Geor-ge
25.05.2011 09:32:45
День добрый! Похоже паркоместа по такой-же схеме не продают. Недавно звонил в Киевгорстрой, они сказали паркомест нет.
убийцаэфира
25.05.2011 16:20:50
PG1693: 2 убийцаэфира, таки да, появились, но уже только 9!!!
КМБ торгує квартирами як...
опять только 2 осталось :) я так понимаю что менеджерам платят премии не по продажам, а по бронированиям :)
или психологическая атака "Матроссы на зебрах" :)
Ромарио
31.05.2011 09:41:15
Всем добрый день!
Предлагаю инвесторам дома №1 активизироватся и каждому направить письменный запрос в КГС с просьбой предоставить информацию о причинах задержки сдачи дома №1 под заселение. По неофициальной информации домом № 1 сейчас никто не занимается и все идет к тому, что комлекс будет сдаватся под заселение только после ввода в эксплуатацию дома №2 и дома №3, т. е. возможность начать ремонт в квартирах в доме № 1 затягивается на неопределенный период....
Все рассказы о том, что идет процесс передачи дома №1 ЖЕКу в обслуживание, что осталось еще совсем чуть-чуть, неделя-две - это просто очередные "байки" для того чтобы никто из инвестором дома №1 не поднимал шумихи, не писал письма, жалобы и т. д.
В связи в вышеизложенным, прошу тех инвесторов дома № 1, которые заинтересованы в заселении в свои квартиры уже в этом году, активизироватся путем направления соотвествующих писем, жалоб в адресс КГС или КМДА.
Надеюсь это хоть как-то сможет ускорить общий процесс заверешения строительства объекта
PG1693
31.05.2011 10:12:30
Ромарио, якщо Ви вже написали, то викладiть будь-ласка десь "козу" або вишлiть менi на e-mail. Я теж напишу.
Доречi, у своєму листi вiд 31.01.2011 року Вiце-президент КМБ Козачук В. П.
нам повiдомив, що будинки 2,3 та паркiнг здадуть в експлуатацiю у травнi 2011. Сьогоднi 31.05.2011...
За останнiми даними бiля нас будують, не банк, а супермаркет чи торговий центр.
Savoy
31.05.2011 11:01:40
Ну вот, наконец дождались, хоть какие-то приятные новости... Супермаркет или магазин рядом с домом не плохо - это "+"! Вопрос в другом, где будут разгружаться машины...? Вот это - "-"!
FMAX
31.05.2011 11:01:52
КГС-у просто "удобно" и выгодно отдать под заселение все дома одновременно, думаю других важных причин нет. Кто был в 1-ом доме, что там еще нужно делать? Какие работы не выполнены?
По поводу того что строится рядом с 1-ым домом, они что, планируют выход сделать к подъездам 1-го дома? там же и так тесно, и вообще придомовая территория...
FMAX
31.05.2011 11:03:59
За неделю неплохо продвинулись с фасадом 3-го дома, со стороны Краснозвездного осталось совсем немного.
FMAX
31.05.2011 11:08:07
Укладывают тротуарную плитку. Стеклят первые этажи 2 дома.
FMAX
31.05.2011 11:10:58
Во дворе тоже заметно определенное шевеление.
Ромарио
31.05.2011 11:15:12
Выкладываю примерный текст обращения для всех желающих и призываю всех не откладывать в долгий ящик иотправить такие письма в ближайшее время:
Президенту холдингової компанiї "Київмiськбуд"
Голицi М. А.
В 2008-2009 роках мною було в повному обсязi проiнвестовано кошти в будiвництво 2-х кiмнатної квартири в будинку за адресою м. Київ, пр-т 40-рiччя Жовтня 30-32, секцiя № 1, замовником будiвництва якого виступає очолювана Вами компанiя «Київмiськбуд».
Вiдповiдно до укладеної угоди, введення в експлуатацiю будинку № 1 за вищевказаною адресою повинно було вiдбутися у 2 кварталi 2009 року.
Фактично будинок №1 був введений в експлуатацiю iз запiзненням на 6 мiсяцiв, а саме - в сiчнi 2010 року.
В серпнi 2010 року менi було видано правовстановлюючий документ на проiнвестовану квартиру – Свiдоцтво про право власностi вiд ___________ року на квартиру № ___, в будинку за адресою проспект 40-рiччя Жовтня, 30-а.
Але не зважаючи на видачу правовстановлюючих документiв на квартиру, я досi не маю можливостi використовувати її за цiльовим призначенням адже будинок все ще не зданий «пiд заселення».
Термiни здачi пiд заселення будинку №1 постiйно переносяться i це незважаючи на те, що вiдповiдно до укладених договорiв, будинок мав бути зданий пiд заселення ще в 2009 роцi.
Менi не зрозумiло по яким причинам ХК «Київмiськбуд», в порушення всiх термiнiв, якi встановлювалися в договорах на iнвестування будiвництва даного об’єкту нерухомостi, постiйно вiдкладає термiни початку вселення в будинок №1 iнвесторiв, якi сплатили 100 % вартостi своїх квартир.
Вiд працiвникiв ХК «Київмiськбуд» нiякої офiцiйної iнформацiї з цього приводу я отримати не можу, лише в неофiцiйних розмовах повiдомляється то про вiдсутнiсть фiнансування з боку холдингу, то про труднощi перемовин з субпiдрядними органiзацiями, обслуговуючими конторами та iнше.
Ситуацiя iз тривалим затягуванням ХК «Київмiськбуд» процесу здачi пiд заселення будинку №1 за будiвельною адресою м. Київ, пр-т 40-рiччя Жовтня 30-32 викликає у мене велике занепокоєння.
Менi сумно це усвiдомлювати, але в разi вiдсутностi будь-якої реакцiї на дане звернення (в т. ч. в разi подальшого необґрунтованого з боку ХК «Київмiськбуд» перенесення термiнiв здачi будинку №1 пiд заселення), я вимушений буду звертатися до органiв державної влади за захистом свої порушених прав i вимагати притягнення до вiдповiдальностi винних в такому порушеннi осiб.
У зв’язку iз вищевикладеним прошу надати менi в письмовому виглядi iнформацiю щодо причин порушення з боку ХК «Київмiськбуд» термiнiв передачi будинку №1 за будiвельною адресою м. Київ, пр-т 40-рiччя Жовтня 30-32 пiд заселення.
Також я наполегливо прошу керiвництво ХК «Київмiськбуд» взяти на особистий контроль питання передачi вищевказаного будинку №1 пiд заселення, а також вiдновити фiнансування необхiдних робiт по будинку та прийняти iншi невiдкладнi дiї щодо завершення в найкоротшi термiни процесу передачi iнвесторам квартир пiд заселення.
Додаток : копiя свiдоцтва на право власностi на квартиру
_______________________________ 31.05.2011