Позняки-2, стройплощадка 8-А (Киевгорстрой)

Innusyk

Innusyk

26.07.2012 19:31:21

Nataliz:
Название я не знаю, просто мастер из Жека составил акт (характеристику) на квартиру....

Да у нас такая же картина - прописано 3, а живет 5 (это только на нашей площади), и двое у соседей

Цитувати

Innusyk

Innusyk

26.07.2012 19:35:01

Nataliz:
Название я не знаю, просто мастер из Жека составил акт (характеристику) на квартиру....

Большое спасибо! Завтра и я пойду. Хоть по телефону они мне сказали, что без квартучета такие акты не дают? Я вообще в растеряности полной... Еще раз спасибо!

Цитувати

АДВ

АДВ

26.07.2012 19:35:51

Один вечер на форум не зашел, а тут такое... Давайте не будем паниковать раньше времени, и решать проблемы по мере их поступления...

Цитувати

ukrserg

ukrserg

27.07.2012 08:01:52

за цей тиждень наш форум вiдвiдало 2600 осiб...

Цитувати

натафка

натафка

30.07.2012 08:51:56

Доброго дня всiм! Цiкавить питання, чи багатьом телефонували з Фонду з приводу донесення довiдок про те, що всi члени сiмї потребують полiпшення житлових умов? (у нас на черзi стоїть лише чоловiк). Нам подзвонили з Фонду, сказали, що можна взяти таку довiдку в ЖЕКу. А от наш ЖЕК вiдмовляється давати таку довiдку. Кажуть, що не уповноваженi... Цiкаво, кому ж таки видав ЖЕК довiдку такого плану i як саме вона називається? Як Ви з ними домовились? А то наш ЖЕК з нами домовлятися не хоче(

Цитувати

botanyk

botanyk

30.07.2012 13:02:42

Привiт! Сьогоднi пiтписав 3-ох стороннiй договiр про часткову компенсацiю процентiв, при пiдписаннi теж саме просили довiдку з жеку про покращення житлових умов.
Києвської прописки я не маю, беру участь у програмi 3% по 5-ти рiчному договору оренди квартири.
Взяти таку довiдку з жеку в Киевi без прописки не реально, я вже запитував.
Хто ще бере участь в цiй програмi 3% без прописки, вiдгукнiться!

Цитувати

ukrserg

ukrserg

30.07.2012 13:56:41

я взагалi не розумiю до чого тут ЖЕК! В них дiйсно таких повноважень немає. Це посередник мiж тими структурами, якi надають послуги i споживачами тих же послуг. I все! В тому фондi самi не знають що їм робити i де тi довiдки брати. Пропоную всiм об"єднатись i пiти до Комнатного, нехай виясняють.

Цитувати

LiSSenok

LiSSenok

30.07.2012 14:25:06

хорошие новости) нампозвонили из банка-пришла компенсация! ура! заработало!

Цитувати

натафка

натафка

30.07.2012 14:39:17

ukrserg: я взагалi не розумiю до чого тут ЖЕК! В них дiйсно таких повноважень немає. Це посередник...

Я зателефонувала в Мiнiстерство - сказали писати офiцiйний запит на них щодо розяснення змiн Постанови, тому що внесенi змiни суперечливi - нiде конкретно не вказано повиннi члени сiмї позичальника (що перебуває на облiку) стояти на квартоблiку чи не повиннi i що Фонд Постанову трактує по-своєму, хоча це чiтко не прописано в законодавствi.

Цитувати

натафка

натафка

30.07.2012 14:46:09

Фонд, до речi тепер всiх вiдправляє ставати на чергу i уже погоджується почекати, поки члени сiмї на неї стануть. При цьому договiр з фондом уже пiдписаний. У Постановi ж чiтко написано: "Для укладення договору часткової компенсацiї процентiв позичальник подає розпоряднику бюджетних коштiв нижчого рiвня (одержувачу бюджетних коштiв): документи, якi пiдтверджують, що позичальник є таким, який потребує полiпшення житлових умов."

Не написано, що позичальника i членiв його сiмї, у той час як довiдки про доходи повиннi бути i позичальника i яленiв сiмї.

Цитувати
<< 22 23 24 25 26 ... 565
Архів