ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

01.08.2009 22:48:48

Організовуючи голосування по "зайнятих" квартирах, я і не очікував високої явки виборців. Відмітились 50 людей - вже дуже добре. Багато хто з сусідів далеко не "уверенный пользователь Интернета" і навіть на даний форум не заходить, а тут ще на якісь сторонні сайти відволікатись, час тратити :)
Питання з квартирами, напевно, можна вважати закритим. Хто ще сумнівається - може записатись у vik1405, вона веде неофіційний реєстр інвесторів. Зараз ми його потроху переводимо і в електронний вигляд.
Ціль голосування була наступною: показати тим, хто дуже переживав, що накладок з "двома інвесторами на квартиру" нема. Два випадки дубляжу уже були пояснені тим, що сімейні пари проголосували двічі.

Щоб не писати два окремих пости, відповім тут для Rijous: як можна кілька років будуватись на чужій (Міноборонівській) землі, щоб про це ніхто не знав? Земля УМК-шна, проблем тут не бачу.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

02.08.2009 19:11:36

Гм. Ну це рано чи пізно повинно було трапитись.
Сьогодні після того, як хтось закинув це повідомлення, помітний відчутний потік людей на внутрішньому форумі, але без реєстрацій :)
Прозрів, скільки людей з-за кордону читає...
В будь-якому випадку, у відкритому доступі в нас тільки 7 тем із 17.

Цитувати

matinale

matinale

04.08.2009 12:43:50

Кто расскажет, кто подскажет, где наши каменщики? )))

Цитувати

Rijous

Rijous

04.08.2009 20:45:18

virtuoso: Організовуючи голосування по "зайнятих" квартирах, я і не очікував високої явки виборців....

Вірно, земля чужа (Міноборонівська)! Земля, на якій іде будівництво, належить Міноборони. Доказом цього є АКТ на землю, виданий міністерству, копія якого є в офісі УМК. Чи хтось бачив АКТ виданий на УМК???
А на яких правах УМК будує на цій землі? Про це згадувала Ludmila: У меня есть копия ДОЗВІЛА на виконання будівельних робіт-выдана Управінням державного архітектурно-будівельного контролю м. Києва от 09.11.06 Головному управлінню розвідки Міноборони на строительство нашего дома. Там срок действия договора указан до 10.11.10г. Также здесь сказано, что строительные работы проводит ТОВ "УМК".
Отже, не маючи коректних угод (можливо вони є, тільки чомусь їх не показують) між Міністерством та УМК про дольову участь в проекті, на даний момент виходить так, що УМК будує ДЛЯ МІНОБОРОНИ. Ось тільки за чиї кошти, Virtuoso? Але я на 90% впевнений, що все нормально і якось ця проблема буде вирішена. Тільки є одне но – чиновники зараз дуже часто змінюються, і не відомо хто буде міністром на момент введення будинку.
Можливо для когось це не є важливим моментом! Але мене поки що ця ситуація зупиняє викласти 85 тис.$ за «двушку». Хоча проект дуже цікавить.

P.S. Цікаво яка ж рентабельність проекту, що згідно додатку №1 (якщо він є дійсний, про нього я вже згадував) УМК готова викласти для Міноборони 25% від загальної площі?!

Цитувати

virtuoso

virtuoso

04.08.2009 21:33:00

Почну з кінця. Прошу ознайомитись з лінком на сайті СБУ (це про ділянку, що межує з "4 сезонами" і входить в ту ж саму колишню військову частину):
http://www.ssu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=79161&cat_id=80413&mustWords=%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%96%D0%B0%D0%BD&searchPublishing=1
Якщо відкинути всякі там відкати і тіньові схеми, то по-хорошому перемагає той, у кого документи в порядку і може запропонувати найбільший відсоток квартир власнику землі. А там люди пропонували 25%, і це уже в кінці травня 2008 року, коли навіть сліпому було видно, куди ми рухаємось (фондовий ринок почав падати ще з січня).
Документів на землевідведення у мене на руках немає ніяких, а навіть якби копії і вдалось дістати, то з очевидних причин довіри їм нуль. Копії легко (пере)робляться в Фотошопі або навіть без нього - коректором і копіром. Саме тому я дуже побіжно ознайомився у офісі з наявними копіями договорів і дозволів. Якби Ви особисто продавали сотні квартир, напевно, попіклувались би про те, щоб копії документів, які у Вас на руках, були б бездоганними? А якщо вони сумнівні, то вже б потрудились підробити їх, щоб не відлякувати інвесторів і продати все по максимуму, а потім втекти в Бурунді чи Лесото :).
На руки ж ніхто копій не видає - потім докажи, чим саме колись крутили перед носом... Тому сумніватись в належному оформленні копій усіх дозволів, які по тисячу раз показують різним інвесторам, не доводиться.
За чиї кошти будують? Нема зараз здоров`я відмотувати форум... якщо Вам цікаво, то пошукайте (орієнтовно - кінець січня 2008 року), там викладені скани деяких документів. Частково гроші УМК (35млн чи щось там таке), а решта, звичайно, інвестори :)
А взагалі-то, якби Ваші побоювання справдились, то це була б оборудка, в порівнянні з якою Еліта-Центр дитяча забавка.
Це все ж під боком у Управління Розвідки і СБУ. Земля біля метро на правому березі. Будівництво ведеться уже років три...
Я людина зацікавлена, звичайно, але думається, що проблем з цим не буде.

Цитувати

надеюсьналучшее

надеюсьналучшее

05.08.2009 06:14:01

МЫ о земле можем спорить бесконечно. Но факт того, что УМК прошло государственный конкурс на финансирование недостроев, говорит о том, что с документами всё в порядке. Если бы это были какие-то махинации, Минобороны в первую очередь раскрыло их. Когда мы только покупали квартиру в этом комплексе, ходило высшее руководство Минобороны и выбирало себе квартиры в доме.

Цитувати

йцукен

йцукен

05.08.2009 09:00:41

2 Rijous
по правилам КМДА городу отдаётся от 7 до 20% квартир в каждом доме построенном в Киеве..... при этом они ещё и землю покупают.... это к вашему вопросу о рентабельности....

Цитувати

Бывшийинвестор

Бывшийинвестор

05.08.2009 10:12:54

С землёй у УМК с МО проблем явно нет.
А по поводу долевого участия, то 25 % УМК отдаёт МО Украины только за землю (своего рода плата за землю), а от тех же 10-20 % площадей для города УМК никто не освобождает. Не заблуждайтесь.

Цитувати

йцукен

йцукен

05.08.2009 10:22:20

2 Бывшийинвестор
это ваше личное мнение или точный факт? уточняйте сразу такие вещи.... можно например писать общепринятые в интернете обозначения в конце постинга например ИМХО - когда постинг это личное мнение или умозаключение

Цитувати

Бывшийинвестор

Бывшийинвестор

05.08.2009 10:36:37

Это факт. УМК обязано будет передать 25 % (уточните у УМК) площадей МО Украины и 10-20% площадей городу. Спросите это у той же УМК.
Это действует в отношении всех застройщиков.

Цитувати
<< 193 194 195 196 197 ... 579
Архів