ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

valentyna

valentyna

13.06.2013 09:16:22

Самое обидное что некоторые жильцы дома не читают форум 4-бест (английскими). Только там жильцы выкладывают правдивые документы и фактические данные по наашему дому.
А на этом форуме, к сожалению, проплаченные застройшиком неправдивые сведения.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

13.06.2013 09:49:56

Larasa:
Абсолютно нормальная практика для крупных компаний. Защищают интересы как свои,...

Даааа. УМК - крупна компанiя, крупнiше просто нема куди.
Зайдеш в офiс заяву принести, так зареєструвати нема кому. Я без iронiї, в мене є аудiодокази та показання свiдкiв, якi пiдходили зi мною.
Larasa, Ви ознайомились iз наведеними рiшеннями судiв, чи так, аби язиком поплескати та клавiатурою потарахтiти? Люди, зневiрившись в здачi будинку №2, написали заяву про те, щоб УМК повернули грошi. Такий пункт в договорi є. Без будь-яких штрафних санкцiй, просто повернули грошi (такий собi безпроцентний кредит забудовнику). УМК морозиться пiвроку. Люди подають в суд, виграють його - а УМК подає апеляцiю iз смiхотворними пiдставами. Марлезон.

Цитувати

terrikon

terrikon

13.06.2013 09:57:38

Larasa,
вы если УМК будет забирать деньги за плохую рекламу,
сошлитесь на классиков, что плохая реклама - тоже реклама,
мы же все видим, как вы стараетесь.

Цитувати

Пессимист

Пессимист

13.06.2013 10:07:14

Люди!! Мы попали в лапы этих людей, которые после того, как вы заплатите им деньги ПЛЕВАЛИ на вас!! Квартиры нам много лет никто не отдает, вранье, вранье и снова вранье!!! Люди устали и пытаются делать ремонты при скотском отношении и под шантажем и прессингом навязанной обслуживающей компании!! Перспективы призрачны и непонятны! Мы в подвешенном состоянии много лет!

Цитувати

Larasa

Larasa

15.06.2013 08:18:49

virtuoso:
Даааа. УМК - крупна компанiя, крупнiше просто нема куди.
Зайдеш в офiс заяву...

Череда судов абсолютно нормальная практика для любой компании. Вы считаете себя правым, они считают себя. Деньги всегда источник разногласий. Я так понимаю сейчас Ваши интересы связаны с каким то другим ЖК. Можно ли почитать Ваши отзывы про Ваш новый выбор?Возможно и о нем напишут в новом блоге.

Цитувати

aaa

aaa

15.06.2013 09:45:55

Какая-то ветка из страны кривых зеркал.
Я так понял, что часть жертв маркетинга уже вложилась во 2 дом (как можна было в это вляпаться при наличии коллосального количества негатива), а теперь пытаются еще найти желающих?

Зы. Лараса. Перед тем как пытаться на интернет троллинге заработать деньги, как и в любом деле нужно разобраться в вопросе, и тогда как минимум у Вас не будет вопросов кто скрывается за ником Виртуозо и как много он сделал для "КРУПНОЙ КОМПАНИИ" и "НОВОГО ЗАСТРОЙЩИКА ЖЕЛАЮЩЕГО СДЕЛАТЬ СЕБЕ ИМЯ" УМК.

Цитувати

Larasa

Larasa

15.06.2013 15:06:50

Мне только интересно куда Виртуозо инвестировал свои деньги. Кто он такой, сколько у него денег, что он сделал для мне абсолютно неинтересно. Для начала вопрос... если ЖК куда он вложил деньги в блоге который я цитировла?

Цитувати

aaa

aaa

15.06.2013 17:58:42

2 Лараса. Это даже не смешно.
Потрудитесь почитать ветку в которой пишите, тем более это история строительства Вашего будущего дома. Правда?

Цитувати

wiking

wiking

16.06.2013 10:56:49

"порадуемся за нашего соседа Ярослава Годунка, партия УДАР выдвинула его кандидатуру в мэры Борисполя https://www.facebook.com/yaroslav.godunok/posts/544453168935782 представляете на Трутенка, 3 будет жить мэр Борисполя"

Цитувати

vera_lion

vera_lion

21.06.2013 11:02:12

я в шоке!!! сообщение на неофициальном сайте инвесторов:

Колеги-покупцi чого-небудь у "4 сезонах" :)
Як уже, напевно, загальновiдомо, мене тримає на Трутенко лише паркiнг... вiрнiше, грошi, якi менi не в змозi повернути компанiя УМК. Не дивлячись на вiдповiдним чином оформлену заяву про розiрвання договору у односторонньому порядку iз моєї сторони. Заява була написана, тобто згiдно договору останнiй день для повернення моїх власних коштiв - вчора.
На днях поступила iнформацiя - ерм - з перших рук про те, що грошi будуть повернутi, як тiльки цей сайт буде видалено або передано в керування УМК/ОК.
Грошi немалi i вiдмовитись вiд такої пропозицiї непросто. Але сайт - надбання всiх сусiдiв (дехто за це навiть грошi заплатив) i в мене немає морального права на його видалення. В УМК я своє рiшення уже передав, тому оголошую його i тут.
Сайт залишається на мiсцi. Навiть якщо це означатиме те, що свої грошi я отримаю через 10 рокiв або не отримаю взагалi. Останнiй варiант, треба сказати, малоймовiрний, так як у мене є тепер нова цiль в життi :)
Я не знаю, як би поступив кожен iз вас у цьому випадку, але я своє рiшення зробив.
Максимум, на що я готовий (i на це, на щастя, дала добро i адмiнгрупа/активiсти) - це зашиття поточного форуму в закритий доступ. Тобто щоб будь-яка негативна iнформацiя з сайту не просочувалась назовнi у всякi там Гуглi та на очi потенцiйним покупцям будинку №2. Для зареєстрованих сусiдiв у такому випадку нiчого б не змiнилось: всi дискусiї були б доступними пiсля введення логiну/паролю.
Так як на сьогоднi я не отримав нi вiдповiдi вiд УМК, нi грошей, цей варiант, очевидно, їм не пiдходить. Iншого я запропонувати не можу, як би тупо це не виглядало з огляду на фiнансову сторону питання.
У зв`язку з цим вважаю за необхiдне доводити до вiдома - ерм - широкi верстви населення про рiзнопланову iнформацiю, яка стосується УМК, ОК та вiдповiдних осiб. I не моя вина, що ця iнформацiя зазвичай негативна.
А так як я для цього жертвую досить велику суму, щоб залишити ВАМ сайт, просьба мене пiдтримати в мiру можливостi доступними ВАМ способами. Якщо не вмiєте/не хочете писати, просто перепостiть, що бачите, у фейсбуки, живi журнали, на реалти, домiки i рiа...
Вода камiнь точить, а нас - сотнi.
Я звертався до компанiї УМК факсом, емейлом, особисто i по телефону. Звертаюсь i з цього сайту: вiддайте грошi i ця гiлка разом з рядом iнших пропаде з радарiв Гуглiв... що за мазохiзм?

Цитувати
<< 562 563 564 565 566 ... 579
Архів