ.???
koleso2005
27.02.2013 21:55:10
Вопрос по залогам: Как там результаты с судом? Банк подал апеляцию или нет?
Helen
05.03.2013 14:23:56
Сегодня 05.03.2013 в МРС состоялась рабочая встреча Д. В. Исаенко с инвесторами, на которую был приглашен и Н. А. Маринеха. Информация следующая. Неделю назад был подписан (!) договор между Бориспольгорстроем и компанией, которая выступит инвестором, т. е. от нее будут поступать деньги на строительство нашего дома. Договор есть в наличии в МРС. Работа над этим шла месяцами. На сегодняшний день все необходимые документы по части финансирования (а их немало) готовы. Как деньги будут двигаться от компании-инвестора к БГС министерство знает и обещает контролировать их целевое использование - на строительство нашего дома. Реальные финансовые поступления на БГС ожидают в мае. Соответственно, возобновление строительства планируется на май. Н. А. Маринеха выразил намерение начать подготовительные работы (починка техники, установка заборов и пр.) раньше этого срока. Д. В. Исаенко ситуацию контролирует и, по его словам, будет делать это до конца, то есть до завершения строительства.
За более детальной информацией, в т. ч. по залогам и суду обращайтесь непосредственно к представителям ИГ (телефоны, эмейл знаете).