Ирпень, ул. Чехова, 4Е, 4К

Anuytka

Anuytka

14.08.2013 14:09:14

Приветик, кто инвестировал денежки в квартиру по этому адресу дайте о себе знать ? Может мы с Вами соседи ?

Цитувати

Vodao_913

Vodao_913

18.09.2013 19:35:39

Добрий Вечiр.
Ми недавно також дивились квартиру в цьому будинку, плануємо також вложити.
А Ви в якому пiд`їздi купили?
Дуже дивно, що нiхто Вам до цього часу на форумi нiчого не вiдписав, оскiльки в 4-к 4 квартири в резервi, а в 4-е - 8 в резервi i 1 - бронь.
Пiдкажiть, будь-ласка, чи є iнформацiя щодо iнших вже збудованих будинкiв даним забудовником: на скiльки вчасно здавались об`єкти, якi були проблеми i т. д.
Дякую.

Цитувати

Anuytka

Anuytka

19.09.2013 13:30:30

Добрый день! Я рада, что Вы написали. Я уж подумала, что одна буду жить в этом доме. Хороший вопрос, думаю во 2-м подъезде, моя квартира на 1-м этаже. У нас ведь частное лицо застройщик, пока ни какой информации о заселенных домах у меня нет. Если на этих выходных будет хорошая погодка, хочу подъехать, может с кем пообщаюсь, кто уже живет в готовом доме. Я только слышала, что электроэнергия 1,00 грн. будет стоить, но не утверждаю, что это именно у нашего застройщика. Если Вы уже сделали первый шаг в инвестиции квартиры, давайте поддерживать связь.

Цитувати

Vodao_913

Vodao_913

20.09.2013 17:57:14

Добрий вечiр.
Ми також плануємо завтра поїхати i поспiлкуватись з людьми, правда незалежно вiд погоди )))
Запитали в реалтера i вона нам сказала якi будинки були побудованi цим самим забудовником.
Я думаю навiть якщо ми вирiшимо не вкладати в цей будинок, то я напишу.
Так Ви вже вложили чи тiльки плануєте?

Цитувати

Anuytka

Anuytka

21.09.2013 14:55:23

Добрый день!!! Я уже вложила денежки в квартиру по ул. Чехова 4-К, мне очень понравилось расположение дома и этот микрорайон. Я спрашивала у застройщика о канализации ( меня это волновало), сказал, что проложена новая и врезана в городскую. Мне еще понравился квартал на ул. Лесная 4-6, но для меня, там плохая развязка транспорта. Пишите, буду рада узнать от Вас, что-то новенькое. Пока-пока.

Цитувати

Vodao_913

Vodao_913

23.09.2013 20:12:08

Добрий вечiр.
Ми також можна сказати вже в долi, тобто забронювали. Ми спiлкувались з сусiдами, рiзними, i в принципi вiдгуки позитивнi. На рахунок вчасностi здачi чули i затримку на 4-6 мiс. i навiть здачу ранiше на 3 мiс. Затримка, звичайно не приємно, але не смертельно. Головне, щоб причини були об`єктивнi.

Оплата електроенергiї буде по 90 коп/кВат (приблизно) на перiод, поки наш будинок не буде взято на облiк в обленерго (треба орiєнтуватись десь на 6-12 мiс. пiсля здачi будинку). Просто в той час будинок буде зареєстровано тiльки на одного власника, ми почнемо робити ремонти i перевищимо лiмiт, а там вiдповiдно i цiна за кВат вища. А потiм цiна буде звичайна, по 28 коп/кВат. Просто є забудовники, якi спецiально продають своїм жильцям електроенергiю по 1грн, постiйно.

З газом також цiкаво. Оскiльки першою умовою пiдключення газу до будинку є наявнiсть у всiх квартирах газових котлiв, то поки для початку не будуть проданi всi квартири, про газ можна забути :) i т. д.

А ще газовий котел потрiбно буде купляти тiльки їх (Фероллi здається вони сказали). Але пояснення в принципi також були зрозумiлi i логiчнi. З часом можна буде помiняти на iнший (при бажаннi).

Ось такi новини.

Цитувати

Anuytka

Anuytka

24.09.2013 08:08:03

Привет-приветик, спасибо за информацию, по поводу котла уточню у застройщика, но это будет в ноябре. Вы в каком доме забронировали квартиру?Очень хочеться, чтобы соседи были спокойные, приятные люди. Строительство уже на какой стадии?Я поседний раз когда была, строили 1-й этаж. Не теряемся. Будет новая информация делимся. Пока-пока.

Цитувати

Рошен

Рошен

09.10.2013 10:13:26

Привет. Мы тоже инвестировали в квартиру Чехова 4е;)

Цитувати

Anuytka

Anuytka

12.10.2013 06:02:46

Привет новым соседям, я рада, что собирается компания, не успеем познакомиться, а надо будет начинать ремонты в квартирах, а с кем посоветоваться, конечно же с соседями, дом один и что, что квартиры у всех свои. Как там продвигается процесс строительства?

Цитувати

Vodao_913

Vodao_913

19.10.2013 04:50:47

Всiм привiт!

Почали 3-iй поверх. Дмитро Анатолiйович сказав, що програма максимум - це до зими накрити будинок. Але не факт, що встигнуть, бо 3 тижнi в вереснi, коли кожного дня падав дощ, майже нiчого не робилось.

То Anuytka: квартиру взяли в 1-у пiд`їздi на 3-му поверсi (4-Є).

Просив їх хоч час вiд часу обновляти фото будiвництва, поки що без результату :)
Так що, якщо хтось туди поїде, робiть фото, будь-ласка, i дiлiться. Я цього разу не мiг, бо був там ввечерi.

Цитувати
1 2 3 4 ... 4
Архів