Оксана17
13.04.2009 07:27:53
На встрече буду. Только чуть опоздаю...
николас
13.04.2009 07:39:13
1) антон есть ли изменения на стройке ?
2) затей - письмо (окончательный вариант) в студию !
Joni
13.04.2009 08:48:33
Есть приятная новость ( правда, нужно проверять ) : ЭКОСОРБ проходит с господдержкой...
николас
13.04.2009 08:59:43
ну УРА ! или шо !? это позитив конечно, если это так !
Zatey
13.04.2009 10:34:56
Ну я не знаю, насколько это окончательно, обсуждать ИМХО еще надо:
Генеральному директору УК "ЕКОСОРБ"
Сидоренко Юрію Михайловичу
інвесторів будівництва у с. Чайки
на вул. Коцюбинського, буд. 9
Заява
Шановний Юрій Михайлович!
Ми, інвестори будівництва житлового будинку у с. Чайки, Києво – Святошинського району Київської області, вул. Коцюбинського 9 (будівельний №36), занепокоєні станом робіт на об’єкті та відсутністю правдивої інформації з боку менеджерів "ЕКОСОРБ". Фактично, будівництво зупинилося в листопаді 2008 року, тобто п’ять місяців тому, і обсяги та темпи теперішніх робіт нам здаються незадовільними. Виникають сумніви щодо здатності УК "ЕКОСОРБ" виконати свої зобов’язання та своєчасно завершити будівництво і ввести будинок в експлуатацію. В зв’язку з цим, хотіли б отримати від Вас або іншого компетентного співробітника УК "ЕКОСОРБ", якого Ви уповноважите, правдиву та об`єктивну відповідь на наступні питання:
- яка сума грошей потрібна за теперішнім кошторисом для завершення будівництва
- яка кількість квартир у будинку продана на даний момент, та обсяг виплат по цим квартирам, скільки коштів очікується від інвесторів на день останньої виплати по договорам купівлі – продажу облігацій (30.06.2009)
- чому будівництво фактично зупинене, коли роботи почнуть виконуватись в повному обсязі та задовільному темпі
Просимо Вас оприлюднити графік виконання робіт, що залишились, по будівництву будинку №36 та прилеглого дитсадка з вказанням конкретних строків початку та закінчення робіт.
Zatey
13.04.2009 10:38:57
Повторюсь, это заявление нужно дополнить адресами регистрации и ФИО всех, кто решит подписать. Николас, напости свое мыло, пусть все тебе отправят инфу, будешь главным по письму. Ты ж у нас самый бойкиц ;)
николас
13.04.2009 10:59:46
давай от руки будем вписывать, т. к. сейчас не все прочтут, не все сбросят, у одних будет напечатаны данные, вторым все равно от руки прийдется выписывать, не красиво получится
николас
13.04.2009 13:22:56
буду в белой рубашке с голубыими и синими полосочками :))))))))
Николас
13.04.2009 19:18:11
подписалось аж 5 человек, отнесу письмо завтра утром в Экосорб. Понимаю что никто никому ничего не должен, но думал что людей будет больше. Антон зарегестрированное письмо отправлю тебе по почте, вывесь на своем сайте ! надеюсь что скоро будем соседями !!!!!!!!! А вообще соседи супер ! будем живы не помрем ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zatey
14.04.2009 05:28:23
А может, подожди относить? Может есть еще кто нибудь на форуме, кто не только по клаве стучать горазд?