Позняки 3, дом 6 - Днепровская набережная, 19-В (Житло-інвест)

vldmr

vldmr

17.12.2007 11:53:13

ЭССЕНИЗАТОР: Братья и сестры! Соседи! Кто-то может резюмировать все здесь сказанное. Т. е. сформулировать...

надо не деньги, а паяльники засовывать им в одно место.

Цитувати

Кость

Кость

17.12.2007 13:28:05

2 ООТ: да дупа повна з цим грьобаним переобміром. Тиждень тому інженер БТІ сказав, що поверне площу з 115,1 до проектної 113,7. А сьогодні, сцуко, подзвонило і сказало, що поверне тільки до 114,9. Тиждень тому я йому натякав на вдячність, а він відмовлявся. А тепер таке западло підсунув. Ну не гавнюк?

Цитувати

ООТ

ООТ

17.12.2007 16:06:03

У них там тісна кооперація, між ЖІ та БТІ, і навряд чи він пішов би на серйозне зменшення, оскільки получив би по шапці. Максимум, що вони можуть скоригувати, це мабудь 0,1-0,2 м. У мене, получилось на о,1м більше, що я і акцептував.
Хтось робиуже плани по внутрішноьму переплануванню 3 х кімнатної. Мені порекомендували посавити з гіпсокартону стіну між кхнею та кімнатою, а стіни між коридором і кімнатою взагалі знасти, щоб обєднати кімну з великим коридором. У житловий блок, там де починається санвузол поставити двері. В когось є інші плани???

Цитувати

ЭССЕНИЗАТОР

ЭССЕНИЗАТОР

17.12.2007 16:18:53

Прокоп писал: "Какие-то люди посоветовали в "трешке" маленький сортир переносить к кухне. Посмотрел, мне идея очень понравилась. Коридор получается ровный и громадный без выступающего на полтора метра сортира. А возле кухни он вписывается нормально и никому не мешает. Хотя это дело вкуса". Когда был в своей квартире прикинул... мне очень понравилось. Кстати, в 5 доме знакомая уже осуществила такое усовершенствование. Просто обалдеть. Квартира, визуально, становится в два раза больше.

Цитувати

vldmr

vldmr

17.12.2007 19:00:27

мне кажется что 90% трешек будут с сортиром возле кухни, уж очень там он хорошо вписываеться, и труба канализационная там широкая.

Цитувати

Авиатор

Авиатор

18.12.2007 16:01:00

Кость: 2 ООТ: да дупа повна з цим грьобаним переобміром. Тиждень тому інженер БТІ сказав,...

А почему "ДУПА"?
БТИ, по словам ЖИ, должно назначить день перемера, и в присутствии трех сторон (БТИ, ЖИ, Вы и может застройщик) будут перемерять.

Вот только грустно, что дом у нас вовсе не прямоугольный :(
Изначально ЖИ сообщили, что у меня меньше планового на 0,8 м кв. Но тут похоже все намного хуже. Перемеривал квартиру - думаю метра полтора и то и больше.

Интересно будет услышать мнение тех, кто уже перемеривал.

Цитувати

OOT

OOT

18.12.2007 16:38:33

Народ, так конкретно по нашому будинку, яка ситуація. Хтось там буває?? Зокрема по 4 секції? Чого реально не вистачає для початку ремонту?

Щоб у нас не вийшло як у сусідів - завтраками кормили рік (Ахматової 50):
"только после жалоб и начались работы по устранению недостатков (установка доводчиков, подключенние отопления и водо и электроснабженияснабжения) в доме и длился процесс чуть больше месяца (оказалось, что трубы не так подключены, горячая воды быда перепутанна с холодной, некторых после подключенния отопления начало затапливать и т. д.) лифт до сих пор не понятно как работает...
жалобу коллективную писали в Дарницкую администрацию, ЖИ, ЖС, Черновецкому, Администрацию президента (предварительно общались с ГУ по архитектуре и строительству, зам. Черновецкого в телефонном режиме)..."

З першого будинку щось пробують робити, однак, поки що без успішно.
Скільки тут на форумі людей з б.6.
Нехочу видатись нетерплячим, однак мені здається треба моніторити ситуацію і можливо підєднуватися до інших з якимось скаргами або самим писати. А то ми не заселимося не лише до літа, а й до наступного нового року.

Цитувати

Кость

Кость

18.12.2007 16:48:41

2 ООТ: та заселимося... вже навесні люди житимуть...

Цитувати

OOT

OOT

18.12.2007 17:40:16

Костя, Ви оптиміст, і після ваших відвідин будинку, виявляється, що там усе є і все працює:)

Цитувати

Кость

Кость

19.12.2007 07:49:48

Учора був на квартирі. Поставив градусник, щоб перевірити температру в ній. +7. Як кажуть будівельники, цього буде замало для початку ремонту. І не через те, що їм буде холодно, а через те, що для якісного висихання різних розчинів треба більша температура.

Цитувати
<< 17 18 19 20 21 ... 61
Архів