Буча, Новое шоссе, 14 - дом 3 (Киевгорстрой)

Алекса

Алекса

23.05.2011 14:09:52

Вы не обижайтесь, но ситуация действительно сложная.. Я пишу всё это для того, что бы люди хоть как-то требовали то, что принадлежит им по праву.. КГС может быстро оформить документы, но в данной ситуации нет никакой мотивации... Просто я покупала квартиру через фонд молодёжного жилищного строительства, и этому дому повезло, что государство взяло на себя обязательства проконтролировать соблюдение сроков, указанных в документах людей, которые купили квартиры по программе "доступное жильё" (эти сроки соблюдены). Но я со своей стороны тоже приложила не мало усилий. А когда начинают писать про ОСББ не имея документов, это звучит как утопия. Я лично против ЖЕКа, но пока я не сделаю ремонт и не перееду в эту квартиру, он мало меня интересует. А если сложится так что КГС оформит документы на право собственности до того как ЖЕК примет дом, то у многих будет возможность делать ремонт и не платить за комунальные услуги :)) На сегоднешний момент загвоздка в БТИ... При наличии техпаспорта свидетельства оформят быстро.. А при наличии свидетельства обязаны выдать ключи.

Цитувати

злидень

злидень

23.05.2011 15:23:17

КМБ не дасть документи, поки ЖЕК не прийме будинок на баланс, бо КМБ не хоче платити зi своєї кишенi за нашi ремонти. Тут може бути домовленiсть з БТI. Вони можуть тягнути проплату за обмiр квартир, поки ЖЕК не прийме будинок на баланс

Цитувати

Sasha_Dom3

Sasha_Dom3

25.05.2011 10:39:30

Огляд електрики в будинку №3 ЖЕКом перенесли на четвер 26.05.11. Однак, недолiки, якi заявив ЖЕК так i не усуненi. Бiльше того, лiфти навiть не починали оглядати. Яким чином КМБ планує передати будинок на баланс ЖЕКу, якщо нiчого не робить? Складається враження, що КМБ як студент, який чекає "ШАРУ", сподiвається, що ЖЕК рано чи пiзно таки вiзьме будинок на баланс.
В ЦIЙ IСТОРIЇ КIНЦЯ-КРАЮ НЕ ВИДНО,
ШАНОВНI, МОЖЕ ТРЕБА СТВОРИТИ IНIЦIАТИВНУ ГРУПУ, ЯКА ВIД IМЕНI IНВЕСТОРIВ ЗМОЖЕ БУТИ ПРИСУТНЯ ПIД ЧАС ОГЛЯДУ БУДИНКУ ЖЕКом Й КОНТРОЛЮВАТИМЕ ПРОЦЕС УСУНЕННЯ ЗАУВАЖЕНЬ???

Цитувати

Sasha_Dom3

Sasha_Dom3

25.05.2011 10:49:42

Iнша пропозицiя - надати цьому питанню якомога бiльшого розголосу. Давайте органiзуємось й дiйсно направимо ряд звернень. Є можливiсть оформити вiдповiднi запити вiд iменi народних депутатiв України. Але, першопочатково треба наша активнiсть з цього питання. ТРЕБА ТИСНУТИ НА ГОЛИЦЮ, ЩОБ ЙОГО КМБ НЕ ШАРОЙО..., А УСУНУВ ЯКОМОГА ШВИДШЕ НЕДОЛIКИ. ЗАУВАЖТЕ, НАВIТЬ ТI, ХТО ОТРИМАЛИ ДОКУМЕНТИ НА КВАРТИРУ НЕ ЗМОЖУТЬ РОБИТИ ТАМ РЕМОНТИ ПОКИ ЖЕК НЕ ПРИЙМЕ БУДИНОК НА БАЛАНС.
Я не юрист, тому звертаюся до сусiдiв-юристiв. Давайте зустрiнемось, зiзвонемось й напрацюємо текст вiдповiдного листа.

Цитувати

sparpron

sparpron

25.05.2011 11:15:36

Сегодня в КМБ сказали, что после нескольких попыток, так и не подписали с БТИ никаких документов. В доме, ( в 4 и 5 секциях) ещё нет счётчиков на электричество. " Что происходит и какие перспективы начала ремонтных работ жильцами ?"- на этот вопрос я ответ не услышал. _

Цитувати

sparpron

sparpron

25.05.2011 11:24:30

Собраться нужно ОБЯЗАТЕЛЬНО !!!

Цитувати

Sasha_Dom3

Sasha_Dom3

25.05.2011 11:43:47

Ще раз коротко формулюю свої пропозицiї:
1. Створити IНIЦIАТИВНУ ГРУПУ, яка представлятиме нашi iнтереси.

2. При зустрiчi ПIДГОТУВАТИ КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ на народного депутата України.
Окремо, лист-претензiю на iм’я голови КМБ Голицi М. М.
Треба погодити текст звернення, а також зробити пiдписний лист iз заголовком "Iнвестори будiвництва житлового будинку №14 по вул. Нове Шосе у м. Буча Київської областi".
Тодi, можна буде вже на зустрiчi зiбрати пiдписи присутнiх, а остаточну редакцiю звернення погодити шляхом розмiщення на форумi.

P/S Дуже хотiлося б зрозумiти думку форумчан щодо вищезазначених пропозицiй.

Цитувати

Pani_Irena

Pani_Irena

25.05.2011 11:50:07

Шановнi сусiди!
Пропонується зустрiтись в суботу 28 травня о 10.30 в дворi будинку №3!

Обговоримо план дiй та скарг. Тодi я до понедiлка напишу все i вiдправимо.

Тягнути немає куди! До зустрiчi!

Цитувати

Romashka

Romashka

25.05.2011 11:57:36

Поддержу любые начинания, предложенные выше, но на этих выходных быть в Буче не смогу, если надо будет что-то подписать, могу созвониться и пересечься где-то в Киеве. Rabota78@list.ru

Цитувати

злидень

злидень

25.05.2011 13:07:37

в суботу буду
на пiдтвердження моїх слiв - в Українi ЖЕКи збираються замiняти ОСББ
http://1tv.com.ua/uk/news/2011/05/24/5269

Цитувати
<< 47 48 49 50 51 ... 128
Архів