ЖК "Світлиця", пгт. Немешаево, ул. Гагарина, 2, 4, 6, 8, 10

merlin_soi

merlin_soi

12.12.2013 12:53:23

vital35:
Добрый вечер!!! Подскажите кто обслуживает Ваш дом = это ОСББ или Жек и сколько...

Доброго дня.
Будинок наразi знаходиться на балансi забудовника ТОВ "Євробуд". До нього є деякi питання щодо обслуговування, але порiвняно з моїм досвiдом роботи з iншими ЖЕКами, якiсть послуг задовiльна. Що буде далi - поживемо, побачимо...
Зараз квартпалата становить 2,35 грн. за кв. м, а також 13,59 грн. за куб. м води. При такiй цiнi якiсть води, звичайно, могла б бути кращою.

Для створення ОСББ потрiбнi люди, якi будуть професiйно цим займатися. Поки що нiхто це питання не пiднiмав...

Цитувати

merlin_soi

merlin_soi

12.12.2013 13:27:08

Шановнi спiвмешканцi, чи є в когось бажання зробити разом зi мною аналiз води, яка тече з нашого крану?

Пропоную зробити це в Iнститутi колоїдної хiмiї та хiмiї води НАН України. Контакти в мене є. Вартiсть залежить вiд кiлькостi необхiдних для визначення показникiв. Я орiєнтуюсь десь на 1000 грн. Буду радий, якщо хтось виявить бажання роздiлити зi мною цю суму в обмiн на результати аналiзу.

Пишiть або сюди, або на пошту.

Цитувати

vya4eslav

vya4eslav

18.02.2014 12:39:50

merlin_soi:
Доброго дня.
Будинок наразi знаходиться на балансi забудовника ТОВ "Євробуд"....

про Гагарина 4 кто то слышал?

Цитувати

merlin_soi

merlin_soi

19.03.2014 09:00:16

Зробив аналiз води. Результат прикрiпив до цiєї теми.
Якщо коротко, то вмiст залiза перевищує норму по ДСанПiН в майже в 14 разiв, а вмiст марганцю - втричi.

Я думаю, що який би не був фiльтр на виходi зi скважини, вiн би не давав такого великого вмiсту залiза. Таке враження, що фiльтрiв там взагалi нема. Хiба що якийсь механiчний...

Цитувати

Марина_1980

Марина_1980

19.03.2014 10:40:44

Добрий день!
з приводу води - це вода з-пiд крану ?
а не пiдкажете де робили аналiз i скiльки коштує?
я живу в старому будинку недалеко вiд вашого i вода навiть на смак вiддає залiзом. Використовую фiльтр-кувшин, але не впевнена в його допомозi при очистцi води. Дякую.

Цитувати

lio

lio

19.03.2014 13:16:33

merlin_soi: Зробив аналiз води. Результат прикрiпив до цiєї теми.
Якщо коротко, то вмiст залiза...

Спасибо больше, что поделились. Теперь ясно, почему фильтры и сантехника сразу желтеет. Нам руководство дома говорило, что это глина. Мда.
Решили, что попробуем сделать анализ воды после наших фильтров, что установили в квартире. Хочется понять, насколько они улучшают ситуацию.

Цитувати

merlin_soi

merlin_soi

10.04.2014 12:59:35

Марина_1980: Добрий день!
з приводу води - це вода з-пiд крану ?
а не пiдкажете де робили...

Так. Це вода з крану. Без жодних внутрiшнiх фiльтрiв.
Аналiз я замовляв на сайтi filter.ua.
Коштує вiн 300 грн.

Правда, якщо ви живете не в 9-поверхових будинках, швидше всього у вас вода не з нашої свердловини, а з водонапiрної башти ЖЕКа. Звiдки бере воду ЖЕК, менi невiдомо.

Тому аналiзи можуть дещо вiдрiзнятися.

Цитувати
<< 1 2 3 ...
Архів