Ирена
20.09.2008 21:20:23
По моим сведениям в доме по Днепровской набережной 19 В в первом парадном уже заселились 21 квартира. Откликнитесь кто из первой парадной был на собрании? И что решили? Уже раза три ночью на посту консьержек никого не было, а парадная открыта. Как быть, соседи? Или всем всеравно?
OOT
23.09.2008 18:44:02
Негарно так про сусідів.
Наскільки мені відомо, ніхто проти оплати послуг консєржа не виступав. Узгоджена сума - 80 гривень.
Хотілося б, щоб народ зрозумів, що мове йде не про економію, а про те, що ми взагалі можемо залишитися без нормальних консєржів, які зараз працюють, оскільки ЖЕК їм майже нічого не сплачує.
А відносно жлободжрому, так подивіться, куди ви мусор викоидаєте і який у вас порядок на поверсі.
sacha
24.09.2008 15:09:56
Если бы вопрос стоял в 20 гривнях... Сейчас платим 100, а некоторые говорят по 80 грн. давайте будем платить !
Так нафиг мы убивали свое время и нервы и собирались за 20 грн. ?!!!
Вот это называется жлобство ! Я тогда и дальше Жэк у по 100 буду платить !
По моему мнению если мы напрямую будем платить консержак по 50 грн. с квартиры то консержки будут получать в разы больше чем сейчас и будут довольны, а мы заключив с ними договор можем требовать по существу. Кто платить тот и музыку заказывает :)
Ирена
25.09.2008 14:25:26
Совершенно с Вами согласна. Так в чем же дело давайте собираться и непосредственно с консьержками будем договариваться. В чем заминка? столько уже говорено переговорено, а действовать?
OOT
26.09.2008 12:42:19
Народ, я принципово не розумію предмету нашого спору. Навіщо ці ускладнення. Мені здається, що усі зацікавлені в тому, щоб консєрж був і працював нормально. Скільки платити, 50, 80 чи 100, це не принципово. Головне, щоб консєрж працював. Проблема полягає в тому, що якщо ми не вирішимо питання, взагалі залишимося без нормального консєржа. Оскільки, те що їм платить ЖЕК, їх не задовільняє. Ці що є звільняться, а прийдуть халявщики, які взагалі нічого не будуть робити. Відносно жалоб, мені здається тут взагалі проблем немає, якщо у Вас будуть претензіїї до нього, просто це йому скажете і не заплатите за черговий місяць. Давайте врешті решт щось вирішимо, а то навколо цього пльового питання ми уже сперечаємося півроку, а тим часом сусідній будинок кучу нашої територіх відтяпав.
Андрей-1
29.09.2008 14:56:31
В мене теж з п*ятниці не працює телебачення. Сьогодні нарешті додзвонився до якогось керівника і він пообіцяв. що у вівторок відремонтують. Будемо сподіватись. А, взагалі, повністю згоден, що необхідно ламати монополію Телесистем України і давати можливість мешканцям вільно обирати постачальника послуг. Навіть якщо це зашкодить особистим інтересам керівництва ЖЕКу.
Андрей-1
27.10.2008 08:29:56
Ірена. А Ви в якому парадному? В мене в 4-тому з середи працює опалення. Це- щось незрозуміле. Ви зверніться до ЖЕКу. Може тільки Вашу квартиру не підключили?
Ирена
28.10.2008 10:55:03
Уже подключили, греет нормально, но для такой площади эти радиаторы маловаты. При морозе не знаю как они справятся.
Кац
30.10.2008 10:38:06
Ирена: Уже подключили, греет нормально, но для такой площади эти радиаторы маловаты. При...
Можете спокойно не волноваться. Никак не справятся!!!
mas
31.10.2008 14:07:19
Подскажите, когда у Вас ЖЕК принял дом.
я из 25-го дома.