Киево-Святошинский р-н, с. Чайки (Экосорб)

Николас

Николас

31.10.2011 18:08:08

Президенту ПАТ «Альфа – Банк»
П-у Луканову Олександру

Головi Правлiння ПАТ «Альфа – Банк»
П-нi Мiхайльо Вiкторiї

ВИДКРИТИЙ ЛИСТ

Ми, iнвестори житлового будинку №36 (9) в селi Чайки Києво-Святошинського району Київської областi повiдомляємо Вам, що ми стурбованi ситуацiєю, що склалася навколо забудовника УК “Екосорб”, що одночасно є i позичальником банку. А саме заявою Банку до Господарського суду м. Київ про визнання забудовника банкротом з причин непогашення заборгованностi по кредитам.
Рiшенням суду (Справа № 28/131-б) призначене попереднє засiдання суду з приводу визнання банкротом УК “Екосорб” на 24.11.2011
Iнформуємо Вас, що в зазначений вище буднок нами, як фiзичними особами, було проiнвестовано власнi коштi на протязi 2007-2009 рокiв. Кiлькiсть iнвесторiв сягає понад 150.
При визнаннi банкротом забудовника ми втратимо наше право на отримання житлових примiщень, а саме квартир, а з ним i надiї на покращення власних житлових умов, або взагалi отримання єдиного житла.
Просимо Вас, як керiвникiв Банку, що уповноваженi приймати рiшення, при розглядi справи про банкрутство, врахувати iнтереси iнвесторiв – фiзичних осiб, таким чином, щоб зберегти наше право на отримання житла у зазанченому будинку у майбутньому.
Також повiдомляємо про те, що у випадку втрати права на квартири в результатi банкрутства УК “Екосорб” за позовом “Альфа-Банку” ми залишаємо за собою право на будь-якi дiї, що не суперечать чинному законодавству у вiдстоюваннi свої iнтересiв, а саме – судовi позови, акцiї протесту, мiтинги, залучення ЗМI, а також зверення у правовохороннi органи, та до найвищих владних iнститутiв України. Ми будемо вiдстоювати право на отримання законного житла необмеженний термiн.
Маємо надiю на порозумiння зi сторони Банку.

З повагою iнвестори будинку :

Цитувати

Николас

Николас

31.10.2011 18:15:18

Это письмо на днях уйдет в банк

Цитувати

D36

D36

01.11.2011 07:25:35

Давайте соберемся и подпишем письмо

Цитувати

metro

metro

01.11.2011 08:12:10

письмо сегодня в обед уйдет на два адреса в АЛЬФА БАНК

Цитувати

AntonV

AntonV

01.11.2011 08:39:33

Мы это письмо тоже не подписывали. Когда была встреча с юристом, письма в альфу еще не было. А после этого встреч, насколько я понял, не было.

Цитувати

bcnalexxx

bcnalexxx

01.11.2011 09:02:25

Друзья, кто-то видел видел когда-то или слышал, есть ли у Экосорба техничный высновок про % готовности 24-этажного дома по Клименка? Я что-то слышал про 70 %, сомнительно канешн, но все же, насколько это может быть правдой?

Да и по поводу хоз. суда - кто-то добился результата по поводу того, что приняли ли его заявления к делу (кроме как в канцелярии) о банкротстве Экосорба, насколько я понял судья уже не Пасько, а другой. Больше ничего пока не узнал.

Цитувати

Николас

Николас

01.11.2011 09:25:11

AntonV: Мы это письмо тоже не подписывали. Когда была встреча с юристом, письма в альфу еще...
Насколько я понял на прошлой встрече собирали подписи и есть пустой лист с подписями. Его МЕТРО приклеит к письму и оно уйдет в Альфу. дополнительно собираться не нужно. я его вывесил как информационное - что бы все были в курсе что письмо на Альфу направлено. тем боле оно немножко дополнилось, но суть та же.

Это письмо конечно как мертвому припарки,о все же пусть будет.

Цитувати

AntonV

AntonV

01.11.2011 10:25:57

Ясно, спасибо, значит подписали.

Цитувати

metro

metro

03.11.2011 09:34:42

Ответ от ВРУ. Эти хоть дочитали письмо до конца...

Цитувати

Dida

Dida

03.11.2011 15:13:45

Добрый вечер!Сегодня получили отказ из Киево-Святошинского суда о признании имущ. прав по Чайке. В секретариате сказали, что мы не первые и не последние по нашему дому. Кто ещё получил ответ?

Цитувати
<< 501 502 503 504 505 ... 653
Архів