skif
20.02.2009 21:32:09
Да не в уважении дело
Просто он последняя сволоч, и срать ему на всех и все кроме него и его бабла, но у него есть бабки и связи - по этому мы гавнюки и провокаторы, а он белый и пушистый.
Дима, Игорь может нам тоже как я уже предлагал - походить по 3-часа в день в центре по пешеходным переходам кагалом..., а если еще прегласить тудаже и пострадавшых от 3-х богатырей - может ваще выйти флешмоб.
ОдинВолк
21.02.2009 18:05:26
Я уже два года говорю о том, что нужно вселятся, и самим доводить все до конца, Но меня никто не слышит, видно все живут хорошо. Унас одни хождения и все безтолку. Чего мы и от кого ждем, сколько можно ходить и судится- это может длится до безконечности. Дом А должен был сдан во втором квартале 2006года, сегодя уже скоро наступит 2кв-л 2009года. Три года мы уже должны были жить в своей квартире, и что?Сколько еще ждать, кто нам будет что достраивать, непонятно. Нужно вопрос ставить ребром и сроки, да, нет. А это разве СП, бездельники и пожиратели наших денег, живущие на наши налоги. За два года не могут договорится. Если не могут решить наш вопрос, что они могут вообще, не говоря уже в масштабе страны. Баскаков раздавай ключи от наших закрытых квартир, это лучшее что ты можешь сделать и мы будем заселятся./Я думаю, что со мной многие согласятся. Ждать больше нечего, А они пусть потом достраивают вместе с людьми, Это лучше чем жить на съемной квартире и платить бешенные бабки, у кого они есть. Иначе скоро мы все станем бомжами Украины, незалежной от всех. ИГ ставьте им наши условия и сроки, сколько уже можно тянуть бумажную волокиту. Предлагаю в марте месяце вселятся в свои квартиры, будет уже тепло. Люди чего мы ждем и сколько еще будем ждать. Уже съели все жданыки ничего не принесшие за два года хождений положительного.
МихаилБ162
21.02.2009 19:18:34
Информация с другого форума: "25.12.2008 в ВР приняли закон, согласно которому инвесторам нельзя разрывать договора с застроищиком до того как будет продана квартира кому-то другому или закончат объект". Кому-то что-то про это известно? и как этот закон применим к нам ?(если таков был)
skif
21.02.2009 22:08:53
ОдинВолк: Я уже два года говорю о том, что нужно вселятся, и самим доводить все до конца, Но...
А в чем проблемма в реализации вашей идеи. Собирайтесь все кто желает заселяться и заселяйтесь. Собери на свой мобильный всех желающих это делать - соберитесь отдельно - договритесь - где кто и когда.
Я правда умываю руки - я заселяться не буду - так как считаю это утопией. Как по мне лучше переходить к шумным акция протеста с акшином на грани закона (пешеходные переходы, движение на автомобилях со скоростью 2 км. ч. и т. д.) и массовых - раз наши инвестора ленивые и... - брать с других объектов.
Главное !!!вселенцы!!! не забывайте - что если сниметься охрана то вам придеться там жить вечно - а не так на пару дней для шоу, а в остальном валейте...
SERG4A
22.02.2009 15:34:46
ОдинВолк: Я уже два года говорю о том, что нужно вселятся, и самим доводить все до конца, Но...
А в секцию В будем ходить на шашлыки :)
nikolay
22.02.2009 19:34:34
Нельзя терять время. Гарант и его поддельники готовятся к эвакуации.
Ставничук водит нас занос. Она из той же брехливой своры.
Если на этих сволочей не будем давить-они не пошевелятся.
Марчело их друг и брат по сущности и они его в обиду не дадут.
Только акции протеста нам могут помочь, с привлечением международных организаций, журналистов.
Ничего доплачивать не буду, расторгать договор с ООО тоже.
Они еще должны доплатить мне за 2,5 года ожидания.
Кредит за эту квартиру я платил в Б "Киев" своевременно.
Лецкан, когда работал юристом в Маринехи в КВБ, обещал построить,
теперь обещает достроить.
nikolay
22.02.2009 20:03:39
14-17 апреля в Украине будет М. Платини. Цель визита-встреча с первыми
руководителями государства и выяснить состояние дел по подготовке к ЕВРО.
бебека
22.02.2009 21:52:08
Dimon76: бебека, відчув Ваш хист до приколів.
Дійсно, чому це ми вирішили, що якісь...
Так. Я дійсно маю хист до приколів, але в данному випадку я серьйозно і відверто висловлюю свої думки. Ваш сарказм, Діма, розцінюю як реакцію на нашу ситуацію й на економічну кризу, а не як особисту образу... Тому ще раз висловлюю свою думку. Я ж маю право висловити її?! Можливо в мене не так добре виходить говорити, як у Вас, але, вибачайте, це – моя думка.
