Буча, Новое шоссе, 14 - дом 3 (Киевгорстрой)

злидень

злидень

03.08.2011 15:39:38

пiдтверджую. все насправдi так, як описано вище. плачевнi нашi справи. про осбб говорилось навеснi. всiм було до цього байдуже. нинi - майже кiнець лiта. наш найгрiзнiший ворог - час. ми дуже багато його загубили. значить, повiдомляю наступне всiх, хто зараз читає цей форум. також запрошую всiх небайдужих, хто бажає допомогти i пiдтримати нас у цьому горi - мешканцiв першого i другого будинкiв, якi мали такi ж проблеми як i ми (бо я особисто теж багато приклала чимало зусиль, щоб пiдтримати i допомогти вам), киїських iнвесторiв, просто прийти i пiдтримати нас, пiдказати i пiдвердити факт ненадiйностi КМБ, журналiстiв, якi монiторять нерухомiсть, добровольцiв, волонтерiв, юристiв, хто судився, спецiалiстiв зi створення осбб, людей, якi готовi подiлитися своїм досвiдом. на суботу ранок призначено загальний збiр iнвесторiв 3 будинку. запрошуються також i тi, хто iнвестує 4-ий будинок (для них у нас теж є цiкава iнформацiя щодо перспектив дотримання їх прав). запрошенi будуть всi! створюємо осбб. все треба обговорити до найдрiбнiших деталей. у кого є можливiсть промонiторити iнформацiю про недолiки i переваги осбб - приходьте з цим вантажем, вiн стане дуже корисним. iнформацiя, якою ми володiємо на даний час - що реально вiдбувається у договiрних взаєминах забудовника, мiськради та решти структур - на форумi я викласти не можу. єдине можу сказати - моя суб"єктивна думка - нинi ми є заручниками цих iнтриг. цього треба позбавлятися. тому ще раз наголошую, iнформацiя, якою володiє iнiцiативна група - буде оприлюднена лише при зустрiчi. субота, 6 серпня, 10:00, дворик 3-ого будинку. ще одна немаловажна iнформацiя - читайте: http://www.telekritika.ua/news/2011-08-03/64797 це означає, що запускається потужна кампанiя з нейтралiзацiї та мiнiмiзацiї наслiдкiв неприємних заходiв, якi можуть сильно вдарити по iмiджу та репутацiї кмб. вони все давно прорахували. тому, як там що, але ми повиннi активно вiдстоювати свої права. все. приходьте! i хай нам допоможе Бог

Цитувати

Ириша

Ириша

03.08.2011 20:38:28

Привет всем! Очень большая просьба инвесторы прийдите на собрания в суботу на 10, если Вам не безразличны деньги которые ВЫ вложыли в эти стены!Иначе нам очень долго не видать не документов, ни ключей, и не сделаем ремонт !И поверьте и КГС и Мер остались в шеколаде, а мы за этот шыколад заплатили, и никому и дела нет как разруливать эту ситуацию ни КГС ни мер об этом не думают и не собираются, а страдаем мы с Вами!

Цитувати

smileman

smileman

04.08.2011 06:26:23

Привет,
Лучше присоедениться к ОСББ 1-3 домов, у них уже все шишки набиты :)
Но главное - активность создания ОСББ сейчас показывает как будут люди уже этой зимой платить за жилье: квартплата, отопление, уборка, етс
Представьте себе сколько дом потребляет тепловой энергии зимой, представили? а ведь ОСББ придется эту энергию оплатить! И даже если вы (лично) поставите тепловой счетчик то все гигокалории которые вылетели в незакрытое окно соседа ( т. к. Его нет дома, и платить он не хочет т. к. Не живет в доме, и вообще ремонт не сделал, и строители козлы....) оплачивать нужно обязательно ОСББ....

Цитувати

smileman

smileman

04.08.2011 06:28:17

Ириша: Привет всем! Очень большая просьба инвесторы прийдите на собрания в суботу на 10,...

А в воскресенье? Очень хотелось бы присутствовать, но в субботу никак ;(

Цитувати

злидень

злидень

04.08.2011 06:53:43

smileman, на жаль, на жаль, з великим задоволенням, але на суботу погодилось вже дуже багато людей, вiдгукнулись. майже всi сказали - "за" осбб, частина прийде. хтось пришле родичiв, хтось знайомих, хтось прийде сам. я б хотiла закликати всiх, хто не зможе в цей день, прислати тих, кому вони довiряють, щоб вони знали, що вiдбувається i були в курсi всiх справ. ми будемо вирiшувати i домовлятися, як чинити далi. спiлкування тiльки мiж собою. у Києвi, на жаль, теж краще не зустрiчатися, тому що якщо це буде парк Шевченка, то буде дуже велике скопичення людей, займе велику площу

Цитувати

lerken_dom2

lerken_dom2

04.08.2011 06:55:42

Привет соседям.
Позвольте дать Вам совет. В данный момент для вас создание ОСББ не лучший вариант, т. к. все недоделки по Вашему дому КГС устранит если на него будет влияние от горадминистрации, а как только ОСБб примет дом, горстрой НИЧЕГО не будет делать, а так ЖЕК указывает что делать и они не быстро но делают. По поводу документов, тоже для Вас не срочно, т. к. на процесс заселения не влияет, но если в ближайшее время Вы не поставите в известность рокуводство города и КГС что в доме делают ремонты и люди уже проживают Федорук не будет вести переговоры с теплокомунсервисом по поводу подключения отопления на этот отопительный сезон. Договора с вами комунслужбы заключат и без документов (говорю опираясь на собственный опыт). Их интересует оплата а не ваши документы. Для нашего второго дома вопрос поставили так, что если заключают договора на отопление минимум 30% то дом будут отпаливать. Нас собрали всех на собрание, где было руководство Бучи и теплокомунсервиса, и тут же мы заключали договора. Федорук может повлиять на этот процесс.

