О личном в гостях у Фифы

kharch

kharch

20.01.2010 03:50:25

Тут Рома якось розповідав про прикольні гей-паради у Сан-Франціско а расово-елітний словянин Мальборо говорив що у нас такого ніколи не буде.
УП ініціювала збір запитаннь для нового президента.
Ось це питання хвилює наших співвітчизників більше всього (на даний момент найвищий рейтинг)
http://president2010.pravda.com.ua/social/4b2caabc46e84/
І я вже нічому не дивуюся, адже навіть королева Фіфа мріє в ізвращонной формє цілувати Черновецького.

Цитувати

kharch

kharch

20.01.2010 06:12:48

Администратор, лучше бы жестче цензурили мерзкие выражения, которые тут полюбляют использовать некоторые активисты, было бы приятнее читать форум и вообще дискусировать

Фіфочка, королевочка моя. Я від Вас просто в захопленні! Так мені подобається Ваше "дискусировать"! Де жінкам, які, в основному, звикли просто ділитися новинами (побрехеньками), знати, що слово "дискуссия" (рус) та "диспут"(укр) такі підступні! Адже глагол від "дискуссия" буде "дискутировать" а дієслово від "диспут" буде "дискутувати". Ну я просто в захваті від Вашої суржикової адаптації цього такого важливого в житті жінок слова!

Цитувати

Фифа

Фифа

20.01.2010 07:09:49

Харч, не нужно о мире, о политике, о недвижимости, об экономике и финансах и прочем. Этот мир для Вас слишком сложен. У Вас лучше всего получается работать над ошибками и ставить на путь истинный мирян. В другое лучше даже не лезьте. Ну не Ваше это- такой падший и неграммотный грешний мир... Когда Вы под него начинаете подстраиваться, у вас это получается в извращенной форме. Хуже нет глубоко грешного святоши....

Цитувати

Циник

Циник

20.01.2010 08:09:54

Донецкий:
фиг знает, был бы я таким умным, то не сидел бы тут наверное.

Именно так и отвечают ПР в приватном кругу. Единственно что они хорошо знают это как делить и отнимать чужое.

А не ошибается тот кто ничего не делает...

Цитувати

kharch

kharch

20.01.2010 11:17:16

Фифа: Харч, не нужно о мире, о политике, о недвижимости, об экономике и финансах и прочем....

Ха, тепер я точно знаю, що якщо в мене заведеться хмара шальних бабок, то в Австрію в санаторій де відпочиває Касьянов я не поїду.
Якщо людина так кепсько себе почуває після супер-бупер крутого відпочинку то нах він потрібен? От Анджей - інша справа. Там зрозуміло що бабки потрачені вдало.
Фіфа, королева, що за набір фраз? Я ніфіга не зрозумів про кого Ви глаголили.
Чи це Ви так по садистському намагаєтеся мене уколоти про святошу?
http://video.bigmir.net/show/35977
на початку 8-ї хвилини відео

7:00 в память про загиблого пахана донецька братва фінансує відбудову мечеті де Ахатя Брагіна канонізують як мусульманського святого.

Фіфа, я знаю що жінкам природа дала красу і внаслідок цього, дозволила їм мати трохи менше мозку ніж чоловікам. Не один раз помічав, що дуже рідко трапляються розумні та красиві. Як правило, це залежність зворотньо-пропорційна. Ні разу не бачив Вас, Фіфа. Але думаю, що Ви дуже красива.

Не нервуйте, Юлька залишиться при владі. А Ваші багатства залишаться недоторканими.

Вдачі!

Цитувати

Viki

Viki

20.01.2010 11:24:07

>>>Единственно что они хорошо знают это как делить и отнимать чужое.

ага, 2004 рік, як зараз пам`ятаю... прийшлося скинути акції одного відомого київського підприємства, а акції приносили непагані девіденти )))... і це тоді був тільки початок...)))... а Віктор Федорович вже обіцяє 10 років благодєнствія ))))) на радість кріпакам))

Цитувати
<< 86 87 88 89 90 ...
Архів