ArturKing
22.10.2012 18:56:06
Друга частина
ЧОМУ НАМ ВИГIДНО СТВОРИТИ ОСББ
1. ОСББ є неприбутковою органiзацiєю, яка не сплачує податкiв (вартiсть тарифiв можна вже знизити на 25-30%)
2. ОСББ не має "роздутого" штату працiвникiв: директора, його заступникiв, головного iнженера, майстрiв, бухгалтерiв, оплату працi яких здiйснюємо ми з вами
3. Тариф на утримання будинку встановлюємо ми з вами самостiйно. За опалення, водопостачання i водовiдведення та свiтло сплачуємо вiдповiдним постачальникам послуг.
4. В ОСББ мешканцi, якi мають пiльги, продовжують ними користуватися. Компенсацiю ОСББ отримує вiд управлiння соцiального захисту населення
5. За кошти на утримання будинку можна дiйсно його утримувати в належному станi, а не чекати десятилiттями, коли ЖЕК пофарбує дверi чи замiнить лампочку.
6. Ми можемо постiйно контролювати дiяльнiсть ОСББ, на вiдмiну вiд ТОВ.
7. ВЛАСНИКИ – ЦЕ МИ, а не «родичi певних чиновникiв та депутатiв».
8. Даний процес йде запущено i в сусiднiх будинках, що на подальшому етапi дасть змогу об’єднатися у асоцiацiю ОСББ.
Шановнi власники квартир! Прохання поставитися до даної проблеми вiдповiдально! Ви у свої квартири вкладали свої кошти, заробленi ВАМИ, а зараз ВАС нiщо не ставлять, прирiвнюють до рiвня гуртожиткiв, та «баранiв», якi тихо проковтнуть наживку, а далi їх будуть «стригти поповнiй». Якщо дехто думає, що пересидiвши за зачиненими дверима i все без нього вирiшиться, то вiн глибоко помиляється. Люди з ТОВ не зупиняться нi перед чим, i через деякий час нiхто вже не зможе нiчого вирiшити. Не приймайте пози страуса – це може дорого для вас обiйтися!!!
Для створення ОСББ необхiдна вiдповiдна iнформацiя:
-№ квартири,
-прiзвище, iм’я та по батьковi власника(iв), згiдно свiдоцтва про право власностi чи iншого документу (договiр купiвлi-продажу)
-площа квартири, кв. м.
-контактний телефон
В разi згоди, прохання ТЕРМIНОВО залишити цю iнформацiю (заповнити форму) у консьєржа 3 парадного.
Квартиронаймачам прохання термiново передати даний лист власникам квартир.
ВАЖЛИВА IНФОРМАЦIЯ!! УХВАЛЕНО ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ МЕШКАНЦIВ МIКРОРАЙОНУ!!!
1. НЕ ЗДIЙСНЮВАТИ ЖОДНИХ ПЛАТЕЖIВ ПО КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГАХ НА ТОВ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ЕКСПЕРТНИЙ ЦЕНТР» ДО З’ЯСУВАННЯ СИТУАЦIЇ – ЗДIСНЕНИЙ ПЛАТIЖ ПРИЙНЯТТЯ УМОВ ТА ЗАКЛЮЧЕННЯ ДОГОВОРУ З ТОВ.
2. ДЛЯ ВЛАСНОЇ БЕЗПЕКИ НЕ ПIДПИСУВАТИ ЖОДНОГО ДОГОВОРУ З ТОВ «ПУЕЦ»!!
Iнiцiативна група будинку по вул. Цвєтаєвой,9.
Alex_Nem
22.10.2012 19:01:20
Если кому надо сделал наглядную агитацию https://docs.google.com/open?id=0BwHjdOCWhiAHRWc0Q2h5c19PVUE Я распечатал и вывесил в подъезде
Happy
23.10.2012 06:43:24
ArturKing: Друга частина
ЧОМУ НАМ ВИГIДНО СТВОРИТИ ОСББ
1. ОСББ є неприбутковою органiзацiєю,...