Цитувати

Jessy

Jessy

04.08.2011 07:40:36

злидень: пiдтверджую. все насправдi так, як описано вище. плачевнi нашi справи. про осбб говорилось...

Здравствуйте! Я являюсь инвестором дома от КГС но в Киеве, а не в Буче. Но поскольку стараюсь следить за общей ситуацией на стройплощадках, просто не могу молчать.... Я в шоке от того, что компания, которая обманывает инвесторов, строит корявые дома, срывает сроки на много лет, не отвечает ни за качество ни за своевременность, потратит на рекламу 3,5 млн. гривен!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Я внимательно почитала интернет... об этом они даже не постеснялись официально заявить всем журналистам!!!!!! Вы только представте, мы не можем вселиться в дома, а люди пируют, и потратят такие деньги, и на чтооооо???? На то, чтобы бороться с нашими возражениями, с нашими протестами, а может это глобальный откатос? Будут рассказывать везде, какие они белые и пушистые, будут засорять эфиры своей надежностью... Это ПИР СРЕДИ ЧУМЫ!!!!!! Я ПРОТЕСТУЮ!!!!!!! Вы только почитайте:
http://nashigroshi.org/2011/08/02/kyjivmiskbud-zamovyv-brendbuk-ta-reklamnu-kampaniyu-u-najvplyvovishyh-media/
http://www.sostav.ua/news/2011/07/26/9/42313/
http://smi.liga.net/medianews/2011-08-03/1751403-kievgorstroy_vydelil_na_reklamu_v_krupneyshikh_smi_3_25_mln_grn_.htm
http://www.telekritika.ua/news/2011-08-03/64797

Как это понимать? Я полностью поддерживаю тех, кто собирает акцию протеста в Буче, такие действия должны исходить от всех инвесторов, которым не безразлична судьба их квартир и будущего благополучия. Я вспомнила о садике в Буче, года полтора назад была такая шумиха с Семиноженко, который закладывал капсулу. А садика то нет в Буче :-( до сих пор

Цитувати

злидень

злидень

04.08.2011 08:02:50

lerken_dom2. велике спасибi. але недоробки в нашому домi всi усунутi. це пiдтвердив ЖЕК в присутностi працiвникiв КМБ i нас на зiбраннi в останнiй вiвторок. всi недоробки усунутi. ми спiлкувалися з начальником ЖЕКу - вiн не заключає договора через те, що, як сам вiн висловився, у них за два попереднi будинки накопичилась велика сума боргiв. одним словом - вони сильно обпеклися. реально вони можуть заключити договора, але немає доброї волi "великого" бучанського бога Федорука. бiльше того, Федорук не пiдписує рiшення мiськвиконкому про виготовлення i видачу нам свiдоцтва. замкнений круг. жек не заключає договора без свiдоцтв, Федорук не дає зеленого свiтла на видачу свiдоцтв. те, що у будинку робляться ремонти, кмб i федорук знають. кмб вiдкриває їм замки до парадних, дверi до квартир i колодки до електролiчильникiв. федорук має також вплив на рес, який теж не заключає з мешканцями договорiв на електропостачання. тим менше у будинку свiтло є, ним користуються тi, хто робить ремонти. за все це поки що платить кмб, бо жек не пiдписує акт прийому-передачi, iншими словами не бере будинок на свiй баланс. вiн його обслуговує, але фiнансово вiн поки що за цей будинок не вiдповiдає. ви кажете, їх цiкавить оплата. так ось - всi готовi заключати договора, пiдкреслюю - всi, хто iнвестував, весь будинок, але жек не заключає. вiн навiть не говорить нам, що знайдiть менi 30, 50 чи 70 вiдсоткiв мешканцiв, бо насправдi це не проблема. всi чекають i готовi залпом прибiгти, щоб заселитися у будинок

Цитувати

lerken_dom2

lerken_dom2

04.08.2011 08:25:10

С нашим домом ЖЕК заключил договора начиная с февраля 2010 года, я заселилась в декабре 2009 года, многие через месяц-два после получения ключей (после пикета), но для вас сейчас важно отопление. За наш дом горстрой платил э-э вплоть до апреля или мая 2011 года, воду вроде бы так-же но нам посчитали счётчики с показаний 1,0 куб. м. Ваша задача доказать что минимум 30% до отопительного сезона будт зеселяться.
А по личному опыту могу вам сказать, что пока ситуация в таком состоянии, инвесторы (ваши соседи) уверяют что хотят заключать договора и готовы платить, а по факту когда дело доходит до дела, где они все? И платить не хотят, мотивируя тем, что у нас нет документов и на каком основании с нас хотят деньги. Важно решить что для вас важнее! отопление или разговоры о том что все согласны на оплату.

Цитувати

злидень

злидень

04.08.2011 08:27:10

Jessy, нiчого, не хвилюйтесь, в один прекрасний день крашим пiаром для них стануть прокльони людей, сльози їх дiтей, викривальнi публiкацiї незалежних журналiстiв, а може i гнiв депутатiв, якi з народом. приходьте на зiбрання, приводьте з собою таких, як ми i ми вирiшимо, за кого будемо голосувати на наступних виборах, бо у кмб сидять виборнi представники

Цитувати
<< 56 57 58 59 60 ... 128
Архів