Lazun
06.09.2011 18:39:56
Мы будем надеяться и бороться.
Большая просьба, у кого есть возможность, сделать фото стройки 4-го дома.
Спасибо.
Ириша
06.09.2011 18:54:28
Дорогие соседи ! Да нас кинули по полной программе, нам замылили глаза месяц назад и никто и не думал решать до конца проблемы по нашему дому ! А остался месяц до начала отопительного сезона и мы ничего не успеем ничего сделать как бы мы не старались! Завтра просьба прийти по возможности всем кому не безразлично все проблемы! Послушаем что нам скажет пан мер, а потом будем решать что нам делать дальше и решать надо очень быстро и очень серьезно!Неделю назад возле поликлиники я видела журналистов канала 1+1, они спрашивали как у нас дела продвигаются и если надо чтоб мы звонили, они обязательно приедут!И канал СТБ тоже у меня есть телефон они тоже интересуются и говорили что обязательно приедут ! Так что просьба всех давайте собираться и решать что то конкретно и не останавливаться и уже никому не верить!
Ева111
06.09.2011 19:29:08
Повнiстю пiдтримую
Pani_Irena
07.09.2011 11:28:46
Друзi, а що взагалi вiдбулося сьогоднi? Що за акцiя?
Нам треба термiново визначатися з варiантами дiй:
1. ТИСНУТИ на ЖЕК - листи, акцiї;
2. Створити ОСББ - органiзуватися i примусити КМБ нам допомогти. Паперову роботу можу взяти на себе, але хтось має очолити майбутнє ОСББ.
3. "Вiддатися" приватному ЖЕКу в кабалу.
Особисто я за другий варiант. У нас ДУЖЕ мало часу, точнiше з мiсяць.
Давайте вирiшувати.
Rus_dom3
07.09.2011 13:09:17
Сегодня была встреча с Федоруком.
Он подтвердил, что 13-го числа на очередном собрании горисполкома будет рассматриваться решение об отмене ранее принятого решения о принятии нашего дома на баланс ЖЕКа (принятого еще в апреле) т. е. ЖЕК дом в этом году не примет! Причин называют очень много, но реальные, наверное, нам неизвестны.
Федорук по-советовал обращаться в суд и предложил на следующих переговорах с КГС помощь своего юриста.
По поводу ОСББ - за, но нужно посчитать кол-во квартир которые планируют заселение в этом году, ведь они будут оплачивать отопление всего дома имхо.
Kpoxa_K
07.09.2011 17:07:48
Добрый вечер, соседи!
Я считаю, что ОСББ это не выход.. Потому что заселится 50 квартир, а платить нужно будет за всех..
Нужно пикетировать КГС, ведь именно из-за них, жек не принимает наш дом на баланс.. Так что за ними должок))))
Sasha_Dom3
07.09.2011 18:29:10
Новини з фронту.
1. Всiм, хто вже мають на руках свiдоцтва про право власностi i техпаспорта термiново, завтра-пiслязавтра, необхiдно з`явитися у Бучанський ЖЕК, де знаходяться працiвники Теплокомунсервiсу i Водоканалу для пiдписання договорiв. З собою необхiдно мати:
1) свiдоцтво про право власностi;
2) технiчний паспорт;
3) паспорт iдентифiкацiйний номер;
4) виписанi на листок показники лiчильникiв.
При пiдписаннi 50% вiд кiлькостi квартир зазначенi служби пiдключать воду й опалення. ПРО ЦЕ БУЛО СКАЗАНО СЬОГОДНI ФЕДОРУКОМ.
2. Створення ОСББ ми не уникнемо. I у вiвторок, якщо вiдмiнять рiшення виконкому, в нас iншого вибору не буде. Я особисто прийматиму активну участь в його створеннi. Про це я писав i ранiше.
3. Питання з РЕС на контролi.
Sasha_Dom3
07.09.2011 18:36:25
Iнфо для тих, в кого на руках лише свiдоцтва. Таких у нас 15 квартир. КМБ щодо Ваших техпаспортiв нi кує нi меле. Це питання не вирiшується. Вартiсть виготовлення техпаспорту 200-250 грн.
Sasha_Dom3
07.09.2011 18:54:17
У вiвторок 13.09.2011 ми повиннi всi з`явитися до Бучанської ради. Бажано, звичайно, залучити до цього пресу, щоб продемонструвати, як федорук бере нас у заручники. Iншими словами таку вiдмiну рiшення я назвати не можу. Адже, проблеми, озвученi ним не з`явилися у травнi-вереснi, а були й до прийняття їхнього рiшення вiд 28.04.2011.
Ириша
07.09.2011 21:15:32
Привiт всiм! Да дiйсно ми були на зустрiчi з Федоруком i знову впевнилися, що ми є заручниками мiж КМБ i Мерiєю. Сьогоднi декiлька чоловiк заключили договора на водопостачання i теплоенергiю. Заключити данi договора можна з Водоканалом, який знаходиться вул. Енергетикiв, 2 приймальнi днi середа i пятниця 8 до 16, при собi мати копiя свiдоцтва на право власностi, копiя паспорта власника квартири i iндетифiкацiйний код копiя., також при собi мати номера всiх лiчильникiв, якi є в квартирi i показники лiчильникiв. Для заключення договору з КПП "Теплокомунсервiс" треба звернутися за адресою вул. Пушкiнська, 59 б. При собi мати копiя свiдоцтва на право власностi, копiя паспорта власника квартири i iндетифiкацiйний код копiя, а також копiя тех. паспорта на квартиру приймальнi днi вiвторок, середа, четвер з 8:30 до 17. Також можна подати заявку в водоканалi на опломбування лiчильника на холодну воду i в тепломережi на опломбування лiчильникiв гарячої води.