Уважаемый, из какого под"езда Вы -инициативная группа ?
Happy
23.10.2012 06:54:01
Alex_Nem: Если кому надо сделал наглядную агитацию https://docs.google.com/open?id=0BwHjdOCWhiAHRWc0Q2h5c19PVUE...
Александр, вот последствия этого собрания - теперь каждая "инициативная группа" будет писать листовки и начнется хаос. Я уже вчера повесила на нашем под"езде об"явление (двери, холл, лифты), распечатала Вашу листовку для всех жильцов и списки для записи данных, проинструктировала старшую нашу конс"ержку, процесс пошел, письмо для прокуратуры (списки)почти готовы, Ваше новое об"явление если можно печатните еще (для лифтов) или бросьте мне на почту, а я распечатаю.
ArturKing
23.10.2012 07:07:59
Шановна Happy! Це не кожна "iнiцiативна група"! Це люди, якi були на зборах i якi залишили свої даннi кординаторам. Я ще раз прошу вас не нагнiтати ситуацiї та не сваритися. У цю групу входить i Олександр. Те що ви розклеїли оголошення це добре, тiльки у 1 пiдїздi вони лежать на столику бiля вахтера, лист також у вахтерiв, якi повнiстю iгнорують нашi iнiцiативи. Я запропонував свiй варiант листiвки з поясненням про користь та зло вiд ОСББ та ТОВ, iнформацiю на прикладi iнших будинкiв(Блог Т. Монтян на Укрправдi) просив внести корективи якщо вони у вас є.
Happy
23.10.2012 07:21:49
Я не нагнетаю ситуацию, а выразила свое несогласие по-поводу собрания, которое было так подготовлено, что об"явление никто не прочитал, и что при наличии уже существующей инициативной группы с 2010 года нашего под"езда, на этом собрании выбираются новые инициативные группы, причем жильцами с других под"ездов. Меня просто удивляет ситуация -Александр и меня, и второго нашего участника знает еще с 2010 года -вместе стояли под домом, когда он строился, вместе ходили на все собрания, в ЖЭК, и теперь, когда нужна консолидация -происходит хаос, каждый назначает кто кого хочет, делает что хочет. Я не против, занимайтесь, не буду больше никого беспокоить
Happy
23.10.2012 07:54:24
ArturKing: Шановна Happy! Це не кожна "iнiцiативна група"! Це люди, якi були на зборах i якi...
А в 1 под"езде ситуация проста -там живет наша мастер, и вероятно она запретила конс"ержкам что-либо делать, она подходила и к нашим и говорила, что мы сумасшедшие и больные на голову, но так как конс"ержки с 2011 года не ЖЭКА, то слушают только нашу инициативную группу, и то что у нас в под"езде, около под"езда, порядок во всем -заслуга инициативной группы, которая работает с 2010 года
Alex_Nem
23.10.2012 10:40:20
Happy:
Александр, вот последствия этого собрания - теперь каждая "инициативная группа"...
Чуть выше есть ссылка на агитацию. Убедительная просьба - не сваритися. Предлагаю вывесить в каждом подъезде перечень представителей инициативной группы. Просьба скинуть мне на onemtsov@gmail.com контактную информацию - я распечатаю, и еще на адресс Власенко Юрия yuriy-vlasenko@ukr.net. Убедительная просьба собственникам квартир в 1 подъезде поговорить с консъержами - там действительно "работает" на ТОВ ПУЕЦ Надежда Алексеевна (она будет ставить палки в колеса при создании ОСББ)
Sliver
23.10.2012 15:14:02
По моему тема создания ОСББ поднималась, но так и осталась "висеть". И сейчас как я понимаю это только разговоры. А Надежда Алексеевна, одна, сильно может поставить "палки в колёса"? Волков бояться, в лес не ходить. Я лично за создание ОСББ. Может хоть так будет понятней, за что и сколько платим.
Alex_Nem
23.10.2012 19:04:55
Завтра 24 октября в 19:00 сбор инициативной группы по планированию наших действий по созданию ОСББ