Шевченковский р-н, ул. Гонты, 7 (КГС-1 им. Загороднего)

Bond

Bond

02.02.2011 09:37:13

Забор 2

Цитувати

yurchik

yurchik

02.02.2011 09:57:40

Бонд, а к чему цитирование полного пункта - у тебя тоже так?

По поводу заборчиков/шлакбаумов:

На снимках полноразмерные заборы, а пока речь шла о защите от машин.
От машин можно защитится шлакбаумами + низким заборчиком / клумбами / столбиками / канавкой / бровкой 25+см

Жизнь за решеткой есть плюсы и минусы. Первый из минусов который познают все и сразу - цена. Второй - не такой большой квартал, чтобы решётка ненавязчиво смотрелась.
Плюсы тоже очевидны... тут каждому свои приоритеты - у кого-то по видимому машины снаружи останутся, но если рассматривать исключительно угон, а не мелкие пакости сравнимые по суммам вложениям в заборы то не столь очевидные.

Впрочем я вынужден буду причалить к большинству если таковая ситуация образуется - пока обсуждаем.

Цитувати

yurchik

yurchik

02.02.2011 10:00:22

У всех больше 3х м2 недостаток по площади или есть и поскромнее цифры? Если не сложно можно с указанием номера или месторасположения квартиры, прошу.

Не окажется ли что все эти в минус окажутся в одном рыбном месте??? - по этажу так на комнату набирается...

Цитувати

Bond

Bond

02.02.2011 11:27:41

yurchik: Бонд, а к чему цитирование полного пункта - у тебя тоже так?
По поводу заборчиков/шлакбаумов:
На...

У меня в договоре так. Почему и выкладываю свой вариант договора бронирования (для сравнения). yurchik не путай жизнь за решеткой и за забором...
Кроме очевидных плюсов в безопасности жильцов, их детей, имущества и состояния придомовой территории, минусов я не вижу... Чтобы говорить "дорого" нужно знать цену...
Сварной забор из прутьев высотой в 1.8м будет стоить примерно 500 грн./пог. метр. При периметре 200м=100000,00 грн./100 квартир=1000 грн. с квартиры/12 месяцев=83,33 грн. Итого внося по 83,33 грн. ежемесячно мы за год насобираем на забор...

Цитувати

Bond

Bond

02.02.2011 11:28:58

yurchik: У всех больше 3х м2 недостаток по площади или есть и поскромнее цифры? Если не сложно...
У меня 2м с копейками... Не думаю, что они вылезут в другом месте.. скорее осядут в одном кармане(ах) в виде $$$..)))))))

Цитувати

AD_2008

AD_2008

02.02.2011 12:08:10

Привiт, я iнвестор iншого будинку, що збудував КМБ (головний) на Троєщинi. Там у нас надлишок 1-3 метрiв по кожнiй квартирi....

Копаємося в документах, щоб уникнути доплати за «зайвi» метри (якi ми не замовляли – а нам їх впарюють). Якщо коротко, то виходить, що максимальне (нормативне) вiдхилення по площi квартири повинно будти десь 0.5%.
Якщо рiзниця бiльше, то значить, що будiвельники в своїй роботi порушили вимоги проектної документацiї. В цьому випадку, вони повиннi були переробляти (таперезатверджувати) всю проектну документацiю. Нiхто цього, звiсно не робить, бо крайнiй (в даному випадку) iнвестор платить за все мовчки.

У випадку вашого будинку доплачувати не треба (але треба ще грошi отримати назад...). Втiм, для когось втрата 2-3 метрiв може бути реальною проблемою – людина їх замовила, розраховувала отримати.... Коротше, якщо хто хоче зробити реальне западло вашим будiвельникам, подайте на них до суду за порушення зобовязань по метражу квартири... Їм свiтить кримiнальна вiдповiдальнiсть.

Цитувати

dolgostroy

dolgostroy

02.02.2011 12:19:10

AD_2008, а вам не сложно будет сослаться на нормативный документ, который вы описываете?

Цитувати

Bond

Bond

02.02.2011 12:53:07

AD_2008: Привiт, я iнвестор iншого будинку, що збудував КМБ (головний) на Троєщинi. Там у...

Здається, пiднiмати бучу i подавати позови на будiвельникiв повинен замовник будiвництва. Вiн же ж оплачував буд. матерiали, працю i т. д. Ми можемо подавати тiльки на того, в кого ми приймаємо (купуємо) квартиру, а по документах це Житломаркет-iнвест. Нiяких првовiдносин мiж Iнвестором i будiвельником немає.

Цитувати

AD_2008

AD_2008

02.02.2011 13:01:38

На кого подавати до суду - не проблема, подайте на всiх, кого знаєте по цьому будинку + копiю документiв в прокуратуру. В судi розберетесь, хто крайнiй.
Це як кинути лайно в вентилятор... Я ж кажу, що це коли реально хочете помститися будiвельнiй мафiї. Краще, звичайно, таке робити, маючи документи на квартиру на руках...

Цитувати

AD_2008

AD_2008

02.02.2011 13:44:52

dolgostroy: AD_2008, а вам не сложно будет сослаться на нормативный документ, который вы описываете?

По документах – це ГОСТ 21779-82 «Технологiчнi допуски» (вiн та iншi є на у вiдкритому доступi на сайтi vsesnip.com). (Вiн перестав дiяти 24.12.2009 – але дiяв протягом перiоду будiвництва будинку).

Документ складний, треба читати з iнженером. Там в таблицi 1 є максимально допустимi вiдхилення вiдповiдно до коласу точностi. Мiй знайомий iнженер каже, що в будiвництвi використовують 5-6 клас точностi. Тобто, виходить, що на довжинi в 10 метрiв максимальне вiдхилення має бути 1-2 см.

Цитувати
<< 61 62 63 64 65 ... 71
Архів