Позняки-2, стройплощадка 8-А (Киевгорстрой)

ukrserg

ukrserg

07.07.2013 10:11:02

Особисто я нiколи не зможу з цим змиритись.
Але що робити, коли на зустрiч прийшло 30 осiб? Нiколи навiть не мiг подумати, що люди, якi придбали квартири за власнi кошти будуть такими ж пасивними як i решта. Всiм абсолютно байдуже. Навть якби будинок по периметру обнести колючою проволокою, то i тодi б всi сидiли по своїм норам.

Главное, что дом сдадут в срок, а качество.... о чем вы говорите? Мы в "хрущевке" 60 лет жили и нормально... А некоторых устраивает комуналка... А тут целая квартира.... А частники - это даже хорошо. Ведь они не в моей квартире.

Ось така картина виходить...

Цитувати

VMN

VMN

07.07.2013 13:09:43

Вы пишете, что на встрече было 30 человек - так ведь это очень даже хорошо. На нашем форуме навряд ли наберется и 5% от жителей нашего дома, сколько нас тут общается - наверное как раз и будет 30-50 человек, а то и меньше.
К сожалению, я согласна с постом ШумелкаМышь, что КГС все возможное для себя уже взял из этой стройплощадки и идти на поводу частника нет никакого финансового смысла.
Мое мнение - выселение частника это дело времени, единственное чтобы на его месте не впаяли заправку. Вот тогда уже думаю на встречу придет людей побольше :-(

Цитувати

ШумелкаМышь

ШумелкаМышь

07.07.2013 15:27:12

VMN, а можно подробнее о заправке...........
Кажется, я что-то пропустила:( Разве может быть заправка во дворе (хотя в нашей стране я ничему не удивлюсь)? И вообще - о какой заправке речь?

Цитувати

ThumbsUpGuy

ThumbsUpGuy

07.07.2013 15:27:20

ukrserg: Особисто я нiколи не зможу з цим змиритись.
Але що робити, коли на зустрiч прийшло...

Це та зустрiч, на якiй хотiли пiдписати листа до президента?
Оцей лист надавав їй полiтичного забарвлення, а сьогоднi багато хто не хоче мати справ з полiтикою.
З приватниками є кiлька варiантiв розвитку подiй:
- iгнорувати їх, з рештою, вони також люди i мають право власностi на тi будинки, треба поважати права та власнiсть iнших людей;
- самотужки всiм небайдужим зкинутись їм на альтернативнi помешкання;
- уважно вивчити санiтарнi норми, i в разi, якщо поточне розташування висотного i приватного будинкiв їх порушує - готувати колективний позов на забудовника.
Останнi варiанти вимагають грунтовної юридичної пiдтримки.

Як на мене в даний момент потрiбно зосередитися на успiшнiй здачi в експлуатацiю будинку. Кiлькiсть осiб, зацiкавлених у вирiшеннi питань з приватними будинками в подвiр`ї прямо пропорцiйна кiлькостi людей з ордерами на заселення та ключами в кишенi.

Цитувати

VMN

VMN

07.07.2013 16:11:26

ШумелкаМышь: VMN, а можно подробнее о заправке...........
Кажется, я что-то пропустила:( Разве...

Нет, Слава Богу, ни о какой заправке никто не говорит. Это я чисто гипотетически ;-) Частник имеет приватизационные акты на свою землю, а значит может продать ее кому угодно.

Цитувати

ukrserg

ukrserg

07.07.2013 16:15:24

ThumbsUpGuy:
Це та зустрiч, на якiй хотiли пiдписати листа до президента?
Оцей лист надавав...

Просто цiкаво, де там полiтика була у листi?

Цитувати

VMN

VMN

07.07.2013 16:26:57

От тiльки-но спало на думку: а що як люди купували квартиру в нашому будинку не для себе, скажiмо на перепродаж або задля оренди? Тодi їм має бути байдуже що там за вiкном i чи з"їде той приватник.

ThumbsUpGuy, другий пункт це жарт? Чи Ви й справдi готовi виступити спонсором ;-))
На рахунок третього пункту - це так само як спочатку роблять перепланування, а потiм сплачують штраф :-)) Гадаю КМБ пiдрахувало, що навiть у випадку неправомiрного зведення будинку впритул до приватника, сальдо вiд виручки за продаж квартир у 5-6 секцiях буде бiльше нiж штраф.
Залишається перший пункт, що скорiш всього ми й матимемо)) Але чи буде комфортно спiвiснувати приватнику iз багатоповерхiвками, в якi в"їдуть декiлька тисяч людей? В рештi решт вони самi собi обрали такий розвиток свого подальшого життя...

Цитувати

ThumbsUpGuy

ThumbsUpGuy

07.07.2013 17:24:20

Для ukrserg:
Лист президенту це i є полiтика. Крiм того, це не рiвень глави держави вирiшувати побутовi проблеми маргiнальної групи людей. Хоча, в свiтлi того, що наш президент поводиться в ключi i провадить полiтику пан-холоп, такий лист цiлком мiг би бути розглянутий президентом, була б реакцiя i т. п. все б це вкладалось в iснуючу державну полiтику, а вiдтак такi листи посадовцям, окрiм районного прокурора, будуть полiтичним.

Для VMN:
Так, це був жарт.
Щодо колективного позову - якщо справi, якщо вона буде, надати широкого розголосу, то справа буде в пiдтримцi кмб репутацiї, i щоб вийти з ситуацiї - доведеться кмб дiяти.

Цитувати

Innusyk

Innusyk

07.07.2013 18:45:53

ШумелкаМышь: Добрый день всем! Вот и мы к вам присоединились, купили квартиру в строящихся секциях....

ШумелкаМышь, очень приятно, когда присоединяются все новые и новые соседи!
Вы подтвердили мои предположения, что вход в подъезды 5 и 6 секции сделают с Ахматовой. Я бы на месте архитектора еще и с 4й секции также подъезд развернула, а то там со двора тесновато.

А вообще, у всех дворы банальные: чуть газончика, дорожки, машины, а у нас будет уникальный двор - с озером и садом. Это эксклюзив не только для Позняков:)

Цитувати

Innusyk

Innusyk

07.07.2013 19:12:22

ThumbsUpGuy: Для ukrserg:
Лист президенту це i є полiтика. Крiм того, це не рiвень глави держави...

ThumbsUpGuy, неужели вы и вправду думаете, что таким делом в суде или на ТВ(с такой тематикой) можно в наше время кого-то сильно удивить?

А на мой взгляд репутация кмб в том, что инвесторы вкладывая свои деньги не остаются "с носом". Пусть с задержками, но все дома сдаются и люди получаю заветные ключи.
Вот если бы кмб одну квартиру продали бы 2 или 3 инвесторам, вот это был бы резонанс (но этого не может быть по определению), а так...

Хотя если вы финансируете наш коллективный иск в суд (гос. пошлину иска - учитывая рыночную стоимость земли частников) и все остальное сопровождение прохождения дела в суде, можно попробовать.

Цитувати
<< 239 240 241 242 243 ... 565
Архів