B52
26.12.2007 18:25:03
Всем привет.
на митинге будем составлять собственноручно список, в котором будут указаны номера договоров и паспорные данные-серия номер кем и когда выдан.
принесите пож=ста данные с собой
Огурцов
26.12.2007 18:46:22
B52 :
26.12.07 / 20:25 Всем привет.
на митинге будем составлять
Скільки можна складати списки? Уже давно реєстр складений і погоджений з ВВ, Алесом і т. д., Там були і паспортні дані і договора. А в Шальман взагалі повна інфа.
Waiting
27.12.2007 07:44:00
Лига: Решение о проведении митинга обсуждалось на общем собрании АЧИИС, которое состоялось...
AGRO
28.12.2007 06:03:15
Здравствуйте.
Как и где можна получить номер квартиры. Я вчера хотел спросить но надо было срочно уйти по работе от Адм. Президента.
Или номер можна получить если есть решения Третейского суда, ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА.
Спасиба.
ТаняШа
29.12.2007 09:23:27
Дозвольте привітати всіх з наступаючим Новим роком. Що хотілося б побажати всім нам? Звичайно, що новосілля в Новому році. Та якою б оптимісткою я не була, все ж є реальність – мабуть що новосілля будемо святкувати вже у 2009. Та хай би там як, але впевнена, що 2008 рік буде зламним у нашій проблемі. Однозначно з весни на об’єкті будуть активні роботи. Так. я в це вірю. І впевнено скажу, ми все зробимо для того щоб допомогти і замовнику нашому дорогому, і забудовнику перестати амбіційно думати, а починати працювати в напрямку відновлення будівельних робіт.
Згідна, мої слова звучать дещо по-чиновницьки, але така вже наша проблема – тільки чиновницькими методами її можна вирішити.
Хочу побажати нам, щоб нас нарешті почули, щоб нашу проблему зрозуміли і почали робити все можливе, щоб такого не повторилося.
Поважаймо один одного, адже тепер можна впевнено сказати, ми сильні коли разом. Підтримуймо один одного. А щирі слова правди давайте вчитися все ж таки говорити у вічі. Людина має більше поваги, коли вміє свою думку сказати прямо, а не ховатися і викрикувати із-за кутка.
Зі святом вас і вашу родину.
Тримаймося. У нас все буде добре. Головне в це вірити.
Т. Шальман.
AGRO
30.12.2007 04:36:57
Здравствуйте.
Как и где можна получить номер квартиры. Я вчера хотел спросить но надо было срочно уйти по работе от Адм. Президента.
Или номер можна получить если есть решения Третейского суда, ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА.
Спасиба.
sens
31.12.2007 18:47:03
Шановні сусіди!
Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.
З Новим Роком!
З найкращими побажаннями з Королівства Швеції, Денис Андрущак.
andrew05
08.01.2008 14:45:31
На нашей долбанной стройке, сезонная зимняя заморозка. С новым Годом!
Virgo
08.01.2008 15:32:04
Есть информация, что на месте нашей стройки в 80-е годы располагалось кладбище, которое чутким решением гор. администрации частично было перенесено, а что перенести не успели, просто засыпали слоями земли. Все во имя расчистки территории для застройки района.
Может кто-то подтвердить или опровергнуть эту инфу ?
Уж очень занимательный получается казус...
serzh
09.01.2008 13:25:55
Могу сказать одно, нефиг замарачивать этим себе голову.
Таня! Инна! когда снова пойдем к кабмину? Давайте не будем им давать время забывать про нас.