Ирпень, ул. 8-Марта, 26-А (Акрополь Групп)

Serjik_007

Serjik_007

05.05.2014 13:25:58

Ахмет (прораб) сказал что двери ещё не начали устанавливать. Вы что-то перепутали... Может, решается вопрос закупки этих дверей?

Цитувати

ksuha

ksuha

05.05.2014 13:40:11

Нет ничего не перепутала, так мне сказал Евгений! Вот по-этому и говорю, что мне мало вериться в это, в обед звонила Ахмету, по поводу обвалившейся штукатурки в нашей квартире, говорит все исправят буквально на днях, а вот про двери, тоже сказал, что ничего не знает! Вот так, верить Евгению....., походу он сам не в курсе что происходит на стройке!

Цитувати

ksuha

ksuha

05.05.2014 13:42:39

А говорит информацию которая нас заинтересует лишь для того что бы отвязались и ничего не спрашивали! Таков мой вывод из всего происходящего!

Цитувати

Serjik_007

Serjik_007

05.05.2014 14:17:06

ksuha: Нет ничего не перепутала, так мне сказал Евгений! Вот по-этому и говорю, что мне...
Могу предположить что он просто не помнит на каком объекте какая стадия, т. к. этих объектов несколько. А ответить нам - "не помню, не знаю" как бы показать свою некомпетентность... А так может и не заметят...

А кто-то узнавал про документацию на автономку?

Мои друзья когда устанавливали себе автономное отопление (правда в доме с централизованным отоплением)делали проэкт - целый пакет документов, который стоит немало денег...

Как у нас с этим делом? Или есть один проэкт на весь дом и отдельно на каждую квартиру делать не прийдётся?

Цитувати

himrina

himrina

05.05.2014 17:38:11

Интересное обновление на сайте акрополя http://acropol-group.com.ua/proekty.html
Старые объекты в долларах, а вот новый на Мечникова, 109 - стоимость квартир в гривнах и если посчитать по курсу 8. Вот так вот. Не знаю конечно реально оно так или нет.

Цитувати

qqppp

qqppp

05.05.2014 20:43:34

Я тупо в шоцi, в попередньому коментi вказана адреса "http://acropol-group.com.ua/proekty.html", а там головне не цiна на новi обєкти, а дата здачi нашого обєкту перенесено на 3кв. 2014року. Тобто з 4кв.2013 року офiцiйно перенесено вже в третє до 30.09.2014року, а як же умови попереднiх договорiв. Тобто три тижнi тому на зборах нам Войцех говорив, що нас допустять в липнi цього року робити ремонти це була свiдома брехня. На сьогоднiшнiй день пiв будинку зроблена стяжка, а дверi навiть нiхто не замовив, коли їх будуть ставити???? Стосовно фасаду i кiнь не валявся, те саме котли i газова розводка, коли воно буде робитися??? I все це при тому, що нами iнвесторами в основнiй масi здiйснено оплати 80-90%, То де нашi грошi???
Пiдтримую попереднi коменти стосовно зборiв на обєктi чи в офiсi 17.05.14, та обговорення iнiцiативної групи. Бо з такими темпами та побрехеньками вiд забудовника будемо вселяться "довго i нудно".

Цитувати

tony

tony

08.05.2014 06:31:18

Реально роботи ремонти зможите лише пiсля пiдключення води, а якщо попаде на осiнь-зиму то ще й газ необхiдно буде, а це може бути ще через пiв року-рiк пiсля здачi будинку в експлуатацiю. Не слiд путати здачу будинку в експлуатацiю з оформленням права власностi i пiдключення до мереж. Спiшити з ремонтами нiкуда не потрiбно. В будь-якому випадку до подачi газу нiхто поселятись не буде.

Цитувати

qqppp

qqppp

08.05.2014 11:22:44

-----Спiшити з ремонтами нiкуда не потрiбно. В будь-якому випадку до подачi газу нiхто поселятись не буде. ----- Таке враження наче останнiй коментар написаний представником забудовника, або брокером який купив квартиру для подальшого продажу. Якщо вже так роздумувати то нiчого страшного чекали два роки то почекаємо i ще два. Жити нам всiм є де та й грошi ми не платимо, а стосовно умов попереднiх договорiв то нехай вони виконуються в одностороньому порядку.

Цитувати

Serjik_007

Serjik_007

08.05.2014 11:56:51

tony: Реально роботи ремонти зможите лише пiсля пiдключення води, а якщо попаде на осiнь-зиму...

немного не так... Правильно так - дом в эексплуатацию не введут, пока не будут подключены все коммуникации, в т. ч. и газ.
Т. е. последовательность следующая:
1. Подключение коммуникаций.
2. Введение в эксплуатацию.
3. Оформление права собственности "инвесторами".
А ремонты можно будет делать, по моему, после выполнения пункта №1.

Цитувати

qqppp

qqppp

08.05.2014 13:11:13

Абсолютно згоден з Serjik_007. Саме так i роблять 90% iнвесторiв в новобудовах Ирпеня. А те, що ремонт не роблять до подачi газу то це повна вибачте "Чуш". В багатьох будинках навiть зимують з ремонтами та без газу тiльки опалюють квартири електрикою за рахунок забудовника звичайно.

Цитувати
<< 42 43 44 45 46 ... 68
Архів