С праздником!

Idalgo

Idalgo

22.11.2011 13:18:45

Ну да, давил
"В донесениях и отчетах того времени можно было прочесть такие строки: "Экипаж танка 64 мсп 55 мед (старшина сверхсрочной службы Андреев Ю. И., младший сержант Махотин Е. Н. и рядовой Казарик П. Д.) на пути движения встретили организованную контрреволюционными элементами толпу молодежи и детей. Стремясь избежать жертв со стороны местного населения, они приняли решение на обход его, во время которого танк опрокинулся. Экипаж погиб".

Цитувати

kharch

kharch

23.11.2011 07:32:02

Iдальго, я так розумiю, танк перекинувся тому що був завантажений голандськими тюльпанами вище башти, а чехи були такi радi що до них приїхали славянскiє браття iз рускава мiра, що хотiли понести танк на руках прямо на свiжо-побудований п`ядестал.
Вчора вiдвiдав майдан. Перше що почув, коли вийшов з метро "Аранжевиє лiдери далжны атветить. Па газавай принцесє плачєт тюрьма". Нiфiга, собi думаю, помаранчевий майданчик. Коли перейшов на сторону, де вiдбувався мiтинг, зрозумiв, що це Калашнiков i бригада. Виступи тiльки росiйською мовою. Ну i постiйно крутили пластинку з українською пiснею "об`єднаймося браття".
Об`єднатися заважав мiцний та страшнючий мiлiцейський кордон, який охороняв Калашнiковський перформанс. Як тiльки годинник бенькнув "вiсiм", я почув як Калашнiков лизнув зад ментам щось на кшалт "спасiбо настоящим синовьям украiнского народа каториє ахраняют настаящих дачерей i синавей украiнского народа i мiтинг розчинився у нiчних сутiнках, як карета та конi попелюшки перетворилися на смiття та щурiв. До правди сказати, альтернативний "щирий" помаранчевий мiтинг приблизно в цей самий час порiдiв майже так само. Залишилися окремi дядьки з помаранчевими шарфами та пару ораторiв якi у портативнi гучномовцi намагалися донести якiсь прописнi iстини до тих людей, якi залишилися. Я зрозумiв, що я один з цих придуркiв(правда без помаранчевого шарфика) i пора вже чолопати додому. Вогонь скорiше не горить, а ледве тлiє.
Так що, Iдальго, знову можеш дiставати мою цитату про тих, що ховалися по лiсам та хатам зкраю та мрiяли, щоб у сусiда здохла корова. Є мрiї та аффiрмацiї, а є - реальнiсть.

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

23.11.2011 08:44:43

"Так що, Iдальго, знову можеш дiставати мою цитату про тих, що ховалися по лiсам та хатам зкраю та мрiяли, щоб у сусiда здохла корова"

Да нет, Харч. Цитировать это не буду.
Наоборот отмечу, что лично мне приятно за своих сограждан, которые все таки разобрались откуда растут уши у т. н."оранжевой революции" и подобным отношением к "юбилею" высказали свое отношение как к пляскам на майдане, так и к их лидерам. Уже сидящим и еще ждущим посадки

Цитувати

Фифа

Фифа

24.11.2011 06:29:29

kharch: Iдальго, я так розумiю, танк перекинувся тому що був завантажений голандськими тюльпанами...

Харч, все это похоже на шоу "ананасовый майдан побеждает оранжевый".
И скорее он больше нужен был ананасовым чем оранжевым. Для отвода глаз от более серьезного сопротивления.
Настоящий майдан сейчас в Донецке, где люди грозят самосожжением. И это ужасно...
"Аранжевиє лiдери далжны атветить. Па газавай принцесє плачєт тюрьма"
Каннибализм чистой воды. Это естественно для тех, кто уже не раз кого-то замочил, заатвечал и сидел. Базар по фене и насилие- вот ценности, которые пытаются навязать украинцу. А потом тот же народ начнут обвинять в терроризме...
Нечего там и правда делать, на майдане. Потому, что они понимают уже слабые стороны и обучены тому как противостоять. Скоро люди поумнеют и будут организовывать сопротивление там, где не будут ожидать...
Вот только без идеологии все эти митинги дадут еще худший эффект, чем даже при оранжевой революции.
Тогда хотя бы люди знали, что их движет. Выборный цинизм и шулерство зашло так далеко, что проглотить это многие не смогли. Люди требовали гласности, демократии и прозрачности... И лелеяли надежду, что то, что если мы будем знать о грехах политиков мы сможем на них влиять... Однако знали, знаем до сих пор, а вот влиять не можем. Потому, что от того что мы узнали мы еще больше запутались, разочаровались и отупели. Мы вдруг поняли, что майдан-не способ ибо настолько глубока проблема, что от замены тройки голов сверху очень мало, что может измениться.
СИСТЕМА. Скованная одной цепью, связанная одной целью....
Нужно изменять СИСТЕМУ. И без интеллектуалов это не сделать...
На мой взгляд самым серьезным образом необходимо народу разобраться какие правила игры в выборы, нужно разобраться какие баги в законодательстве дают возможность формировать с легкостью большинство "скованное одной целью". Если бы не было сейчас этого "большинства" в раде, не было бы сейчас массы жутких законов и реформ. Нужно понять как работают органы контроля и судебные институты. Нужны четкие требования, что мы хотим изменить. А вот тогда можно идти штурмовать белый дом с этими требованиями. По-другому никак.
Я полагаю, что уже многие политики обалдели от того, к чему привела их продажность... Наивысшей проблемой сегодняшней власти является-продажность, политическая проституция.

