GURGENchik
27.07.2012 10:19:48
gor1:
А що я по вашому роблю!?
Пуста балаканина яка не має пiдґрунтям реальних та конструктивних ДiЙ для створення ОСББ, необґрунтована та агресивна критика всього, що iншi хочуть зробити - така Ваша позицiя. Якщо Ви знаєте як правильно все органiзувати, то чому нiчого не робите, а лише критикуєте людей якi, хоч i не зовсiм правильно, але таки намагаються дiяти ???
Rommel
27.07.2012 10:27:16
Дамы и господа, давайте понизим градус дискуссии. Не забывайте, что у всех общие цели и спор идет лишь о методах их достижения
gor1
27.07.2012 10:34:39
бла-бла-бла, якщо Ви дiйсно читаєте, що я пишу, то я конкретно пропоную як це зробити в рамках закону, а про мiсце i час зустрiчi завжди можна домовитися. Дiйсно пуста балаканина хтось в певних питаннях мене пiдтримує, того чомусь називають мене самим, хтось мене не пiдтримує ображаючи при цьому. Тим хто пiдтримує i прислухається до моїх слiв щиро дякую. У Вас є справдi можливiсть зробити все в рамках закону! Хто не пiдтримує тим також щиро дякую за те, що показали своє нутро, з останнiми дiйсно нiчого не вийде, тому що з дурним i дурна мова, як казали древнi римляни.
GURGENchik
27.07.2012 10:40:19
Kari: Какая тут дискуссия :)
Я, наверное, отвечу на вопрос нашего соседа-инкогнито....
Дякую, що вiдкрили очi. То от де мiй 1 м. площi подiвся, за який я заплатив (хоча за попереднiм договором не повинен був платити). Шановний ГОР1 повернiть менi мiй квадратний метр.
Щодо метражу квартир, то фактично при пiдписаннi основного договору майже всi квартири меншi на 1 мерт з чимось, це в кого як вийде. Я не знаю людей в кого бiльше вийшло, ну окрiм звiсно ГОР1.
GURGENchik
27.07.2012 11:15:12
gor1: бла-бла-бла, якщо Ви дiйсно читаєте, що я пишу, то я конкретно пропоную як це зробити...
То у Вас як у власника чудова позицiя: "Я пишу, Я пишу, а Ви робiть згiдно закону, бо все фiгня що Ви там робите" АФIГЕТЬ!!!!
А зробити Вам СЛАБО!?!?!?!
Кожен може: "Я пишу, а Ви робiть", а зробити щось САМОМУ заради СВОГО ж блага та громадськостi, руки не стоять????
АняОстровского14
27.07.2012 11:20:39
gor1: бла-бла-бла, якщо Ви дiйсно читаєте, що я пишу, то я конкретно пропоную як це зробити...
Мне пожалуйста на стене при входе в квартиру не забудьте объявление повесить )))))
А адрес мой Островского 14, кв.9.
gor1
27.07.2012 11:56:49
GURGENchik:
То у Вас як у власника чудова позицiя: "Я пишу, Я пишу, а Ви робiть згiдно закону,...
О так, та це ж клiнiка. Як казав Задорний: "от тупой народ!". Нi треба бути дiйсно уважнiшими люди!!! Повторюю ще раз, читайте уважнiше. I нарештi цитую сам себе: "якщо Ви дiйсно читаєте, що я пишу, то я конкретно пропоную як це зробити, розжовую в рамках закону, а про мiсце i час зустрiчi завжди можна домовитися." Одже я не просто пишу i даю рекомендацiї в рамках закону, є готовнiсть до зустрiчi, бiльше того, я можу розробити Статут, за який будуть всi постатейно голосувати, висловлювати свої заперечення, побажання, рекомендацiї, доповнювати Статут чи змiнювати згiдно висловлених i проголосованих пропозицiй, пiдготувати також протокол зборiв, реєстрацiйну картку, i зареєструвати це ОСББ. Але Ви всi напевно стадо Вам потрiбний повадир в якостi забудовника, який все за Вас зробить. Чим бiльше я спiлкуюся з Вами на цьому форумi тим бiльше у мене це бажання у допомозi зникає.
Kari
27.07.2012 12:28:48
Документы, "драфт", готовы, нужно собраться, обсудить, нужно ли ОСББ, а дальше, если владельцы согласны - действовать по законодательству с офиц. уведомлениями, выбором главы, рев. комиссии и т. п. Не нужно заново изобретать велосипед, а лишь больше общаться с соседями.
Anonymous
27.07.2012 12:37:01
АняОстровского14:
Расмешили!!!!
Анонимус, он же Мальвина, он же Гор1. Сколько еще имен Вы для...
Вы бы, гражданочка, свои умозаключения в месте их возникновения оставили. Я же всех хохотушек не называю острячками Анями. Так вот и Вы перфекционистов под одну гребенку не обобщайте.
Выразите, пожалуйста, свое несогласие с gor1 по существу. А то человек предлагает цивилизованное решение проблем, а Вы ему колхоз в пример приводите.
GURGENchik
27.07.2012 12:42:46
ГОР1, це вже бiльш конкретний пiдхiд до справи. Якщо Ви володiєте належними знаннями та може скласти статут ОСББ та iншi документи необхiднi для його реєстрацiї, а такох згiдно закону провести всi неохiднi реєстрацiйнi дiї, то власники всiх кварти будуть Вам тiльки вдячнi. оскiльки, нiхто не розумiє, що воно те ОСББ та з чим його їдять i куди бiгти.
Чи можете Ви на збори власникiв, якi вiдбудуться, як було обумовлено на форумi, у недiлю о 13-00, представити конкрнетний план дiй необхiдний для створення ОСББ конкратно в нашiй ситуацiї, або проект статуту, або протокол чи орiєнтовний перелiк питань, якi необхiдно вирiшити в протоколi зборiв?