Осокорки-6, ул. Б. Гмыри, 8-б (Киевгорстрой)

Незнакомка

Незнакомка

01.11.2010 12:19:53

Хм... а зачем нам домофон?

Цитувати

Полиночка

Полиночка

01.11.2010 12:58:06

если на месте нет консьержки, вечер, двери закрыты-гости к нам не попадут))). только придется вниз спускаться. но наверное домофоны дорогие. я еще не узнавала. кто что знает?

Цитувати

Alias

Alias

01.11.2010 15:06:01

Я лично себе буду ставить домофон на квартиру, если туда можно включить общедомовой то хорошо.

Цитувати

Vit

Vit

01.11.2010 17:57:46

У кого-нибудь есть информация о терморегуляторах на батареи? Будут их выдавать или сразу идти покупать самому, не дожидаясь с моря погоды…

Цитувати

Quadus

Quadus

02.11.2010 15:21:56

Незнакомка:
На счет претензии - это каждый будет писать по отдельности?или коллективно?
П....

АКТ-ПРЕТЕНЗIЯ
про неналежне надання або ненадання послуг

м. Київ __________________ 2010 р.

Згiдно з договором N __________________,
керуючись положеннями постанови КМУ вiд 21 липня 2005 р. N 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення та типового договору про надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення»,
споживач _______________________________
висловлює претензiї виконавцю ___________________ щодо якостi надання послуг по теплопостачанню _______________, за незабезпечення якiсних показникiв теплопостачання в квартирi _______________.

Зокрема, температура опалюваної житлової площi квартири _______ з ______2010р. по __________ 2010р. включно складала близько + 18 оС (враховуючи, що середньодобова температура за межами будинку за даний перiод складала близько + ___ о С).

Враховуючи щоденне зниження температури в зв’язку iз наближенням зими – iснує обґрунтована ймовiрнiсть, що температура опалюваної житлової площi квартири _______, при встановленнi середньодобової температури за межами будинку з позначкою «мiнус» - буде становити < 18° C.

У зв`язку з викладеним, виконавець повинен забезпечити вiдповiдний рiвень надання послуг, або зробити перерахунок розмiру плати за неналежно наданi або ненаданi послуги та сплатити неустойку споживачам згiдно з умовами договору _________________.

Iншi умови: При проведеннi перерахунку розмiру плати за надання послуг з централiзованого опалення, сторони керуються положеннями постанови КМУ «Про затвердження Порядку проведення перерахункiв розмiру плати за надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення в разi ненадання їх або надання не в повному обсязi, зниження якостi» вiд 17 лютого 2010 р. N 151.

СПОЖИВАЧ

ВИКОНАВЕЦЬ

У разi неприбуття представника виконавця в установлений договором строк для проведення перевiрки кiлькiсних та/або якiсних показникiв або необґрунтованої вiдмови вiд пiдписання акта-претензiї вiн вважається дiйсним, якщо його пiдписали не менш як два споживачi.

Цитувати

vmi

vmi

03.11.2010 10:43:53

Поскажите, кто уже платил за электричество. Необходим отдельный Договор в Киевэнерго или все будет начислять ЖЭК?

Цитувати

Анна-002

Анна-002

03.11.2010 11:33:28

Я звонила в ЖЕК, там сказали, что они будут присылать электриков для обнуления счётчиков, а после этого они начнут присылать квитанцию за электроэнергию. А пока пользуемся на шару. Так что никаких отдельных договоров не нужно.

Цитувати

vmi

vmi

03.11.2010 15:02:52

Анечка 002 большое спасибо. Давайте дружить, я с 10 этажа 2-ой секции и мальчик.

Цитувати

Анна-002

Анна-002

03.11.2010 17:11:25

To vmi: :)))). Да я всегда только ЗА дружбу.

Цитувати

vmi

vmi

04.11.2010 09:38:56

Анечке 002. Тогда я у Вас с тортиком. Толко не знаю в какую дверь звонить.

Цитувати
<< 104 105 106 107 108 ... 117
Архів