Цитувати

kharch

kharch

24.11.2011 06:55:58

Гарний пост, Фiфа! Все чiтко, по сутi i без особистостей. Наша лiнь, безiнiцiативнiсть, безвiдповiдальнiсть, пофiгiзм, небажання думати i дiяти - це корнi i глибиннi причини ситуацiї в якiй опинилася Україна. А не Янукович, Ющенко, Юля чи Юра Єнакiєвський. Вони просто спритнi перевертнi якi користаються ситуацiєю.

Всiм вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

24.11.2011 07:04:43

Фифа:
Харч, все это похоже на шоу "ананасовый майдан побеждает оранжевый".
И скорее...

Фифа "Нужно изменять СИСТЕМУ. И без интеллектуалов это не сделать..."
Фифа собралась во власть!

Цитувати

Михалыч

Михалыч

28.12.2011 13:20:48

Дык интеллектуал, интеллигент от слова ИНТЕЛЛЕКТ!!!
А надо чтоб от слова "ТЕЛЕГА"... Шоб к народу поближе и понятнее.

Селюки-бухгалтера и бабы параски FOREVER!!!

Цитувати

kharch

kharch

31.12.2011 16:29:02

Хочу привiтати всiх з наступаючим Новим Роком!
Пiдтримаю Мiхалича i привiтаю окремо Адмiнiстрацiю цього сайту!
Ви створили i пiдтримуєте чудовий ресурс, який цiкаво читати i давно вже став для багатьох людей настольною книгою фаворитним сайтом для читання та спiлкування. Почитував гiлку
http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=4&IDT=4636
замiсть easy reading.
Був приємно здивований оперативною реакцiєю Київмiськбуду на бажання майбутнiх жильцiв писати жалобнi листи у всi iнстанцiї. Буквально за кiлька днiв почалися iнтенсивнi роботи по пiдключенню комунiкацiй. Це приклад того, що комунiкацiї дiють. I це надихає.
Гарна модерацiя, виважена iнформацiйна полiтика - так тримати!
Окрему подяку i поздоровлення хочу виразити всiм читачам цього ресурсу.
З вами цiкаво, можна набратися розуму. Всiм бажаю виваженостi, взаємоповаги, симпатiї, оптимiзму, позитиву.

Всiм хто це читає, бажаю знайти наступного року щастя, визволення вiд нашого дракону, вигiдно продати i купити, хвилюватися реальними проблемами, думати про рiшення, нiкого не судити а шукати позитив.

Всiм вдачi i щастя!

Цитувати

Администратор

Администратор

01.01.2012 06:24:02

Спасибо огромное за добрые слова.
Спасибо и за то, что столько лет с нами, терпите порой жесткую модерацию.

Всех с Новым Годом! Желаем вам и вашим близким здоровья, благополучия и взаимопонимания!

Цитувати

kharch

kharch

26.01.2012 05:13:24

Хочу привiтати з днем народження одного зi стовбiв цього форуму, особливо гiлки про оренду де вiн бог i цар, шановного форумчанина Бороду!
Юлiан: бажаю тобi здоров`я, вдачi, многая лiта, статкiв, безхмарного сiмейного життя, здоров`я всiй твоїй родинi i щастя!
Живи довго i будь розумним!

Вдачi!

Цитувати
<< 30 31 32 33 34 ... 36
Архів