ОКО
06.11.2007 11:03:40
Внимательней читайтею Я написал "ПО БОЛЬШОМУ СЧЕТУ".
Такое обобщение аналогично обобщению о походе в нужник-что по БОЛЬШОМУ что по МАЛОМУ. Всё одно цель назначения одна-сортир!
Что-бы вы тут ни писали-суть одна:дерьмо на выходе!
ГлазНарода
06.11.2007 11:31:12
ОКО: "Какая Палестина. Вы разве не знаете, что Иисус ГАЛЫЧАНИН?"
Это бредни украинских...
Батенька, а КОГДА, позвольте Вас спросить, основан Константинополь? Закладывал Константинополь уже император-христианин. А что делало христианство предыдущие 300 лет? И какое христианство переезжало в Византию?
А о Руси Киевской Московской и Белой - расскажите ка лучше священнослужителям УПЦ МП, УПЦ КП и автокефальной.
Староверов куда дели? У-у, еретики...
Изыди, сатана.
kharch
06.11.2007 11:34:48
Одним словом, я зрозумів, що після того, як ОКО полазив по форуму пушистиків в нього прорізався гострий нюх.
І тепер він чує вонь з рота.
Чийого?
Itel
06.11.2007 12:14:54
"У мамки в селі собаки довго не живуть."
А моїй кішці виповниться наступного місяця 14 років.
І рибу у мене крала, і посуд била...
І мені жаль, коли природній інстинкт приводить звіра, "з яким кожного ранку намотував 8км по навколишнім лісам", до смертного вироку, і сумувати за цим - це шкодити собі.
Сподіваюсь, Умка достатньо розумний, щоб не проявляти свої інстинкти на шпалерах.
Администратор
06.11.2007 12:17:25
Уважаемые!
И вам не надоело собачиться?
Такую хорошую ветку превратили в очередной базар...
Все все прочитали? Можно удалять?
sasha13
06.11.2007 12:22:15
да
только котодержатель оставьте плисс
kharch
06.11.2007 12:45:30
Itel: "У мамки в селі собаки довго не живуть."
А моїй кішці виповниться наступного...
Сумно, що навіть розумна Ітел нічого крім червоних ганчірок не бачить.
Ні, умка - тупий.
Він залазить мені в сумку, яку я зібрав на роботу. Розвертає блінчики з печінкою, печінку зїдає, блінчики лишає.
Дере тільки но наклеєні шпалери. Чхати хотів на дощечку за 60грн для точіння когтів.
Інколи гадить по балконам, коли настрій поганий чи хоче щось там сказати тупим хазяям.
І йому тільки 11 місяців, тобто ще не почалася ця чудова пора полової зрілості! Каструвати ми його не будемо. Я вважаю це гірше ніж смерть для будь-якої істоти. Нехай хтось заперечить ;).
Його життя висить на волоску між темними інстинктами, отриманими у спадок від батька алкоголіка та мами-вбивці-всього-живого і світлим, оздоровлюючим осудом форуму спасіння всього пушистого.
Чи виживе умка?
Ждіть 121 серії цього захопливого серіалу!
kharch
06.11.2007 12:50:06
Администратор: Уважаемые!
И вам не надоело собачиться?
Такую хорошую ветку превратили в...
Все все прочитали? Можно удалять?
Все видаляти навряд чи треба. Багато чудових фоток і таке інше.
Та і багато постів були спрямовані аби врятувати чудові створіння від жорстокості.
І хоча вони були пальцем в небо, але їх корисність не викликає сумнівів.
sasha13
06.11.2007 12:52:46
за печінку і дощечку за 60 грн я би вбив
kharch
06.11.2007 13:04:04
Саша, тепер тобі капець!
Ти навіть не уявляєш, які гострі кігті у цих любителів пушистого!
Так що вбивати будуть тебе!