Киевская обл., Ирпень, ул. Лесная 6е (Гарант-Житло)

Сана-2010

Сана-2010

14.09.2010 19:23:42

Логічно

Цитувати

Сана-2010

Сана-2010

14.09.2010 19:28:44

Логічно

Цитувати

Al82

Al82

14.09.2010 19:31:45

Сана-2010: Логічно

Да, логично как минимум дважды :))

Цитувати

Сана-2010

Сана-2010

14.09.2010 19:37:55

Глюк...

Цитувати

Al82

Al82

14.09.2010 19:40:48

Бывает

Цитувати

Jnsns

Jnsns

15.09.2010 09:24:56

Да насчёт дверей вопрос очень интересный, нужно будет его поднять в офисе..
А скажите кто-нибудь планирует установку общей двери с соседями, интересно когда её можно будет поставить..

Ещё очень важный лично для меня (да и думаю для других не менее) вопрос - это наличие интернета (работа прямиком с ним связана). Нужно будет уже ближе к сдаче дома собрать подписи (или заявки) чтобы ко времени заезда наш дом был подключен. Я даже с удовольствием этим займусь. Единственное что не радует так это отсутствие нормальных провайдеров в Ирпене. Только вот компания Best, но их тарифы на сегодняшний день уже не актуальны. Ну и соответственно с ТВ нужно будет решить вопрос (хотя тут проще - тарелку поставить не проблема).

И ещё что хотел спросить, подскажите а как там дела обстоят с транспортом, никто ничего не слышал когда новую трассу на Киев доделают? И может нужно будет (я правда не представляю как это всё должно происходить) со временем написать куда-то заявление чтобы нам туда маршрутку до вокзала сделали?

Сана-2010: у нас окна (балкон и одно окно комнаты) выходят на ул. Лесная.

Кстати тут правильно что мы это уточняем вчера в новостях прочитал что Бориспольском районе тоже в новостройках, люди выяснили что на одну квартиру у них по три хозяина записано... Но не будем о грустном! :)

Цитувати

Сана-2010

Сана-2010

15.09.2010 13:35:56

Привiт!
Щодо iнету - у нас iнет мобiльний, телебачення - маємо простеньку антену, на перший час потягне. Тож нам нiби не горить, але й не завадить подумати над iншими варiантами.

Спiльнi дверi - це дуже гарна думка, самi шукаємо наших сусiдiв по секцiї, з ким домовлятися маємо, вважаю це не буде проблемою, але це вже наша iндивiдуальна дiяльнiсть пiсля здання в експлуатацiю, бо в ГЖ план, а в планi дверей немає, з дверима не приймуть (цiлий список складається, я бачу.. конспектую...)

Траса. Я чула, що є рiшення до 2011 р. пiдготувати документацiю на її завершення, а в 2012 її планують завершити. Додайте 2-3 роки (у кращому разi) на всякi негаразди i матимемо трасу (тьху-тьху-тьху). Там, мабуть, i маршрутку нею пустять.

Спецiальну маршрутку вiд нас навряд чи є сенс вимагати, адже по вул III Iнтернацiоналу регулярно (раз на пiвгодини, по-моєму) ходять рiзнi маршрутки на Київ (до Святошино, зокрема). Вiд вокзалу щоп"ятнадцять хвилин - на Київ (кiнцева - з iншого боку залiзницi). Маршр. №3 (iрп. вокзал-Буча)через весь Iрпiнь (наша зупинка - на вул III Iнтернацiоналу, Паспортний стiл, 5 хв. вiд Лiсової), курсує щодесять хвилин, до iрпiнського вокзалу за 10 хвилин довезе. Причому можна сiдати як в один, так i в iнший бiк - або до вокзалу, або в бiк Бучi (вийти в центрi на Шевченка i 3 хв. вниз до вокзалу).

Може, це все ви вже знаєте?:)На якiйсь iз гiлок цього форуму хтось дуже докладно описав усi маршрути з номерами i розкладом.

Зараз добре було б провентилювати питання з дверима (до штукатурки i розводки), питання термiнiв (так, уточнити..) i питання ЖЕКу й передання у власнiсть.

Цитувати

Сана-2010

Сана-2010

15.09.2010 13:43:55

Jnsns, значить, у вас сторона А (кв. 2а, так?) і ви не над нами.

Цитувати

Сана-2010

Сана-2010

15.09.2010 15:44:22

Звiтую.

Я розмовляла з офiсом ГЖ. Ну, як i очiкувала, вiдповiдi райдужнi й оптимiстичнi, будемо сподiватись, що так воно i є. Менi сказали таке (офiцiйна версiя):

Затримок у ГЖ зараз немає, були ранiше, на перших об"єктах (про Чехова не йшлося...), але зараз усе за планом, по деяких об"єктах навiть з випередженням.

Усi, хто вселився у зданi будинки i живе (напр., на Лермонтова), згiдно з усiма термiнами отримали квартири у власнiсть i проблем немає.

Питання: форум по будинку на Тургєнєва (його вiв Облбудiнвест, а ГЖ довiв:)) заглох на етапi лютого мiсяця цього року. Ситуацiя там була досить нервова й напружена(((.... Але там великий 13-пов. буд., а щодо отримання прав власностi, то я зрозумiла, що деякi мешканцi самi затягували це, чим утруднювали решту комунальних питань по будинку.

ЖЕК вiд ГЖ. Зараз готується дозвiльна документацiя, процес створення ЖЕКу iде. Зданi будинки живуть пiд власним управлiнням - ОСББ. Коли буде готовий ЖЕК, вони, як захочуть, перейдуть до нього, а не захочуть - то будуть незалежнi.

ПИТАННЯ: може, i нам варто на ОСББ орiєнтуватися? Як кажуть, хазяїн - барин... Але тi проблеми, якi виникають.... На тiй же Тургєнєва. Хто знає, що там зараз?

Дверi до квартир будуть обов"язково встановленi ПIСЛЯ чорнової стяжки i штукатурки i ДО етапу розводок i опалення.

Iнет i ТБ - ноу коментс, це наша парафiя.

На проводi були дуже ввiчливi.
Дякую за увагу:)

Цитувати

Al82

Al82

15.09.2010 19:40:49

Оксана, спасибо Вам большое за подробный отчёт!:)
А насчёт ОСББ, читал форумы по действующим ОСББ (правда в многоэтажках), так там тоже немало проблем, особенно учитавая менталитет наших людей, каждый за себя, очень трудно собрать всех жильцов и решать коллективные вопросы, а председателю так хоть вешайся,. Хотя у нас домик небольшой, и при адекватных соседях, может оно и неплохо будет быть хозяевами своего дома и оперативно (в отличии от большинства ЖЭКов) решать все вопросы, и об этом кстати можно договариваться уже сейчас, путём общения на форуме, ну а позже при личной встречи.

Цитувати
<< 9 10 11 12 13 ... 65
Архів