Ви, рівно як і усі інші члени ініціативної групи, є інвесторами, які уклали угоди з КВБ напряму (чи, може, я помиляюся?!). Тому, напевно, не глибоко замислювалися над змістом угод, які уклали інші інвестори з ТОВ (я є одним із таких інвесторів). Я консультувався з досвідченими юристами. Схема, викладена в угодах, за їх словами, є непрозорою, але вона не суперечить закону і є юридично дієздатною. Проте в угодах "відповідальність ТОВ стосовно будівництва і здачі будинку в експлуатацію зведена до нуля", вони перекладають це на "плечі забудовника". Тож якщо забудовник не закінчив будівництво в термін і не здав будинок, винуватий забудовник, а не ТОВ. І це дійсно позиція ТОВв, юридично закріплена в наших угодах з ними. Адже у відповідях на мої запити, які я надсилав у ТОВ, воно так і висловлює свою позицію. "Будівництво... було призупинено і строки введення його в експлуатацію прострочено з вини Забудовника... Із-за нецільового використання Забудовником коштів інвесторів виникла необхідність у додатковому фінансуванні будівельних робіт... Забудовник не називає конкретних термінів, коли буде відновлено будівництво будинку і коли буде здано його в експлуатацію. Тому ми, на жаль, також не можемо Вам назвати термінів відновлення будівництва та здачі будинку в експлуатацію". Гадаю, що ТОВва і банк будуть стояти на своєму. В цьому випадку ми, прийнявши умови Баскакова, маємо перспективу довго і нудно судитися з ними: по першому, другому, третьому і т. д. колах.
У свій час ТОВва надавали нам допомогу у реєстрації майнових прав на недобудову. Тобто сприяли отриманню нами права власності, згідно з тими самими „непрозорими” угодами. Більше того, за логікою речей і законом власники недобудови тепер мають самі опікуватися добудовою житла, а не вимагати цього від ТОВв.
бебека
22.02.2009 21:55:45
Dimon76: бебека, відчув Ваш хист до приколів.
Дійсно, чому це ми вирішили, що якісь...
Продовження моєї думки.
Що ж тоді ТОВва не виконали? Не добудували житло? Але вони його не будують самотужки, вони мають угоду з Забудовником, який власноруч будує будинок. Маємо "замкнуте коло": Забудовник не добудував, ТОВва не передали житло інвесторам, інвестори передають право вимоги (вимоги чого?) Забудовнику, Забудовник вимагає від ТОВв виконання договорів, що залежить суто від Забудовника. Це коло дійсно замкнуте. А ми, інвестори, в яких угоди з ТОВвами, всередині цього кола!!! Воно може розімкнутися тільки у випадку добровільної капітуляції ТОВв. Але, десь тут вище хтось "звітував" про свій похід до ТОВ: вони не мають наміру здаватися...
Вище можна прочитати викладки Комдіва, скільки заробили ТОВ на наших інвестиційних угодах. Але кожний інвестор, який здійснив 100% оплату, отримав на руки платіжку, яка свідчить про те, скільки ТОВ сплатило КВБ за свої квадратні метри. Методом нескладного віднімання цієї суми від сплачених інвестором коштів, маємо те, що ТОВва „наварили” на нас. Далі можемо гратися: обчислювати проценти, прикидувати скільки квартир, скільки ми „переплатили” на всіх квартирах і т. д. При цьому відображати повний спектр емоцій: від простого здивування – до охання й ахання... Але кожний інвестор погодився з цим, адже до цього моменту питань щодо цього не виникало. Це – бізнес, цілком легальний і юридично не заборонений. І скільки завгодно зараз можна рахувати-перераховувати і жахатися „От ТОВва, пі-пі-пі-пі-пі.... ”, але це лише емоції. Юридично порушень немає. Заробляти гроші не заборонено!
Я В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ЗАХИЩАЮ ТОВва, Я ОБУРЕНИЙ НЕ МЕНШЕ ЗА ВСІХ ІХНЬОЮ НЕПРОЗОРІСТЮ І ПОЗИЦІЄЮ „НІ РИБА-НІ М’ЯСО”. Я ХОЧУ СКОРІШЕ ВСЕЛИТИСЯ В ЗАКОННУ КВАРТИРУ. Але бачу в пропозиції Баскакова чергову авантюру, жертвами якої будемо саме ми. Тому, чесно кажучи, не розумію, навіщо мені укладати якійсь додатковий договір з КВБ.
Навіщо здавати ліквідатору копії всіх документів? Навіщо йому документи всіх інвесторів, які укладали угоди з ТОВами? Що робить у справі КВБ ліквідатор Лецкан? Хто він у цій справі? Не розумію. Поясніть мені, будь ласка, нетямущому! Зараньше дякую!
Для всіх, хто хоче „поклювати” і „розказати”, який “я ВАРТИЙ ТОГО”, порада: подивіться на себе і поміркуйте, ЧОГО ВАРТІ ВИ! Дякую за увагу!
Jouir
23.02.2009 07:04:18
Всех с праздником!!..))
На собрании в бинго звучала информация про то, что нац. стандарт ждет ответа от нац банка на свой запрос о получении средств на достройку и был озвучен срок 10 дней.
Подскажите какая-то информация уже известна? Прошло, вроде как, больше 10-ти дней.
Заранее благодарен.