sorv
21.07.2012 13:18:46
Уважаемые жильцы дома по ул. Ахматовой 34!
Очень хочу приобрести в этом доме двухкомнатную квартиру, буквально на следующей недели. Т. к. Вы уже прошли эти все стадии оформления и находитесь на финишной прямой (ремонт квартир), прошу подсказать:
- как проходит приобретение квартиры (что за договор, нотариальный или нет, переход (оформление) права собственности, на что необходимо обратить внимание при подписании договора, акта и т. п.);
- риэлтор проинформировал, что дом введен, а когда будет сдан под заселение?
- полностью ли подведены и подключены в доме коммуникации?
- необходимо ли переделывать проводку и трубу отопления?
- как происходит подача отопления в квартиры (1 или 2 круга, сверху вниз или наоборот), т. е. будет зимой холодно на этажах с 10 по 17?
Заранее благодарю Вас!
Кость
22.07.2012 04:14:55
2 sorv: Вiдразу скажу, що я сам рiелтор. Маю однокiмнатну квартиру в цьому будинку. Тому можу вiдповiдати i як мешканець.
Покупка квартира може вiдбуватися двома способами. Перший: через Договiр купiвлi-продажу на вторинному ринку. Утiм поки iнформацiї про продаж "двушек" в цьому будинку немає. Немає ще й в мешканцiв правовстановлюючих документiв, без яких продаж неможливий. Та й вартiсть квартири буде близько 112 тис. Напевно Вас цiкавить iнший спосiб - через "Київмiськбуд". Ще є кiлька варiантiв на рiзних поверхах. 9 з плануванням всерединi будинку i 7 кутових. У цьому випадку Ви пiдписуєте Договiр купiвлi-продажу майнових прав iз забудовником. Чекаєте вiд нього довiдки про 100% оплату. Пiдписуєте Акт прийому-передачi майнових прав, потiм Акт прийому-передачi квартири, потiм Договiр iз ЖЕКом, потiм отримуєте ключi вiд прораба будинку. Вже можете починати робити ремонт. I через 2-3 мiсяцi отримаєте вiд забудовника Свiдоцтво про право власностi. Нотарiус тут нi до чого. Вартiсть квартири в цьому випадку з усiма комiсiями складе близько 100 тис.
Будинок вде введений пiд заселеня. Є вода, є електроенергiя, працюють лiфти. Робiть ремонт i живiть. Єдине, що поки ЖЕК не взяв будинок на свiй баланс. Але для Вас це немає значення.
Звiсно комунiкацiх пiдведенi повнiстю. Iнакше би будинок не ввели в експлуатацiю.
Немає сенсу переробляти труби опалення. Для чого?
Холодно взимку не буде. Трубний поверх в цьому будинку 11-й. Опаленя подається з 1-го по 11-й i з 25-го по 11-й. Тепло буде всiм.
Будуть ще запитання пишiть на електронку.
sorv
22.07.2012 14:23:20
Кость: спасибо Вам за ответ.
Рассматриваю угловую 2хкомнатную квартиру, в т. ч. на 11 этаже. Что значит 11 этаж трубный. Техэтаж? В потолок вмонтированы трубы?
Продажа, как мне сказал мой риэлтор, будет по договору имущественных прав с застройщиком. Вот это как раз меня и беспокоит. А почему застройщик так долго делает Свидетельства?
mabar
22.07.2012 17:50:40
Технiчний поверх 13, пiд стелею розведенi труби, iз за них вартiсть квартири була трохи нижчою i їх всi розкупили дуже швидко.
Кость
22.07.2012 18:42:55
Дякую mabar за уточнення. 13-й - трубний поверх.
Olyajam
02.08.2012 15:01:16
Пожалуйста, подскажите номер телефона нашего ЖЕКа. Хотим подписать договор, но нужно договориться с ними о встрече до 9 утра)))
В google не могу найти их номер. Заранее, спасибо!
tonchik
03.08.2012 06:54:14
был тел. 5878624
Кость
10.08.2012 19:49:22
Сусiди, хтось може порадити толкових ремонтникiв. Потрiбнi буквально на тиждень-пiвтора - роботи небагато. Напишiть на електронку.
alexb83
23.08.2012 06:48:57
Добрый день. Хочу купить трешку в этом доме. Никто не продает?
тел. 0632414304
Кость
24.08.2012 03:42:56
Алекс, Ви ж рiелтор. Значить купити Ви не хочете. Вже брехня з Вашого боку. В кращому випадку маєте покупця, який хоче це зробити. Та й це не факт. А починати з брехнi стосунки з клiєнтами негарно.